Jump to content

Tsuks

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Tsuks

  • Tase
    Vaatleja
  1. Küsimus siis oleks, et palju peab/vöib päevas süüa valke, süsivesikuid ja rasva? Mitu Kcal peaks päevas endale sise sööma? Kaalun 72 kg ja olen 180 pikk. Eesmärk oleks toituda vöimalikult tervislikult, hoida kaalu, kuid vähendada kehas rasva. Trenni teen päevas palju!
  2. Jooks VS Pulss

    Sinu pulss on selline, kuna oled jooksuga vähe tegelenud, pool aastat jooksu ja ka sinu pulls on 130 nromaalses tempos jookstes!
  3. Aidake võrkpallurit

    Tere! Olen tegelenud jöusaaliga umbes 2 aastat ning selle aja joooksul saanud lihast juurde, kuid samas on ka üleliigset rasva. Mängin iga päev vähemalt 3h päevas vörkpalli, suvel on isegi 2 trenni päevas seega kokku umbes 6h. Soov oleks vabaneda liigsest rasvast, kasvatada käelöögi plahvatuslikku jöudu . Kaalun 72kg ning olen 180 pikk. Küsimus oleks siis kuidas toimida, et saavutada soovitut. Just toitumine oleks see, mida ise ei oska määrata. Sooviks järgida mingit kindlat menüüd, kuid ei oska seda koostada. Kui keegi teab siis vöiks ka soovitada harjutusi ründelöögi tugevdamiseks. Ettte tänades, Tsuks
×