Jump to content

greenfield

Kasutajad
  • Sisu loend

    12
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

greenfield

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 03.10.1988
  1. Aeroobikatreeneri koolitus

    Jutt on EEVL poolt korraldavast aeroobikatreeneri koolitusest.
  2. Olen aeroobikas veel suhteliselt algaja. Kui alustasin spordiklubis käimisega meeldisid mulle rohkem les mills treeningud ja muud jõutreeningud, aga mingi hetk tundsin, et aeroobika on see, millega tahan tulevikus rohkem ja proffesionaalsemalt tegeleda. Olen omandanud nüüdseks põhisammud ja aeroobika õpik on läbi loetud, käin trennides ja suur tahe on treeneriks saada. Tahangi küsida koolituse kohta. Kui ma lähen sinna pmt nagu algaja, siis kas mul läheb seal keeruliseks? Lugesin foorumit, kus räägiti, et seal osalevad inimesed juba töötavad treeneritena või neil on väga pikaajaline kogemus. Kas algajal võib seal koolitusel raskeks minna? Kui kerge/raske on leida tööd hiljem treenerina?
  3. tõusev kaalunumber...

    Salatis näeb päris isuäratav välja
  4. tõusev kaalunumber...

    See piltide tegemine on hea mõte! Teen ära
  5. tõusev kaalunumber...

    Pähklitega on nii, et vahest meeldib ikka suur peotäis ära süüa., aga seda ei juhtu tihti Jaa lõhevõileiba ma olen isegi söönud ja see on ülihea. Kahjuks avokaado ei maitse üldse, kuigi tean, et see on äärmiselt kasulik.
  6. tõusev kaalunumber...

    Mulle selle naise vorm väga meeldib, oleks ise ka selline hoolimata kaalunumbrist
  7. tõusev kaalunumber...

    Enne trenni väldin söömist sellepärast, et mul on väga raske trenni teha täiskõhuga. Kuigi jah, ma ei peaks seljuhul nii palju sööma. Ükskord sõin ploome ja natuke viinamarju umbes tund enne trenni ja pärast kõht nii valutas. Tühja kõhuga on kuidagi parem, kuigi pärast trenni on selline hundiisu .)
  8. tõusev kaalunumber...

    Ei, valk ei ole üldse halb minu meelest, lihtsalt pole nagu vajadust rohkem tarbida. Ja liha ei maitse tõesti. Aga seda menüüd vaadates sain ise ka aru, et rasvu on liiga vähe.
  9. tõusev kaalunumber...

    ehh..sixpackist on jah tõesti asi väga kaugel..kahjuks
  10. tõusev kaalunumber...

    Tavaliselt näeb mu menüü selline välja: Hommik: 2 viilu musta leiba, juustuga ja must kohv. Mõnikord söön hommikuti ka ainult müslibatooni. Kuna pean suhteliselt varakult ärkama, siis isu pole, et midagi rohkem süüa. Vahepalaks on kas mõni puuvili,müslibatoon, vahepeal on ka saiake juhtunud:) Lõuna: must kohv, riisi-makra salat, leib, banaan vms Siis paari tunni pärast söön jälle midagi. Kas kiirputru, võileiba, puu-või juurvilja. Joon rohelist teed või musta kohvi. Enne trenni üritan 2 h mitte süüa, kui siis joon kohvi. Peale trenni on isu väga hea ja söön kohupiima, joguriti, musta leiba. Õhtul kui veel tahaks näksida, söön beebiporgandeid või pähkleid natuke. Päris täpselt ei ole see menüü paigas, sest tavaliselt nädalavahetusti söön korralikumalt kui kodus käin. Muidu toitun nii nagu tudengid ikka Väga siin ühikas toitu ei valmista. Mõnikord luban endale ka shokolaadi vms, aga üldiselt väga magusat ei tarbi. Liha ei söö ma peaaegu üldse, vahel seda kanasinki panen leiva peale. Olen aastaid juba taimetoitu eelistanud.
  11. tõusev kaalunumber...

    Jaa see naine on küll väga heas vormis!
  12. tõusev kaalunumber...

    Minul selline mure. Nimelt, hakkasin suvel trenni tegema: igapäev sörkjooksu, kõhulihaseid, jõuharjutusi hantlitega ja jooksmist hantlitega. Enne seda oli aeroobikas käinud, kuigi jah mitte regulaarselt. Kaalusin suve algul kuskil 53 kg (olen 164cm pikk) Peale suve kaalusin ja sain shoki, 57kg! Söögiisu oli tõesti hea, aga ma siiski jälgisin mida ja kui palju sõin. Septembris hakkasin bodypumpis ja combatis käima, toitun tervislikult ja ei söö liiga palju. Tundsin, et keha on juba parem ja püksid enam nii kitsad pole ja üldse kergem tunne on. Täna läksin kaalu peale ja näitas 57,7. Mul on selline tunne,et mida rohkem trenni teen seda suuremaks kaal järjest läheb. Peale trenni meeldib mulle süüa valgurikkaid toite(kohupiim,makra,jogurt jne) Kas see paneb lihased kasvama ja kaal tuleneb sellest? Minu ideaal kaal on 51-52kg.Nägin suurepärane välja, mitte liiga peenike. Kui kaks aastat tagasi nii palju kaalusin, ei teinud ma trenni ega jälginud oma toitumist nii väga, lihtsalt ei mõelnud sellele. Ja ma ei söö üldse nii palju, et kaal peaks nii metsikult tõusma.. Tahaks oma ideaalkaalus olla, aga tundub, et see ei lange üldse. Mida, millist trenni peaksin tegema? Kuidas toituma? Ilma trennita ma ei saa olla. Ja mulle meeldib igapäev midagi teha, võrkpall, combat ja pump on mu lemmikud hetkel. Tänud, kui keegi viitsib nõua anda. Mind lihtsalt häirib see kaalunumber, sest olen palju vähem kaalnud ennem.
×