Jump to content

Karl Nurmik

Kasutajad
  • Sisu loend

    15
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

1 Neutraalne

Karl Nurmik

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 19.10.1995
  1. Tänan väärt linkide eest.
  2. Jõgeval , Spordi kompleksis mille nimi on Virtus.
  3. Kultursim oleks vb unistus aga siin kus elan pole kedagi, kes oskaks juhendada, ainult mingi 1 jorss kes harrastab hormooni panemist.
  4. Lisan mõned pildid peagi.
  5. Väga SUUR värin üle kogu keha

    Varem oligi nii, et ainult maxiga ikka väriseb, aga see värin on ikka konkreetselt värin, pmst sa tunned üle terve keha lihaspingeid. Venitan palju ja venin ka hästi, ei oska enam midagi ette võtta
  6. Väga SUUR värin üle kogu keha

    nüüdsest peale olen hakanud soojendusele rohkem rõhku panema, alustan pmst tühja kangiga et ilusti soojaks saaks, aga see värin tekib nagu kohe algul
  7. Tere, olen 16 aastane poiss, olen käinud jõusaalis nüüdseks juba 3,5 aastat. Kõik on olnud väga edukas ja lihas kasvu üle ei kurda, keha rasva portsent on väike. Aga umbes pool aastat tagasi hakkasid mul isiklikud rekordid mega kiirelt kasvama, varasemast lamades surumis rekordile tuli kuu ajaga 15kg juurde ja ka kükile ja jõutõmmbele tuli hämmastavalt palju kilosi juurde. Sellest saati treenisin suurtemate kilodega kui kunagi varem. Mõne aja pärast hakkasin tundma üle terve keha suuri värinaid nagu lihas pingeid vms, olen pöördunud erinevate arstide poole, kuid pole mingit abi saanud, nüüdseks on asi nii hull, et see raskus millega varem sooja tegin väriseb käes. Kui hakkan lamades suruma, siis võib öelda et kang lausa hüppab mu käes, ja seda k6ikide harjutustega. Kas see võib olla ületreenimisest või millest ? Aeroobseks trenniks teen jooksu, ratast, ujumist või suuska kui just tali pole. Palun abi !
  8. Tere, selline küsimus, et kust saaksin soetada endale võistlemiseks püksid ja seda pruunistavat kreemi.
  9. on kellegil aimu, kas SNUS (mokatubakas) on ka tervisele kahjulik ja kas see võib minu treening tulemusi halvemaks muuta, tegelen vastu pidavus aladega (MNT ratas, ujumine, jooksmine, suusatamine, triatlon)
  10. No jah, sinu küsimused on täitsa asjakohased, olen proovinud erinevaid asju, tänu oma isale. Olen jooksnud poolmaratoni 21km, poolpika rattamaratoni läbinud 44km ja täis pika rattamaratoni 89km. Eelnevalt tegelesin kergejõustikuga, aga see on selge et kerge jõustikus minust asja ei saaks, sest olen lühike ja just see ongi põhjus, miks just kulturism.Mõne jaoks on jõusaalis treenimine tuim, aga minu jaoks mitte iga seeria, iga sooritus on üks samm edasi oma unistuste poole . Mulle meeldib see tune pärast trenni ja üldse see kõik, see tekitab minus nagu sõltuvust, kui ma näen juba väikesemat muutust oma kehas, siis tekib tahtmina aina veel ja veel treenida.
  11. Tänan nõuannete eest, aga kust saab osta neid võistlus riideid ja seda pruuni kraami(loodan et ma sellega kedagi ei solva, aga ma ei tea mis selle asja nimi on) ja kas võistlejad on kaaluklassides või pikkuse järgi võistlustel ?
  12. Tere, Olen käinud jõusaalis juba 3 aastat, toorik on väga hea. Minust lähemalt: pikkus: 170cm kaal: 63-64kg lamades rinnalt rekord: 85kg jõutõmbe rekord: 110kg vanus: 16 treening päevi nädalas kokku: 4 (treenin Ott Kiivika kava järgi) kasutan kreateiini, dextrot ja proteiini Plaanis on hakata tarbima 2 korda päevas proteiini, et suurendada lihasmassi. Spordiarstil käidud ja kõik näitajad olid head, aga minu probleem on see, et mida teha edasi, sest toorik on hea. Peaksin hakkama tegelema kulturismiga ? või millegi muuga ? loodan, et oskate mulle soovitada midagi, ja kas minu vanuselt saaks juba võistlusel hakata käima, kuna huvi on mul suur asja vastu, ning tahaks saavutada midagi. Ootan mõistvat suhtumist.
  13. Ujumine.

    kui soovid kaalust alla võtta, siis treeni madala pulsiga aeroobses faasis, siis põletad rasva, kui aga treenid kõrge pulsiga, siis põletad süsivesikuid ja treenid end an-aeroobses faasis. Soovitan jooksmist, jookse vähemalt kaks korda nädalas, madala pulsiga, 45 minutit vähemalt.
  14. Küsimus siis selline, et kuidas treenida jõudu ja vastu pidavaid lihaseid ? Mul on tulemas elu esimene triatlon. Distantsid: 300m ujumist, 20km ratast 10km jooksu
  15. Tere, vanus:16 pikkus:170 kaal:60 rinnalt surumise max:70kg Mind huvitab kulturism väga, olen käinud jõusaalis umbes aasta 3-4 korda nädalas (trenni pikkus 1-2 tundi). Mul oleks nõuandeidi, seoses nende ainetega: proteiin, kreatiin jne... Nimelt, kas minu vanuses on mõtet neid aineid tarbida ? Hetkel olen söönud ennem trenni muna nii toorelt kui keedetuna ja kohupiima, aga mul tekkis küsimus, tahtsin osta siis proteiini, et lihas massi suurendada, aga sain aru et shopis on nii palju erinevaid asju, mida võiks osta, seega mõtelsin et oleks taregm siit küsida abi. Minu eesmärk oleks suurendada lihasmassi ja parandada treeningtulemusi, äkki keegi oskab soovitada, mida ma peaks tarbima......
×