Jump to content

Algaja

Kasutajad
  • Sisu loend

    16
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Algaja

  • Tase
    Algaja
  1. Veel vidoe klippe

    Ega keegi ei tea, millises raamatus õpetatakse poseerimist? JA kust seda saada??
  2. Otile ja Marekile

    kas on mõtet treenida ainult ühte-kahte lihase gruppi korraga, näiteks hommikul, ja õhtul või järgmine päev järgmist jne. Ning kas on ka mingi soovitav aeg kui pikk peaks vähemalt treening olema? Kui näiteks teha surumisharjutusi siis triipsi korralikult enam treenida ei jõua, kui teda aga teha järgmine päev kas on ta juba taastunud või aitab surumisharjutustest? millised lihased taastuvad kiiremini, millised aeglasemalt? kui väiksemad lihased kiiremini taastuvad, kas võib neid siis tihedamini treenida? päris palju küsimusi sai ...
  3. Otile ja Marekile

    kust võiks leida Jaan Loko raamatud: Kulturism I (1993.a.) ja Kulturism II (1995.a.)
  4. Otile ja Marekile

    Kuidas suhtute raamatusse "Keha kogu eluks", selles on treeningu metoodika hoopis teine kui eestikeelsetes kulturismiprosüürides? Ja ta on kuidagi üldistav - kehtivat kõigile, igas vanuses ja igas füüsilises vormis!! Ja aeroobse treeningu kohta väidetakse, et kui 20 minutit kõva intensiivsusega treenida, siis põletab organism veel tund aega rasvu edasi, muidu räägitakse alates 45-st minutist hakkab alles rasvapõletamine?
  5. Otile ja Marekile

    Ausalt öeldes ei oska kauplusi öelda, kus austerservikut võiks leida, aga teda siiski toodetakse ja küllap ka siis müüakse, ehk on turul või sellistes kohtades. Minull kasvab kodus ta haavapakul kodu aias, paku ostsin laadalt Nõugaste talu boksist, Tallinnas tegeleb veel oü Kaupval ja veel teisigi. Värske seene kilo on umbes 40-50.-/kg. Lihaste kasvatamiseks on vist valku mujalt vaja, aga tundus väga kasuliku koostisega olevat, muidu poleks nagu juttu teinudki. ok, jõudu kõigile
  6. Otile ja Marekile

    Seen on ta küll, poes peaks ta olema nii värskelt kui purgis terve aasta läbi, eestis toodetakse teda tööstuslikult, on päris mitu talu. Minu küsimus oleks hoopis tema kasulikkuse kohta kulturistidele.
  7. Otile ja Marekile

    100 grammi austerservikuid sisaldab: 320 Kcal, 20,5 g valku, 69,7 g süsivesikuid (neist 8,1 %P kasulikke kiudaineid), 1,8 g rasva (neist 67%P polüküllastamata rasvhappeid), asendamatuid aminohappeid ja vitamiine mg-des valiini 810, isoleutsiini 545, leutsiini 880, lüsiini 1040, metioniini 445, treoniini 695, trüptofaani 210, fenüülalaniini 630, histidiini 97, arginiini 320, C-vitamiini - 240;P B1 - 1,50; B2 - 2,85; B3 - 10,3;B6 - 0,4; PP - 65,5; H - 42. Austerservikutes on ka kitosaani, mis soodustab kehakaalu vähenemist ja organismist toksiliste ainete väljutamist ning antioksüdante, mis pidurdavad kudede enneaegset vananemist. Nii et igati kasulik toit? Sooviks kommentaare
  8. Otile ja Marekile

    Nii et mida valusam, seda parem? ja et kui valu ära kaob võib uue trenni peale panna?
  9. Otile ja Marekile

    Kas ma olen õieti aru saanud - koormust tuleb pidevalt tõsta, et lihased pidevalt nii umbes üheks päevaks valusad oleksid, kui ei ole valusad on trenn lahja olnud? Ja millal oleks paras aeg järgmine trenn teha? pidi ju kehtima reegel palju ja harva või vähe ja sageli?
  10. Kuidas on õige?

    kas pärast aeroobset treeningut on mõtet valgusheiki juua?
  11. alakõht

    ega keegi ei oskaks soovitada mõnda harjutust alakõhule. Ülemine osa on täica normaalne, aga kõhu alaosa ei taha areneda.
  12. Superseeria

    mida see superseeria endast yldse kujutab? kas seeriad tehakse ilma pausideta või tehakse mitu harjutust järjest või mis...?palun vastake! ette tänades.
  13. Olen käinud Reval Spordi jõusaalis alles paar nädalat.Eelmises jõusaalis tegeles treener kõigi inimestega võrdselt,aga selles saalis on treeneril tõesti omad eelistused.Ma ei tahagi sellise treeneri jütule minna,kes erilist usaldust ei tekita.Siin selle lolli inimese eest välja astujad on kindlasti see fänniklubi,kes tal seal ühiselt aega aitavad veeta.Kas on Eestis veel selliseid saale,kus sellised treenerid?Muide saal ise oma masinatega on 5+.
  14. taastusperiood

    kas on normaalne, kui pärast taastusperioodi (2 nädalat) on lihastest jõud kadunud?
  15. Toidulisad

    Alustasin täna esimest korda kreatiini tarbimist. Hommikul lolli peaga võtsin korraga kogemata 4*5g, mida pidi tegelikult päeva peale jagama. Õhtul on kavatsus jõusaali minna. Kas peale jõusaali tasub mul täna enam üldse kreatiini tarbida? Kas näiteks 2g sobiks. Kas kreatiini peab tarbima kohe peale trenni või mingi aja möödudes? Kreatiini pidi olema soovitav tarbida koos glükoosi ja fruktoosiga. Mida see endast kujutab? Kas tavaline naturaalmahl sisaldab neid aineid? Kui olen teinud 1 kuu pikkuse kreatiini kuuri läbi kas siis võib hakata kasutama mõnd muud toidulisandit või on ikka soovitav pidada vahet?
×