Jump to content

t2heolen

Kasutajad
  • Sisu loend

    17
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

t2heolen

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 11.10.1992

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Rahakulu toidu peale

    ma elan soomes ja mul kulub ca 500-600€ kuus toidupeale v.a (lisandid).
  2. Abi vaja(Kava)

    1,2 aastaga ikka liiga väike raskuste tõus. kirjuta toitumine ka välja.
  3. lihasmass....

    ja seal on veel näite bulk menüü 95kg kaaluva inimese oma fat164.1g 19.45% carbs290.9g 34.44% protein389.5g 46.12% kcal4269 Tema arust peaks saama keha rohkem valku kui vaja kuna se on parem kui saada vähem kui vaja ja ülejäänud valk mida keha ei taha läheb raisku aga ei jää puudu
  4. lihasmass....

    seda ma tahaks ise ka teada kuna seda seal lahti pole seletatud ja kuna ma ise midagi bodybuildingust midagi ei tea siis.... seal põhimõteliselt öeldud mida rohkem sööd seda rohkem lihast saad ei tea kuidas se toimib. Bulking Why Bulk? If you want to pack on muscle, there is no way of doing this faster than doing a bulking cycle. You can also do a permanent bulk with short periods of cutting if you like, however this will depend on your genetics what proportion of your time you need to bulk. We bulk because while we have our calories above our Basal Metabolic Rate (how much your body automatically burns) we put on weight, it’s impossible not to. While bulking, we generally keep cardio to a minimum (do it, but don’t overdo it), and focus on having an excess of calories, most of which we’ll be trying to convert into muscle. While bulking you WILL put on fat. It’s a fact, and it’s unavoidable. You can attempt to clean bulk (no junk food) and do it just over your BMR, but your gains will be minimal. A general rule of thumb is to add 500-1000 calories a day to your BMR. So if your BMR is 3000, and you eat 4000 calories a day, you should be able to put on around about 2kg a week. If you’re just starting out, you can easily see 4-5kg in the first week. It’s pure science, if you do it right, and you don’t kid yourself about how much you’re eating, you have to put on size. Anyone who isn’t putting on size needs to re-evaluate what they’re doing, and potentially add even more calories. So you say to yourself, why don’t I just eat 8000 calories a day? I’ll gain like a monster! Well, firstly it’s hard to eat that much, although it is possible with the use of mass-gainer shakes. Secondly, you’ll put on a lot of fat. Yes, you’ll put on more muscle than you would’ve at 5000 calories, but the amount of fat you’re putting on definitely isn’t working towards an aesthetic body.
  5. lihasmass....

    ei ole mõeldud 2kg lihast vaid selle alla on kirjutatud ,et bulkinguka tõuseb ka keha rasva% mõeldud on lihtsalt kaalu 2kg koos rasvaga
  6. lihasmass....

    tere. Lugesin just zyzz bodybuilding bibel'i läbi ja ta rääkis seal ,et pole kiiremat võimalust lihastekasvatamiseks kui seda teha bulking ja cuting moodusega. ühesünaga ,et bulkinguga sööd 500-1000kcal rohkem kui kulutad päevas cardiot teed minimaalselt (pead saama kindlalt juurde kaalu vastasel juhul teed midagi valesti) tema arvates 2kg nädalas et võib ka rohkem süüa 8000kcal aga sel juhul saad juurde ka liiga palju rasva aga rohkem lihast. sain aru ,et tema teoreem on mida rohkem sööd seda rohkem lihast kasvatad. tema arvates on parim 40% valgud 40% süsikud 20% rasvad ja siis cuting ühesünaga hakkad kasutama rasva keha energia allikana mitte süsivesikuid enam ja sööma vähem kui kulutad ja tegema palju cardiot et saada lahti rasva%'ist mille said juurde bulkinguga ja säilitada lihaseda mis bulkinguga said (midagi pidi ikkagi kaotsi ka minema). küsimus siis selline ,et hetkel kasutan Otilt ostetud toitumis ja treening kava aga kui se pidi parem olema kas siis tasub selle vastu välja vahetada? yotubist leitsi venna kes sööb 8000kcal pöevas bulkingu ajal...
  7. energia vajadus/kulutus...

