Jump to content

Mery

Kasutajad
  • Sisu loend

    14
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Mery

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 18.11.1989

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  1. Kaalul on rohkem kui elu - uus idee

    EI oska öelda palju aga mõned kindlasti. Ma arvan, et selliseid inimesi oleks rohkem kellel on nö. väliselt ei ole midagi nii väga hullu viga ja tahaksid head vormi omada. Sest no mina kes ma pole 150+ kg ega ka suurepärases vormis tahaks sellist saadet, kus Eesti keskmist inimest aidatakse vormi . Ja informatsiooni võiks rohkem olla, mitte nii nagu see kord saates Kaalul on rohkem kui elu. Väga segane jutt aga loodan, et saite mõttest aru
  2. Piisavalt trenni?

    Suured tänud Archangel ! :-)
  3. Piisavalt trenni?

    Tervist. Umbes 10 kuud tagasi liitusin spordiklubiga. Algus oli väga raske. Ei jõudnud üle kahe minuti joosta ja bodypumpi tegin null raskustega . Nüüdeks on raskused on suuremad, enamvähem samad mis teistelgi keskmistel käiatel. Enda arvates teen kõvasti trenni. Esmaspäeval käin BodyCombatis, teisipäeval stepis ja bodybalance, kolmapäev zumba ja bodypump, neljapäeval attac. Siis vahest harva käin reedel combatis. Pea kõik pühapäevad bodycombatis. Kas sellest trennis piisab, et kaalu alandada? Söömisega on mul lood veidikese nadid :-). Hommiksöögiks( kell 7)söön alati kaerahelbe putru meega (150 g kaerahelbeid, mitte toorainena vaid valmis toidu kaal pluss 30 g mett. Siis 10 ajal väike supp pluss 1 viil leiba või praad ( kartul, salat, kaste, kanaliha). Edasi söön 2 ajal nt 2 muna ja 1 viil leiba. Siis tuleb mul pikem paus....siis tavaliselt söön alles peale trenni kohe 1 banaani ära. Ehk kusagil 7 ajal. Ühtul siis kui koju jõuan üldjuhul 9 ajal siis söön kas muna, kodujuustu, kurgi, tomati salatit :-). Nii iga kolme päeva tagant söön ma midagi magusat või ebatervisliku. Nt salaamivorsti, raffaellot võis midagi sedataolist. ( olen üldjuhul maitse pärast sööja, mitte selle pärast, et kõht tühi, sp tulevadki sellised ebatervislikud asjad minu päevamenüüsse.) Välimuselt ei ole ma nüüd kõige suurem maakera. 162 pikkus ja 60 kg raske. Minu küsimus siis seisneb selles, et kuidas ma saaks rasvast lahti. Et äkki saaks väikeste muudatustega menüüs rasvast lahti. Lasin endale ka toitumiskava teha aga see muutus nii üksluiseks, et ma ei suutnud seda üle paari päeva jälgida. Ja mis te arvad, sellest, et kuni kella 3 ni süüa süsivesikulist toitu. Nt puder, kartul jne. Peale kolma langetada süsivesikute tarbimist. Jogurt, kodujuust ( võiksite veel ideid anda). Ja peale kella 6 0 süsivesikud, ainult valk( muna, kana jne)?
  4. Magusaisu

    Suured tänud teile :-). Proovin ehk rohkem süüa, kuna nüüd kui mõtlema jäin on nüüd mul 1-2 trenni rohkem, peale seda tekkis see magusaisu.
  5. Magusaisu

    Tervist. Mul viimasel ajal selline probleem tekkinud, et hirmus magusaisu tekib. Ülepäeviti on söön, kas ühe jäätise, šokolaadi või koogi ära. Kas keegi oskab öelda, millest see tingitud on ja kuidas sellest jubedast kombest lahti saada. Kui ma seda päeval ei söö siis ärkan öösel üles ja lähen toon endale kapist midagi magusat nii, et hommikul ise ei mäleta :/.
  6. kaal ei lange , miks ?

    No õhtune pasta ja lõunane kartul, jahukastmega tuleks kindlasti millegi muuga asendada. Pastat võiksid tarvitada päeva esimesel poolel ( täistera pasta). Minu meelest aitab väga palju ka see, kui jätad nisutooted välja. Eelista rukkileiba (100% rukist) Hommikusöögiks võiksid eelistada kaerahelbeid nt. No õhtusöök võiksid süüa nt. kanafilee koos toorsalatiga või tee mingi aedvilja möks endale valmis. Sa peaksid kogused ka kirja panma, kui tahad abi saada.
  7. Kookos

    Tere. Mul tekkis selline küsimus, et kookost võib süüa või poleks see just kõige parem mõte rasvaprotsendi langetamisel. Nt: 150 grammi koookost 1,5 tundi peale trenni?
  8. Rasvaprotsent alla

    55 grammi
  9. Rasvaprotsent alla

    162 cm pikk ja rascaprotsent on 34%. Välimuse järgi ei tundu see nii suur. Aga olen kuulnud sisemisest rasvast.
  10. Rasvaprotsent alla

    Hommikupudru kaaluks tegin 55 grammi:).
  11. Rasvaprotsent alla

    Selge. Ma homme siis vaatan järgi. Ja teen postituse. Äkki siis keegi oskab vastata, kas võin teise toidukorra asendada supi või siis vahest praega
  12. Rasvaprotsent alla

    No, mina kaalun valminult sellepärast, et hommikuputru teen ma teistele pereliikmetele ka .
  13. Rasvaprotsent alla

    Toitumiskavas muutsin ainult teise toidukorra, kus oli 1 viil rukkileiba ja 2 muna. Putru suudan vabalt 150 g ära süüa ( see valmis toidu kaal).
  14. Rasvaprotsent alla

    Tere. Mõni nädal lasin endale teha toitumiskava, kuid nüüd ei suuda seda jälgida, kuna kool tuli peale. Nüüd mõtlesin, et teeks väikesed muudatused, ning sooviks teie arvamust. 1-ne toidukord 8:00: 150 grammi kiirkaerahelmbet ja 30 grammi mett 2-ne toidukord 10:30-11:00: 250 grammi suppi,prae (kartul, soe kaste, salat, kanafilee) - siis, kui koolipäev pikk siis on menüü selline. Kui lühke siis saan koju ja söön toitumiskava jäegi. 1 viil rukkileiba ja 2 muna on nt üks valik. 3-s toidukord 15:00: 150 gramm kanafilee pluss toorsalat. 4-s toidukord 17:15: 300 grammi kodujuustu pluss 20 grammi pähkleid, või üks viil rukkileiva ja kaks muna. 5-s toidukord 19:30: 200 grammi kanaviinerid või 100 grammi ajuliha. Lisaks informatsioon: Olen 22 aastat vana, nane, 59 kg ja trenni teen 3-4 korda nädalas BODYPUMP, STEP, KÕHT-SELG-TUHAR rühmatreeninguteks. Pluss enne trenni kõnnin vähemalt 20 minutit pulss 135-140 vahel. Üldiselt rohkem liikumist mul pole. Päevane aktiivsuse tase on suht madal. Enamusajast on istun, kuna loengud on pikad ja ainuke liikumine on trenn. Mida ma peaks muutma, et vähendada keha rasvaprotsenti?
×