Jump to content

trennihull

Kasutajad
  • Sisu loend

    73
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

trennihull

  • Tase
    Värske olija

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://
  1. FAST- hävita söögilaualt saast! Just nii sa kauniks saad! Meie abiga ja FAST'i jõuga! Midagi sellist võiks ehk olla... Sest põhiprobleem on ju vale toit ja sellel võiks tähelepanu suunata. Päikest teile!
  2. Tahtsin küsida öömaja kohta, mida pakutakse reval Nord Hostelis. Kui pikalt ette peab omale koha broneerima??? Ja ilmselt pole seal ööbimine üksikult oma toas või kuidas sellega lood on???
  3. ettevajunud õlad

    Treenima peab lihaseid küll, aga keegi teist pole siin maininud, et tähelepanu pöörata ka lihaste VENITUSTELE... ettevajunud õlad tähendavad üldjuhul seda, et seljallihased on liialt veninud ja rinnalihased liialt lühenenud ja seepärast peaks hoolega keskenduma ka rinnalihaste venitamisele. Rühi paneb paika tasakaalustatud treening kõikidele lihasgruppidele ja korralik VENITUS
  4. tuharad

    Ise tegin esmaspäeval jalapäeva, sealhulgas käärkükid ja reie eemaldamine plokil tuharale- tagumik siiamaani valus
  5. Keefir 2,5 %-õige vale?

    Sel juhul soovitaks petti, kui sulle keefir maitseb, siis peaks ka pett minema. Rasva 0,5% ainult:)))
  6. minu menyy

    Kindlasti lisa oma menüüsse rohkem VALKU!!! Hommikupudru kõrvale 2 munavalget keedetud või 100 g rasvata kodujuustu või 100 g lahjat kohupiima. Sama lugu õhtusöögiga ja ootega enne seda, selle oote 150 g rasvata jogurt asenda 100 g lahja kohupiima või 100 g rasvata kodujuustuga. Õhtusöök on täitsa ok, aga selle supi juurde pead kindlasti sööma kas siis jälle rasvata kodujuustu või kohupiima või munavalget juurde või isegi sobib kanafilee, et valku saada. Jõudu!!!
  7. Küsimus NAISTELE!

    Siiamaani jälgisin menüüd, et saaks päevas piisavalt valku, aga kuna treeningkoormus suur, siis nüüd tuleb juurde valgukokteil ja kreatiin Eks neid lisasid kasutavadki ikka sellised tõsised trenni-naised, sest nö. tavaharrastaja üldjuhul ei teagi valgu vajalikkusest ega sellega seonduvast suurt midagi- kahjuks ma ei mõtlegi, et nüüd tavaharrastaja peaks hullult valgukokteile jooma, aga targalt toitu valides saaks ka palju muuta. Või siis kardetakse valku süüa, sest lihased kasvavad siis metsikult suureks, nagu üks vana müüt on juurdunud rahva seas Aga, kuna ma ise eelistan treenitud keha pekihunnikule, siis püüan ka oma lihaste eet hoolt kanda- nii hästi kui võimalik
  8. toit kõhetule mehele

    Kindlasti piisavalt süsivesikuid ja valku peab ta sööma!!! Hommikuks korralik kõhutäis putru + juurde mõni munavalge, et valku saada!!! Ja samuti päeval korralik toit- kartul, pasta, kindlasti liha Õhtupoole ka kohupiima, kodujuustu, kanaliha ja süsivesikuid, et ei jääks mitte mingil juhul energiadefitsiiti. Süsivesikute hulka toitainetes saad kontrollida siin tööriistade all olevas kaloriarvutis Lihase arengule aitab kaasa ikkagi jõutrenn, niiet kui mehel tahtmist, siis jõusaali!!!
  9. sangad

    ÕIGE TOITUMINE ON NR. 1!!!
  10. nõgus selg

    Liigne nõgusus alaseljas on tihtilugu tingitud liigseslt pinges olevatest niude-nimmelihastest- need on puusapainutaja lihased. Ma ei tea, kui hästi sa anatoomiat tunnet, aga niude-nimmelihased saavad alguse lülisambalt, just sealt, kus on alaselja nõgusus ja kinnituvad ette reieluule. Seega pingeseisundis kisuvadki vaagent ette alla- tulemuseks alaselja liigne nõgusus. Ja kui tuharalihased on ka nõrgad, siis vajubki vaagen ette ära. Korralik rüht eeldab tugevat kõhtu, tugevat selga, tugevaid tuhara- ja tugevaid reie tagaküljelihaseid. Loodan, et su kõhulihaste treenimise tehnika on õige, sest olen märganud, et väga tihti tehakse valesti ja haaratakse just töösse ka puusapainutajad- tulemuseks nõgusselgsus veel rohkem süveneb, kuna puusapainutaja lihased tõmbuvad tugevamini pingesse. Alaselga on kindlasti vaja treenida jõusaalis- sa mainisid, et alaselga eriti ei treenigi enam. Ilus rüht eeldabki tugevat korsetti ümber kere!!! Kindlasti peaks su tegevuskavva kuuluma puusapainutajate venitus regulaarselt. Teed sa seda???
  11. jõusaalis...