    suur tänu selle lehe eest aga kas se arvuti ka paika peab? 5149 kcal tava tööpäev ilma trenni päevata kui trenn otsa liita siis se teeb 5649kcal kas seda palju pole? kui mu hetkene toitumis kava näitab mulle töö ja trenni päevaga ca 3300 kcal? (töö on 9t ehitus + vanus 19 kaal 74,4 pikkus 185cm magamine 8h päevas). Või peangi päevas 5000-5600 kcla tarbima hakkama?
  8. energia vajadus/kulutus...

    tere jälle olen siin uue murega. oleks väga tänulik kui aidata saaksite. kuidas ma arvutan välja päevase energia kulutuse? Kui ma arvutan välja BAV arvutil oma minimum energia vajaduse mis tuleb 1875.6kcal aga nüüd kuidas ma arvutan juurde palju ma päevas kulutan? N:(ehitus) kui ma olen päeval tööl 9tundi siis on mul energia vajadus suurem kui ma näiteks mingi päev olen 5-6 tundi tööl seega kui ma ole tööl vähem pean ma ka vähem sööma kuna energia kulutus on ju väiksem sama ka vabapäevaga. Ostsin toitumis kava aga seal on menüü koos kaaludega (kui ma tellisin siis ma kirjutasin sinna 9h ehitusel tööl aga kui mul on nüüd näiteks vaba päev siis kas ma söön ikka kava järgi? kuna mu energia kulutus on ju plaju väiksem. aga kui on trenni päev kus ma kulutan rohkem siis kavas on kirjas mida ma trenni päevadele juurde sööma pean aga kui puhkepäeav sellekohta pole midagi kirjutatud ehk siis tarbin ikka samades kogustes? Soov on mul hakkata ülesse kirjutama palju ma päeva jooksul mida kätte toidust saan.
  9. toitumine...

    seega 50g külpressitud oliiviõli = 50g rasva ja 450kcal? ja 3kpl omega3 mis kaalub 3g sisaldab 72% kalaõli =2,16g rasva 19,44kcal?
  10. toitumine...

    kust ma saan tead palju annab külmpressitud oliiv õli ja omega3 tabletid rasvu kui pudeli/purgi peale pole kirjutatud nendest midagi?
  11. toitumine...

    igatahes suur tänu abi eest eks ma vaatan uuesti kõikk ükshaaval läbi.
  12. toitumine...

    ma sööniga lõuna 2spl külmpressitud oliivõli ja 3kpl omeg3'mesid iga õhtu enne magama minekut sellest peaks olema küll +1 tbl mineraalaineid?
  13. toitumine...

    suur tänu abi eest kuid küsiks veel mõned küsimused. ja palju peaks olema süsivesikuid kehakaalu kohta? ja äkki oskad soovitada toitaineid millest ma saaksin nii suure rasvakoguse kätte?
  14. toitumine...

    aga kcl on normis? unustasin mainida ka seda ,et mul on füüsiline töö 7xnädalas 9tundi päevas . kuna selles menüüs kus ma need numbrid võtsin oli ainult õhtu ja lõuna söögiks kartul teistel päevadel on ka sees täistera riis ,täisteramakaroonid seega need peaksid süsivesikuid tõstma ja hakkliha rasvu
  15. toitumine...

    tere. Oleks siis väike küsimus toitumise kohta. olen 19aastane kaalun 72kg pikkus 185cm treenis käin 4x nädalas. küsimius siis selline ,kas se on normaalne päevan kalorite hulk lihasmassi kasvatamiseks: Päevane kogus: 3368kcl 289,3g valku 156g süsivesikuid 48,61g rasvu ilma treening aekse bcaa forumlata ja peale treeni whey+'ita oleksid numbrid sellised: 2892kcl 197,3g valku 153g süsikaid 45,61g rasvu Ei hakkanud toitumist eraldi välja kirjutama numbrite kohta arvan ,et lihtsam öelda mis koguseid muutma peaksin ja kui palju?
×