Jump to content

ise

Kasutajad
  • Sisu loend

    35
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

2 Neutraalne

ise

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 25.03.1992

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Suured suured probleemid kaaluga

    Hei, Mõistan täitsa su probleemi. Ise olin hiigelaegadel 96kg ja 176cm pikk. Hetkel olen aktiivse eluviisi peal ja nüüd on selline püsiv 70-73kg kehakaaluks. Käin tihedalt jõusaalis (Revalis) ja kõik otsad kui linnas liigun olen vahetanud ratta peale. Soovitan sul kindlasti eemale hoida alkoholist (siidritest jms.) ja magusast. Hakka jälgima, mida sööd ja palju vett tarbid. Kui oled ise valmis muutusteks, siis tulevad need ka kergelt. http://forums.fitness.ee/index.php?/topic/35205-kaalu-probleemid-ei-alane-mitte-mingit-viisi/
  2. Muutused kehaga iseenesest ei ole midagi märkimis väärset aga enamus harjutused tulevad keha raskusega. Olen hakanud veel harrastama ka plangu tegemist. Antud hetkel on parim aeg 5minutit ja 30 sekundit.
  3. Olen googeldanud ja lugenud raamatuid, kuid ei leia vastust.. ehk saab keegi aidata.. Palju peab inimene tarvitama kiudaineid päevas oma keha raskuse kohta? Mis selle suhe on?
  4. Toitumise koha pealt siis ootaksin nõu.. antud hetkel söön nii: Hommikusöök: Lavaž (75g), erinevat salatit (kurk, tomat, lehtsalat, kapsas, mais jne.), kanafilee sink ja banaan. Joogiks on kruus kohvi. Enne hommikusööki joon pool liitrit vett. Vahepala: Banaan/õun/pirn Lõunasöök: Praetud kanafilee (trenni päeval lisan: makarone, riis. Samas veel kohupiima (maitsestamata, maitse jaoks hakin pool banaani ja blenderist lasen krempli läbi) Vahepala: SIIN KOHAS OOTAN NÕU Õhtusöök: Midagi kerget, tavaliselt salatit vms. Salatitesse lisan lusika täie oliiviõli, olen loobunud määrdeainetest (või jne.) Tarvitan 3-4l vett päevas.
  5. Nüüd jälle natukese aega möödas, olen reserviarvatud ja saan korralikult keskenduda nüüd iseenda peale. Hetkel on ajad nii kiired, et 18. juuni saan hakata käima jälle jõusaalis, niikaua üritan toitumist paremaks saada ja korralikumaks. Kehakaal on püsinud enamvähem, pole läinud suuremaks aga tiba alla on jälle läinud, hetke norm on 70.4kg. Pildid muutustest üritan ka millalgi ülespanna.
  6. Tasuta, sõbra ema teostab neid
  7. Käisin siis organismi diagnostikas. Tulemus järgmine: Kaal: 72 Rasva%: 14,7 norm: 14,9 Vesi%: 60,7 norm: M 50-65% Metabolismi tase. Kcal: 1829 bioloogiline vanus: 13 Vistseraalse rasva tase: 1 norm: 1-9 Luumass: 3,1kg norm: ~3,2 Lihasmass: vasak käsi: 3,3kg, parem: 3,1kg, vasak jalg: 10,8kg, parem: 10.5kg, kõht: 30,7kg üld: 58,4kg 72st Füüsise tüüp: 5 standartne
  8. Vaadates enda viimast õppust ja nüüd tulemas kevadtorm, siis võin öelda, et minu ülesanne on täiesti tühi seal, päevad läbi saan päikest jms võtta nii, et pigem kaldun arvama, et võtan seal juurde kui maha Nii palju siis veel, et keha kaal on stabiliseerunud, täis kõhuga on 73.4 ja tühjaga 71.8. Nüüd on mul kergem periood ja saan kehaga jälle tegeleda.
  9. Jah, toitumist üritangi võimalikult hetkel hoida. Plaanis ongi suurem rõhk kehale panna suve jooksul . Kõik ideed ja soovitused on alati tere tulnud
