Jump to content

Silja992

Kasutajad
  • Sisu loend

    37
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

3 Neutraalne

Silja992

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 24.02.1992

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  1. Kas kava on hea kaalulangetamiseks?

    Mulle tegi Kristjan-Johannes Konsap päris hea toitumiskava hea hinnaga, ise jäin rahule
  2. Mina olen õppinud treeneriks läbi kehakultuuri täiendkoolituste. Olen läbinud esimese taseme üldianeid ja eriala, teinud eksamid, esimese taseme paberid on juba ammu käes, teisest tasemest on üldained tehtud. Esimese taseme kulud läksid kõik mul kokku (koos eriala ja eksamiga) umbes 3000EEK, ehk siis umbes 200€, aga nüüd kui uurisin asja, siis on võimalik saada ka soodushinnaga, mis oli mingiaeg 50€ üldianed. ei ütleks, et see rahaline pool oli väga kulukas, sest üldainete loengud olid väga põnevad ja põhjalikud
  3. maailmale annab väärtust luua siis, kui tudeng teab oma prioriteete, on kindel oma erialas. millegitõttu lähevad paljud ülikooli just paberi järgi, aga iseenesest õpitud eriala midagi erilist ei paku. isa rääkis, et tema töö juurde tuli autojuhiks äsja ülikooli lõpetanud noormees, kes õppis humanitaaraineid. isal mul kõrgharidust pole, aga on samuti autojuht. mina leian, et värskelt tudengielust väljaastunu peaks leidma tööd oma erialavallas, et praktiseerida õpitut.
  4. Vajaks pisut nõuandeid!

    pole küll spetsialist, aga on olemas sellised treeningkavad, kus on kehaosade treenimine ära jagatud päevade peale. üks tuttav treenib selle järgi, üks päev on kätele, teine ülakehale, siis jalgadele ja nii on tal 12 nädalat.
  5. Taimne valk: soja, sojavalk, sojajahu

    olen joonud vee ja piimaga. asi pole maitses otseselt, mõlematpidi kannatab juua. aga just see on jama, et pärast tarvitamist hakkab sees keerama.
  6. Taimne valk: soja, sojavalk, sojajahu

    tean, et see teema kordub siin, aga eelmist vist väga aktiivselt enam ei jälgita. ostsin omale soija90, kõige rohkem meeldib mulle seda piimaga juua, aga mul läheb pärast joomist tihti süda pahaks. kas ma peaksin lõpetama selle tarvitamise, või organism alles harjub sellega? hakkasin tarvitama seda alles hiljuti
  7. FitLife Tartu kulturistid, kõik poseerima!

    wow, tõesti super areng
  8. Lollid vead jõusaalis

    kindlasti suurim viga on minul see, et ei pööra soendusele erilist tähelepanu
  9. Taimne valk: soja, sojavalk, sojajahu

    ma ostsin ka omale selle soija90. tihti läheb pärast tarvitamist süda pahaks. ei tea, kas see soja pole my cup of tea, või lihtsalt organism ei talu seda? südame ajab pahaks just piimaga juues, kuigi piimaga mulle see maitseb.
  10. Alakõhulihased

    alakõhulihastele on tegelt üsna palju harjutusi. enda lemmik on tähestiku tegemine sirgete jalgadega. ehk selili maas hakkad jalgu sirgelt üles tõstma ja sedasi tähti joonistama. mida madalamale jalad lased, seda rohkem alakõhulihas töötab.
  11. 10 000 sammu päevas

    kuskilt on mulle kõrvu jäänud ütlus, et 30min sörkjooksu või kõndimist teeb südamele ja tervisele rõõmu. poole tunniga tuleb vast kolm kilomeetrit jalutuskäiku. seega, ehk siis piisab poolest tunnist nendel päevadel, mis on vabad.
  12. Aitab või ei ?

    see FB tõmbab vahel selja päris mõnusalt märjaks trenni tehes, aga vahel ainult kergelt niiskeks. sama ka thermo-x rasvapõletuskapslitega. siin mängib vist jah mõtlemine suuremat rolli, enamvähem midagi sellist, et mida rohkem ma trenni teen, seda rohkem see ka rasva põletab. kasutegur nagu on jah sees, iseasi kui palju on see seotud FBga
  13. vaatan, et see postitus kasutaja jrx poolt on maru populaarne
  14. ei vaidle vastu seal liigub igasuguseid jah.
  15. jõusaalis üldtreening

    suur aitäh kiirete vastuste eest homseks hommikuks ongi mul planeeritud üks jõusaalitrenn ja seal ma teen kohe ka proovi.
×