    Mine jõusaali, kus on asjalik treener!!! Natuke korrastamist oleks küll vaja
  12. Ikka ja jälle se toitumine ja..

    Toitumine on sul ikka väga paigast ära. VALK on täitsa unustusse jäänud!!! Eriti veel, kui mitu korda päevas trenni teed. Lihas ei saa ju ennast kuidagi taastada. Sööd kogu aeg saia ja rosinaid ja mis sul seal veel oli- üleliigsed süsivesikud. Organismil on valgupuudus ja sellepärast sul ongi sellised isud, mida sa ei suuda taltsutada. Tean seda omast käest, kui mõni kuu tagasi oma toitumisele rohkem tähelepanu hakkasin pöörama, sest kohutav magusaisu oli kogu aeg ja selguski lõpuks, et valku liiga vähe, kuna trennid ka iga päev, siis peab olema garanteeritud pidevalt valk menüüs- mitu korda päevas. Hommikuks puder + 2 munavalget või siis lahjat kohupiima. Lõunaks kanaliha, kalkun või loomaliha + toorsalat. Mõni viil leiba või sepikut meega, kui on magusaisu. Enne trenni sobib hästi lahja kohupiim ja paar viilu sepikut meega või siis mingit mahla. Õhtuks lahjad kodujuustud, kohupiimad, kanafilee, toorsalat- valgu baasil toit. Mõni puuvili võib ka olla, aga õhtul liigseid süsivesikuid püüa vältida. Mudugi on ka muid võimalusi menüüd mitmekesisemaks muuta, aga siis läheks mul see jutt väga pikaks. Väiksed soovitused siin, mida ise järgin ja asi TOIMIB, kui on tahtmist ja JÄRJEPIDEVUST!!! Kus linnas mudu oled ise???
  13. ÕIGE sportlase hingega mees ei käi kindlasti naiste pärast jõusaalis. Tark mees teab, et enne naisi on mitu tähtsamat põhjust jõusaalis trenni tegemiseks Aga kindlasti on ka neid, kes käivad jõusaalis punnitamas, et oma miniatuurset bicepsit suvel rannas lehvitada Eks igaühel oma põhjused. Mina teen trenni selleks, et iseenda jaoks ilus olla, mitte meeste ees eputamiseks JÕUDU KÕIGILE JÕUSAALI KARUDELE JA KIISUDELE!!!
  14. pepu ja reied

    Tõsta õhtune toit lõunaks!!! Kartul, makaronid, riis- liiga palju süsivesikuid õhtul!!! Õhtul söö lahjat kohupiima, kanafileed või rasvata kodujuustu, kuhu võid sisse tükeldada puu- ja juurvilju, et oleks söödav toit!!! Kui võimalik lase mõnel teadjamal omale toitumist seletada. See on kõige alus!!!
  15. magneesium ja tsink

    Kust osta?!?!!! Soovitaks süüa võimalikult mitmekesiselt, et vajalikke toitaineid kätte saada Näiteks: Magneesiumi esineb rohkesti värskete taimede rohelistes osades, näiteks spinatis, õlirikastes seemnetes (päevalilli, seesam), mitmesugustes kaunviljades, kapsas, peedis, kartulis, sibulas tillis, peterselli- ja sibulalehtes, samuti idandites, pähklites, ning kõikides tugevakestalistest teristest valmistatud teraviljasaadustes. Loomsetest toiduainetest sisaldavad rohkem magneesiumi piim, linnuliha, kalaliha, austrid. Märkimisväärselt on magneesiumi ka pärmides ning seentes. Peamised Zn sisaldavad toiduained on molluskid, krabid, loomaliha ja -maks, kala, muna, piim ja piimatooted (juust, jogurt), kaunviljad (erinevad hernesordid), idandid, täisteraviljatooted, (rukis, tatar, kaer), tomat, sibul, salat, vetikad, kõrvitsaseemned, puuviljad (pirn, õun, ploom) ning pärm.
×