Jump to content

kriska10

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

kriska10

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 18.11.1989
  1. Suured reied

    Suured tänud Teile abi eest ja sellest on ikka kõvasti abi kui näed, et keegi tõsiselt üritab aidata! Annan endast parima, et suudaks ennast kokku võtta ja tulemusteni viia. Probleemiks ongi see, et tahan kiirelt tulemusi ja ei suuda oodata aga üritan sellest üle olla. Suur aitäh! Kõik lisainfod ja nõuanded on veel alati tere tulnud
  2. Suured reied

    Trenni teen aga mingit kindlaid päevi või kava ei ole, käin jõusaalis, rattaga sõitma või rullitamas.. aga jah neid teen siis kui viitsin, ehk vahest mitu korda nädalas, vahest ainult korra jne. Ehk see on nagu paigast ära.
  3. Suured reied

    Tere, Olen 19-aastane tüdruk ning praktiliselt terve mu elu on piinanud üks probleem - keha on ilus ja vormis üldiselt kuid kogu rasv/pekk koondub mul jalgadesse ehk siis kintsud on jube suured ja jämedad kuigi ülakeha on peenike. Olen üritanud küll igasuguseid dieete ja asju, et võtta ennast käsile aga lõppude lõpuks kui ei hakka korralikult tegelema endaga siis ma ei jõuagi kuhugi. Mõtlesingi, et tulen siia ja küsin Teie spetsialistide abi. Paljud kindlasti ütlevad, et sedasorti teemasid on juba olemas jne. aga ikkagi tegin selle. Nimelt tahaksgi teada, et mida ma enam-vähem või kuidas ma enam vähem toituma peaks, et seda liigset rasva ei tekiks ning missuguseid ülesandeid/harjutusi teha, et jalad peenikeseks saada ja keha trimmi. Kõige suurem probleem mul ongi see, et pole motivatsiooni või ma kuidagi ei suuda endaga tegelema hakata kuigi kaal tõueb niimisjube, et lausa pisar tuleb silma.. Ei raatsi osta treening- ja toitumiskava ka mis on jube kallis ning loodan saada odavamalt hakkama. Mis oleks näiteks sellised asjad millest peaks kindlasti hoiduma? Mu mõõtmed kah: Pikkust on mul 169cm ja kaal isegi natukene üle 70kg ehk päris palju. Kui küsimusi on siis küsige kohe ja loodan, et suhtute mõistvalt.
×