-
Content count
204 -
Last visited
Community Reputation
5 NeutraalneAbout Leegi-H
-
Rank
Kasutaja
- Birthday 09/26/1987
Kontakteerumise viisid
-
Website URL
http://leegilausujad.varju.org/
Profiili informatsioon
-
Sugu
Female
-
Head uut aastat!
-
Mul emal on puukentsefaliit diagnoositud ja tema toitumine ei võinud samal ajal kuidagi ketoosi viia. Aga sümptomid olid tal pidev väsimus ja seletamatud valud. Midagi võis veel olla aga need olid põhilised. ses mõttes võib ju segi ajada küll aga siis tekib küsmus, et kuidas üldse puukentsefaliiti diagnoositakse?
-
Huvi pärast, mida õppisid?
-
Ma korra sattusin sel teemal eri riikide inimestega vaidlema. Nähtavasti paljudes läänemaailma koolides ei vaevutud "rasket viisi" (tehetejärjekord) pähe taguma ja tehti tehted lihtsamaks: kõik jagamise ja korrutamise tehted pandi õpilaste jaoks sulgudesse, et oleks vaja ainult see meelde jätta, et sulgudes tuleb ennem teha. Võtad sulud ära ja ongi jama. Proovi panna sama tehe FB-s koos sulgudega ja vähesed vastavad valesti.
-
Tulumaksutagastus tuli täna ära ja läks ilusti fitshopi arvele edasi. Kes millele kulutab?
-
Vajatakse "täheinspektoreid", 2000-8000€ kuupalk
Leegi-H replied to KatrinM's topic in Otsin/pakun tööd
ma nüüd kujutan ette väga korralikus vormis kulturiste grimmiga ja kurja näoga kuidas nad puusahööritajaid inspekteerivad ja pead raputavad, et mis kuramuse rasva% see olgu ja nii sa küll lae all posti küljes ei riüpu kui korralikku lihastrenni ei tee -
Kas keegi teab, kust seda Eestis ja mis nimega saada võiks?
-
Tulbi reklaamib täna facebookis, et neil on uus interjöör. Keegi teab täpsemalt?
-
Teema jätkuks: http://eestielu.delfi.ee/eesti/raplamaa/marjamaa/haridus/suusatunnid-teevad-muret-nii-lastevanematele-kui-opetajatele.d?id=65598498
-
Leiab ka muud tööd. Murra välja ringist! (ei saa tööd sest pole kogemust, pole kogemust sest ei saa tööd, sest ei ole kogemust, sest ei saa tööd, sest...)
-
Ettevaatust! Libateadlased rikuvad tervise!
Leegi-H replied to 19Martinez79's topic in Uudiste ja artiklite järelkaja
Tule taevas appi. -
See viimane pilt tekitas natuke huvi, et kas keegi oskab leida pilte kunstipärastest treeningvahenditest?
-
Tänapäeval jõusaalis.
-
Selle rea peale Käivad mul kohe ohukellad. Ma ei usuks.