Jump to content

RiinaSolo

Kasutajad
  • Sisu loend

    175
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    7

RiinaSolo viimane päevavõit oli July 10 2019

RiinaSolo's oli kõige populaarsem sisu!

Kogukonna Reputatsioon

55 Tasub teda kuulata

RiinaSolo

  • Tase
    Kasutaja
  • Sünnipäev 13.07.1990

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  • Asukoht
    Tallinn

Kontakteerumise viisid

  • Skype
    riina.solo
  1. Põnevaid leide toidupoest.

    Hea uudis! Nüüd tead täpselt mitu sauna või "taastumisõllet" tarbida saad, et makrod paigas oleks https://majandus24.postimees.ee/4445957/tode-silma-alla-eesti-suurimad-olletootjad-hakkavad-kaloreid-naitama?_ga=2.3939760.1235198364.1521645569-1604365601.1484900366
  2. Soovita treenerit!

    Tere! Ei hakanud uut teemat tegema ning huvitaks pigem selline küsimus. Kuidas sobitada kõige paremini kokku taipoksi treeningud ja jõusaali. Hetkel ideaalis oleks nädalas 2-3x taipoksi harrastajate treeningud ning 3x nädalas jõusaal. E- poks (kombod, sparr) T - selg, õlg, jalg K- poks (üldfüüsiline, kott) N - jalg, kõht R - puhkus või poks (sparring) L- puhkus P - selg, õlg, jalg, Poks väsitab korralikult selja-õla ära, kuid samas saalis annab neid väga edukalt järgmisel päeval treenida ka. Veel... Hetkel harjutan end üldse veel sellise koormuse ja ülesehitusega, kuid tunnen, et varsti oleks tark tellida kava teadjamalt inimeselt. Kellel on kokkupuudet poks+ saal treeninguga, et panna kokku super-tore-äge- toimiv kava?
  3. Alice missioonil: offseason!

    Hei! Mis ketšupit kasutad?
  4. "Foodporn"

    Paar nippi ka; Teen tihti püreesuppidele "fetavahtu". Viskasin blenderisse 200g rasvatut kodujuustu, 65g Aarla Apetina fetalaadset juustu ja tilli. Muid retsepte leiab ka instast, kui huvi, võib julgelt küsida ka.
  5. "Foodporn"

    Madala kalorisisaldusega hapukapsa püreesupp
  6. "Foodporn"

    Nii vahepalad kui ka lõuna-õhtusöögid
  7. Põnevaid leide toidupoest.

    Kuniks veel Marks&Spencer kinni pole pandud - seal 0kcal toonik, ginger beer, jõhvikalimps jne
  8. Põnevaid leide toidupoest.

    Natuke teemast mööda aga kust seda Celsiuse energiajooki osta saab? Pole poes küll tähele pannud...
  9. Põnevaid leide toidupoest.

    Suures näljahädast on ka see toode Prismas välja aidanud! Ainult enamuse ajast maru soolased ka, üks pakk oli vaid normaalse soolasusega. Dieedi ajaks mitte kõige parem.
  10. Annika Pärteli BLOGI

    Hei! Väga kasulik lugemine ja kindlasti läheb tulevikus tarvis. Seepärast uuringi, kas sa saaksid natuke jagada ka oma kogemusi, et mis harjutused raseduse kindlasti välja jätta ja millal. Mida aga kindlasti teha võiks ja kasuks tuleks. Kahjuks ma ei tea küll, et Eestis keegi hetkel otseselt rasedatele suunatud jõusaalikavasid teeks, aga äge oleks. Tahaks ise ka tulevikus jätkata treeningutega aga teadmistest kuidas jääb küll hetkel väheks
  11. Annika Pärteli BLOGI

    Oh! Mul ka selline sarnane just restaureerimisel. Ainult, et käib veel lahti suuremaks lauaks. Hetkel oleme vana laki laua pealmisest plaadist happega maha saanud.....maru mürgine töö. Ja nüüd mõtleme mis edasi....kõige lihtsam tundub tõesti valgeks värvida.
  12. Kas naiste fitnessi kavadest videosi pole üleval kusagil? Väga huvitav oleks vaadata, nüüd kus konkurentsis rohkem naisi
  13. SKG transformation journey

    Hmm..kuidas sa seda maguskartulit tegid? Mingi täidisega? Ma tavaliselt teen lihtsalt seibid grill režiimi peal.
  14. Rasvavaene dieet - kui kaua?

    Olen täiesti nõus eeltoodud jutuga. Paneks üldse kõigile kaalulangetajatele ja bikini (ja mitte) fitnessi huvilistele kaks asja: 1. Ära aja kaloraaži ebanormaalselt madalaks! Olen ise tiksunud 1200-1100 kcal peal nädalaid enne võistlusi ja võistluste vahel. Pikkust 160cm. Kaal kukkus, kõik oli tore. Aga! Mida see teeb kehaga? See viib keha stressi! (mitte ajada sassi vaimse stressiga) ning selle tagajärjel ainevahetus aeglustub. Kui ainevahetus saab rikutud, siis hakkadki iga pisema lisakalori peale kohe koguma, kergemini koguneb tselluliit (see seotud ka järgneva punktiga) ning kui on soov jälle see ainevahetus korda saada, siis võtab see kauem aega kui see õnnetud paarikuune dieet. Ehk siis leiad ennast suletud ringist - sööd natuke rohkem, kaal tõuseb. Kui tahad langetada, pead veel vähemaks kaloreid laskma (1000 kcal-ni) ja no lõpmatuseni ei saa ju kaloreid alla lasta, Siis juhtub ka punkt nr2. 2. Ära karda rasva! Minu võistlusaegne menüü viis rasvad samuti 10-15% juurde. Tulemuseks oli hormonaaldisbalanss. Sai joostud nii naistearsti, rinnakabineti, perearsti jne vahet. Minul läheks kohati õnneks, kõige hullem seis oli prolaktiini ületootmisega, kõik muu oli lihtsalt normide (tõsi küll alumiste-ülemiste piiride) juures ja mingit jubedat ravi ma peale ei saanud. Küll aga on loo moraal see, et naistel peab olema siiski teatud rasvadepoo(varu). Ma enam täpset seletust ei mäleta arsti poolt aga ta seletas ära ka selle, miks vahepeal oli nahk kerel lõtvunud ja reitele (kus varem pole kunagi seda muret olnud) tekkis tselluliit. Rasva on vaja, et hormoonid oleks paigas ja sellist naha elastsuse karmi langust (mis muidu kaasneb menopausiga) ei tekiks. Seega ma panen käe südamele ja omalt poolt ütlen, et õige vahekord toitumiseks võiks naisterahval olla 50% süsivesikuid, 30% rasva ja 20% valku. Ei ole mõtet teha nii karmi dieeti kui seda teevad võistlejad. Nemad teevad seda lühiajaliselt ja treenerite järelvalve all. Dieedist väljutakse ka nädalaid, vaikselt 100-200kcal võrra kaloraaži tõstes. Selline dieet pole tavainimese jaoks jätkusuutlik ja on oht palju valesti teha. Ma olen palju saanud abi nii treenerilt kui ka ise lugedes ja ikkagi suutsin edust (kõva kaalulangus ja kuiv vorm) nii pimestatud olla, et ei suutnud reegleid jälgida ja tegin endale kahju.
×