Jump to content

A.Sirel

Kasutajad
  • Sisu loend

    66
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

14 Natuke juba nagu teab midagi

A.Sirel

  • Tase
    Värske olija
  • Sünnipäev 17.12.1991

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  1. Team FAST - Kristina Koroljak

    Väga huvitav ja omamoodi eksootiline:D Ootan juba huviga Sinu muljeid võistluspaigast ja võistlustest. Palju palju edu Sulle! Oled super!
  2. Rasvaprotsendi alandamine+lihase kasvatamine

    Ma ei hakka siia pikalt kirjutama, sest toitumisalaseid ja treeningalaseid materjale on kõikjal saadaval, kuid lisan mõned üksikud tähelepanekud: Suhkruasendaja on jama. Soovitan selle asemel Steeviat- looduslik suhkruleht (pulbri või tableti näol), olematu kaloraaziga kuid suhkrust palju palju magusam. Või kookospalmisuhkrut või väike teelusikatäis mett ei tee ka paha (ikka parem kui suhkruasendaja). Koolitoit annab soovida. Valge kaste (nisujahust) ja paneeritud liha ei ole hea mõte. Aga arusaadav, et kõht tuleb täis saada ja eks nende koolitoitudega nii paraku on, et hunnik kiireid süsivesikuid ja küllastatud rasvu. Kui vähegi võimalik proovi eelnevalt kodus valmis tehtud toit kooli karbiga kaasa võtta:) Näiteks: kanafilee, tatar, aedviljad. Jah, energiadefitsiidis pole loota suurt lihaskasvu ja rasv väheneb, kuid alakaalu sa küll ei jää, kui ei ole just äärmuslikus defitsiidis. Väike defitsiid, 10% vähem- saad õige toitumise, jõutreeningu ja eelkõige aeroobsega põletada rasva ja säilitada lihasmassi (valku piisavalt). Õhtuks pole vaja kokku panna kahte valku (loomne ja taimne) kana ja ubasid. Eelista neid eraldi toiduna. Näiteks õhtuks kana delikatesshakkliha tomatipüree ja tatraga või oad tomatikastmes (oad annavad ka süsivesikuid, seepärast tatar või riis juurde ei tule) Usun et käitud õigesti kui teed õigesti lihastrenni, aeroobsed päevad, hea, täisväärtuslik ja tervislik toit ja ela rõõmsalt, st. et ära mine äärumuslikuks ja liialt raamidesse:) Arvuta välja oma päevane energiavajadus, lisaks päevas trennile kulutatud energiahulk ja kaloraaz millega oled kergelt miinuses. Järjekindlus, tervislikkus ja kvaliteetne rõõmus elu:)
  3. Team FAST - Kristina Koroljak

    Krissu: täiuslik kooslus- jõud, osavus, painduvus ja ilu! Ja kindlasti kõike head veel...
  4. Suhkruvabad kaeraküpsised

    Jaa, kaerahelbed on väga kasulikud. Aeglaselt imenduvad süsivesikud, kiudained, vitamiinid jne. Soovitan täisterakaerahelbeid.
  5. Suhkruvabad kaeraküpsised

    Sel juhul sobiksid need hommikuse kaerahelbepudru asemel. Hapukoort ma küpsistesse ei paneks, kas lihtsalt kookosravast ei piisa, et siduda... Magustajaks näiteks steevia või agaavi siirup. Kuigi kookosrasv iseenesest annab juba kaerahelvestele magusa maitse.
  6. Vend Vähk Peab liikuma!

    Oli tõesti hea film:) See koht, kus vennad lõpuks üksteist leidsid, oli minu jaoks kõige võimsam, emotsionaalsem. Ja pärast filmi ma taaskogesin seda arusaamist, et Eestis on ikka hea elada... ei mingeid hiidlaineid, vulkaane jms.
  7. Muidugi unistan ma sportlikumast väljundist, näiteks nagu seda on bodyfitness aga... Ainuüksi unistusest ei piisa, on ka vaja AEGA. Mul võivad olla eeldused olemas, kuid mul on vaja neid veel kõvasti arendada. Näiteks tegelen ma sellega, et õlga järele aidata. Paljud detailid loevad. Kunagi tegelesin ma näiteks 6 aastat judoga. Mulle väga meeldis see hasart ja võistlusmoment mis võistlustel oli. Olin väga kiire ja täpne. Mulle väga väga meeldis see ala. Samuti nautisin ma igat treeningut, protsessi (sain isegi diplomi, eeskujuliku trennis käimise eest: Tänukiri Annika Sirel Kohusetundliku suhtumise eest treeningutesse. Visadus ja tahtejõud- edu alus. Enno Raag juhatuse esimees Ja ma siiamaani sisimas kahetsen, et ma ei jätkanud. Muud huvid nagu: näitlemine, laulmine ja tants tulid esiplaanile minu elus. Sellepärast ongi minu jaoks oluline, et ma saaksin veel Bikini Fitnessis võistelda. See on hetkel minu ainus võimalik väljund veel spordis! Tippsprinterit minust enam ei saaks, sest ma ei ole varajasest east sellele 100% pühendunud olnud. Ainuüksi eeldustest ei piisa või mõnest üksikust koolidevahelisest võistlusest. Samuti on mul kahju, et ma ei saaks mitte kunagi võistelda tippsporditasemel jalgpallis. Seepärast olengi leidnud väljudi ja võistelnud väikestel koolidevahelistel turniirider neiudude saalijalgpallis. Mingi hea võistlusmoment ikka.
  8. Annika Sirel, juunior, Bikini Fitness, Arctic Sport Club Tartu
  9. Vend Vähk Peab liikuma!

    Poolt!
  10. Team FAST - Kristina Koroljak

    Krissu, nii ilus oled!!!
  11. Juurviljad/köögiviljad (Külmutatud)

    Eelistan ka külmutatult (toiteväärtus külmtatud juurviljadel säilib ideaalselt) ja kuumutan pannil kookosrasvas, lisan erinevaid ürte. Aga peaks ka ahjus proovima. Väga maitsev tuleb kui näiteks porgandeid aurutada rosmariini ja peterselliga.
  12. Vend Vähk Peab liikuma!

    Südaööl ei pakutud isegi torti, rääkimata siis saiakestest. Aga õnneks olid meil neid endal kotis kaasas- terve hunnik. Salaja nurga taga jõhverdasime
  13. Vend Vähk Peab liikuma!

    No kuule, ta ei saanud ju oma kihlatule ära öelda. Sel päeval ta küll kange ei surunud aga see eest näitas oma sportlikku vormi minuga Vanemuises tantsuplatsil hoogsalt fokstrotti tantsides. Tore oli teda näha vahelduseks maikale ja tossudele viisakas ülikonnas.
×