Jump to content

a n d y

Kasutajad
  • Sisu loend

    197
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    2

a n d y viimane päevavõit oli June 18 2015

a n d y's oli kõige populaarsem sisu!

Kogukonna Reputatsioon

41 Jagab matsu

a n d y

  • Tase
    Kasutaja
  • Sünnipäev 18.01.1983

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://forum.bonsuna.com/treeningu-ja-toitumise-blogid/andrease-blogi/

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male

Viimase Profiili Külastajad

6 145 profile views
  1. Usun, et huvitav kuulata kõigil kulturismisõpradel Videointervjuu Siim Savisaarega
  2. Odav ja kodune jõusaal Tartus?

    Corsagym - 29 euri kuu või 3 euri kord. Valik on sinu!
  3. ..... yeahh...koos kommentaaridega paluks...Ats Loot- sinu on sinu võimalus!!
  4. Proovin uuesti ja kordan oma kahe tunni eest küsitud küsimust. "Kas mingisugune otseülekanne ka tuleb EKV-lt? Kas siiis youtube live`na või fitness.ee keskkonnas?"
  5. Ats Loot YouTubes

    Kes tahavb veel näha Atsi ja 6.elukat, siis see video on just sulle. Pühapäeval filmitud video Not just another fitnessvideo. Samuti saate teada, kas Ats Loot peab ennast paremaks kui Aesthetic Project ja mida arvab Jüri lebedev, et kumb on parema raamiga kas Tanel tamme või imre Vähi. Enjoy
  6. Annaliisa fitnessi teekond

    Minumeelest on see kohutavalt hea, et sa sellest kirjutad...ja tea, et sa ei ole esimene ega viimane tsunftiohver. Pea püsti kaunitar. Fuck them. Fuck them all
  7. HelenaMangFitness.com

    Väga kõva Rebane, väga kõva! Respect, aplaus ja aamen Ma muidugi jään eriarvamusele mõnes asjas. Mõnes teises asjas olen sinuga ühel nõul, aga see ei olegi oluline Igatahes see kommentaar oli kordades arusaadavam ja mõistlikum, kui eelmine oopus.
  8. HelenaMangFitness.com

    Ei ole. Ja enda arvates ma ei karju, kui nii tundub, siis vabandan...sinu ees. Minu jaoks oli see teema juba lõpetatud. Sina kirjutasid omad muljed, mina kirjutasin enda mõtted, Eleri enda mõtted, Esta enda mõtted, Ats enda mõtted. Chill. ...ja kui hommikul Rebase ironiseerivat pikka kommentaari lugesin, siis sain täpselt aru, mis toimub.... keegi julges sõna võtta (keegi kõrvaline)..ja siis oli vaja lajatada. Kõik muu on minu jaoks arusaadav ja sellest arutelust olen ka mina õppinud.
  9. HelenaMangFitness.com

    Väga vürtsikate näidetega kirjeldatud "kommentaar" inimese poolt, kes kutsub ennast "God himself"'iks. Aplausi koht. Algas kogu see teema sellega, et ma nimetasin lavakiusamiseks seda, kui kaks või kolm korda inimest korrale kutsusti, kuid nüüd on sellest tehtud teema, nagu me siin ajaks reeglitevastast teemat. Erinevalt väga austatud härra Rebasest olen mina laval olnud ja üritasin tähelepanu juhtida sellele, et "kui inimene on mingi poosi enda arvates selgeks saanud", siis seda muuta on raske. Et kui esimene kord võistleja ei oska midagi muuta, siis ei tee ta ka seda teine kord, sest ta on niimoodi õppinud. Seda, et kohtunik asjadele, mis on vajaka tähelepanu juhib- see on elementarne. Ka Esta ja Atsi kommentaarid olid minuarvates kohased, kuid mingil põhjusel härra Rebane lajatab kohe relvaga ja üritab selgeks teha, et see ei ole meie asi kommenteerida. Tekib küsimus, milleks see foorum on? Me arutlesime ja Rebane tuleb otseses mõttes relv käes, et omasid kaitsta. uskumatu. Sellised inimesed ruulivad siin meie fitnessitiiki ja töökaaslased kohe plaksutavad järgi. Eleri vähemalt suutis siin foorumis jääda viisakaks ja arutleda normaalselt. Ei ole ime, et siin ei julge enam keegi midagi kommenteerida ja fitness.ee portaal on üsnagi surnud koht. Ma juba tean, et kohe saan uue nähvi heiti, kuid sõbrad - SELLINE SEE ASI SIIN KONNATIIGIS ONGI. ON ÜKS GRUPP INIMESI, KES KÄSEB, POOB JA LASEB!
  10. Madise tee unistusteni..

