Jump to content

Marko0

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Marko0

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 23.05.1994

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Rinnalt surumine.

    Tänan kõiki, kes abistanud siiamaani
  2. Rinnalt surumine.

    Kas sa selle all mõtled, et harjutuste vahel on suuremad puhkeajad või väiksemad raskused peale panna?
  3. Rinnalt surumine.

    Ei, kahjuks elan Tallinnast väga kaugel ja ei ole siuke eriline soov väga tõsiselt tegelema hakata, lihtsalt hobina.
  4. Rinnalt surumine.

    Lendamine Hantlidega kaldpingil 3x10 Surumine Kangiga horisontaal pingil 5x8 Negatiivsel kaldega pingil surumine hantlidega 3x10 Kätekõverdused (Käed täisnurga all). 3x25+
  5. Rinnalt surumine.

    Vanus on 17, kaal on 85kg ja pikkus on 186cm. Treeninud olen umbes aasta juba, 3-4 korda nädalas (varasemalt 3 ja nüüd siis 4). Varasemalt pole mingi erilise spordialaga tegelenud, kuid kui see kuidagi aitama peaks siis käin tihti jooksmas,mängin jalgpalli ning korvpalli. Surumise kohapealt niipalju, et korraliku surumis tehnikaga ikka, kang läheb ilusti vastu rinda ja siis tõukan üles.
  6. Rinnalt surumine.

    Tere, algatuseks sooviks öelda, et olen algaja ning mul ei ole erilisi spetsiaalseid kogemusi selle koha pealt. Nimelt siis hakkasin tegema rinnalt surumist ning eesmärgiks seadsin endale105kg juuni alguseks. Hetkel tuleb 80kg ära kuidagi vaevu, kuid iga momendiga hakkab tunduma, et ei jõua oma eesmärgini. Sellepärast pöördukski mõne inimese poole siin foorumis, kes oskaks soovitada mõnda head tehnikat või nippi, mis aitaks mul seda protsessi kiirendada. Tean, et negatiivsel pingil kangiga pressimine pidi aitama ning samuti kätekõverdused, kuid äkki on mõnda muud võimalust veel, kuidas kiiremini saavutada enda eesmärk . Igasugune abi on oodatud .
×