  10. just.. TEGIN võib öelda, otsustasin alguses lihased vaikselt ellu äratada, siis hakkasin rohkem harjutusi ühildama jne.
  11. Et siis treenida erinevaid lihasgruppe (vastas lihaseid siis soovitavalt samal päeval) ja samal ajal lihasmassi arendada, alguses tegin kõhtu ja selga sellepärast, et natukesegi kaalust alla saada, siis hakkas tänu toitumisele veel kiiremini asi edenema. Ülejäänud kavas ma teen 4-6 kordust ja 30 seki vahet, et arendada lihasmassi.
  12. jõusaalis on raskused ikka päris korralikud ja korduste arv 6. Tunnen, et peab jah hakkama valku sööma pärast iga toidukorda. Samas tuleb vaadata, pean võibolla pausi tegema treeninguga, kuna lähen 2 kuuks metsalaagritesse, mis on minu jaoks väga ebamugav, kuna olen heale otsale saanud. Räägin siis siin natukese lähemalt, mida teinud olen, et inimesed, kes soovivad siis saavad kah ehk enda keha parandada. Olen siis üritanud kõik ise välja nuputada, et kuidas teha ja mis moodi, väga palju abi saanud siin foorumitest ja uurinud, kuidas asjad käivad. Tegelesin jõusaaliga eratreeneriga 12-15 aastaseni. Seal kogesin endale jõusaali tehnikat, et kuidas mitte lihaseid lõhkuda ja ennast invaliidiks teha. Treeneriks oli Erlend Lõvi. Kuna eratreeneri hinnad ei ole tänapäeval odavad, siis otsustasin iseseisvalt edasi tegutseda. Jõusaaliga on olnud tugevaid pause aga nüüd olen seadnud endale kindlad eesmärgid ning soov võtta jõusaal, toitumine ja endasse positiivselt suhtumine elustiiliks. Alustasin kõik sellega, et algselt tegin jõusaalis endale vastupidavust, et üldse tehnikat viluda. Suurte raskuste peale ei torma ma kunagi. Siiani ei tea palju ma tegelt olen võimeline üles suruma vms. Toitumise koha pealt on mul abiks sõbrad ja fitnessi enda foorum. Sõbrad siis, kes on toitlustusega seotud teemat ülikoolides jms. õppinud, sealt saad teada, mida, mis aine teeb. Minu esialgne plaan siis oli selline (seda ma nüüd olen ka jälginud). Saada rasvaprotsent võimalikult madal aga samal ajal tegin lihasmassi kava. Toitumise sain paika. Suurimaks sõbraks sai mulle kohv, mis tegi minu aeglase seedimise kiiremaks. Kava oli siis selline, et Jaanuar: Kõht ja alaselg (üle päeviti). Veebruar: Rind, biitseps, triitseps (üle päeviti). Märts: 1 päev : Rind, biitseps, triitseps. 2 päev: üla selg, õlg (kava tegin iga päev). Aprill: 1 päev: 5-10km jooksu, kõht ja alaselg. 2 päev: Rind, biitseps, triitseps, õlg, selg ja siis 2-3 km jooksu peale. Mai kuud ma veel üritan välja mõelda. Jõusaalis olles, teen nii, et iga harjutuse vahel on 30sek. pausi. Keskendun täielikult oma harjutustele ja ei käi jõusaalis mingit möla ajamas. Jõuab rohkem ja kiiremini . Halb on see, et olen ajateenija ja nüüd on mul nii aprill kui ka mai täis metsalaagreid. 25. Mai peaksin reservi saama. Tsiviilis hakkan kindlasti edasi arendama ja üritan ka teid kursis hoida
  13. Käisin eile õhtul kaalu peal, suure metsalaagriga on kaal langenud 69kg peale. Tegelen uuesti, et saada 74 peale.
  14. Tagasi, metsa laager üle elatud, keha kaaluga siiani probleeme pole esinenud. Ainus viga metsalaagrites on see, et vähe und ja söön palju magusat, et energiat sisse saada. Panen nädalavahetuse jooksul siis enda kehast muutuste pildi ka üles.
×