    Kindlasti mees ei võta kergekäeliselt. Usun, et õppis sellest kogemusest. let it be.... Ei ole mõtet nüüd teistmoodi mõtlejatel siin kambakesi sugema. Madis- teeme trenni edasi ja vaatame, mis saab, onju Step by step (Y)
  11. HelenaMangFitness.com

    ... ja kogu see vestlus sai alguse sellest, et avaldasin arvamust "algajate võistlustel" tekkinud olukorrast, mida nimetasin "lavakiusamiseks" ...ja ma ei tunne, et Sinu või kellegi teise plaan on sportlasele liiga teha, lihtsalt tundsin, et kuskil võiks inimlikkust natukene rohkem olla. Suhtumine. Me ei ole sõjaväes, vaid tegeleme oma hobiga, milleks on fitness....ja ikkagi- see oli algajate võistlus...
  12. HelenaMangFitness.com

    Ma ju kirjutasin, et kui MUL ei oleks olnud kahte paari pükse kaasas, siis oleks.... Kristjan Salundi- 2015 Lõuna-Eesti Karikavõistlused. Püksid vale pikkusega, ei saa võistelda. Andreas laenas pükse, sai võistelda. Sander Kikas- 2015 EKV. Püksid vale pikkusega, ei saa võistelda. Andreas laenas pükse, sai võistelda. ...ja üks tüüp, kelle nime ma ei mäleta ka 2015 Lõuna-Eesti Karikal ei lubatud võistelda, aga lasi kellegil tuttaval püksid sebida "õige mõõduga". kui vaja, võin ka tema nime kuskilt välja sebida.
  13. HelenaMangFitness.com

    Aitähh vastamast Ma jään ikkagi erinevale arvamusele ja loodan, et kohtunikud ei unusta ka inimlikku poolt. Publiku seas oli seda väga ebamugav vaadata. Mida ma öelda tahan, võistlejana, on aga see, et kui sa oled ikkagi mingi poosi "enda arvates selgeks saanud", siis käskluse peale seda muuta on väga raske...eriti kui oled sabinas. Mis põhjusel on algajate võistlus nii mega reglementeeritud üldse? 3-4 aastat tagasi oli ka Lõuna-Eesti karikavõistlus ikkagi ALGAJATE võistlus. Aga 2015 a, kui oli Lõuna-Eesti karikas ja noormehel olid rannafitnessi püksid liiga lühikesed ja meest ei lastud lavale. Kutt tuleb kuskilt Rakverest, pere on kaasas, kolm kuud dieeti seljataga ja üks kohtunik võtab õiguse inimest mitte lavale lubada, kuna on reeglid. Ma kordan, me räägime ikkagi algajate võistlusest. See võistlus ei lähe mitte kuhugile kirja, selle eest ei saa punkte jne....igatahes olid mul endal kaks paari rannafitnessi pükse kaasas ja andsin mehele enda omad ja sai lavale...aga kui mind ei oleks olnud? Läksin teemast kõrvale, kuid tahtsin meelde tuletada, et on reeglid ja on "reeglid". Kui selliselt võistluselt inimlikkus ära võtta, siis see on kriminaalne
  14. HelenaMangFitness.com

    Tere Helena. Üldiselt olen kõigega nõus, mida võistluse kohta ütlesid, aga... me ei tohi ära unustada, et kõik need imekaunid tüdrukud olid laval esimest korda. Tegid oma unistust teoks. Igalühel neist oli oma treener, kes pani nad poseerima just niimoodi nagu ta poseeris. ja kui kohtunik teeb üks kord märkuse ära, siis aitab küll. Ilmselgelt ei mõjunud ka teine ja kolmas märkus, kuna tütarlaps lihtsalt ei oska teistmoodi seista. kas on vaja selle kallal siis niikaua võtta? EKV-l või EMV-l jah, aga algajate võistlusel. kamoon. Pigem pangu siis veidi kehvem koht, aga ähmi täis, hirmunud ja kartlikku tüdrukut mitu korda "korrale kutsuda" tundus kergelt nagu lavakiusamine.
×