Jump to content

Sch3ct

Kasutajad
  • Sisu loend

    33
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Sch3ct

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 01.04.1993
  1. Mis lisandeid kasutada ?

    Kas see pärast trenni on mingi vadaku sheik? Siis võiks küll rohkem süsikaid võtta. Ja ma pole veel kuulnud, et keegi 30 minuti pärast sama teeks. Kui sul kõht tühi on, söö tund pärast seda valgu värki mingi korralik söök sisse pigem.
  2. Toidulisand

    Uurisin ise ka välja lõpuks, aga tänud, et oli viitsimist vastata.
  3. Toidulisand

    Huvitav, käisin rimis, konsumis ja maximas, aga ei olnud trauben zuckerit. Maximast leidsin küll aga mingisuguse glükoosi, kus paki peal oli viinamarjade pilt. Keegi oskab öelda, kas see ka võiks sobida pärast trenni valkudega segamiseks?
  4. Jalgade treenimine kodus

    Nagu ma aru saan, on see P90X tervenisti kodus treenimise kava. Mul on tegelikult nii, et teised trennid teen jõusaalis, aga jalgade päeval ei ole võimalust jõusaali saada, vähemalt mingit aega. Siis üritangi kodus mingeid võimalusi luua.
  5. Jalgade treenimine kodus

    Kas keegi oskab välja pakkuda mingeid variante jalgade treenimiseks kodus? Praegu olen teinud: 4 seeriat kükke, 4 seeriat väljaasteid ja 4 seeriat pöiasirutust. Sellise treenimisega saab reie esiosa ilmselt rohkem tööd ja tagumine osa liiga vähe. Olemas on kaks 12,5kg hantlit, milledel saab raskust muuta. On ka mingi nõukaaegne kummist venitamisasi mis on päris raske, aga sellele pole ma veel rakendust leidnud
  6. Rinna lihasvalu

    Teengi esimeseks kas kangiga või hantlitega horisontaalpingil, siis kaldpingil ja siis kas trosside ristamine või hantlitega lendamine horistonaalpingil. Sellega ma päris nõus pole. Mind ongi eksitanud see, et igalt poolt muudkui loed, viige ikka lihas kurnatuseni ja ega muidu lihas kasvama ei hakka ja plaplapla. Ja ongi korras, absoluutselt ei taastu ikka kui üle pingutad. Igal asjal on ikka piirid. Muidugi pooldan ka seda, et pole mõted jõusaali minna kui teed 3 seeriat rinnalt surumist , siis lobised 10 minutit, teed 3 seeriat biitsepsit ja lähed koju..
  7. Rinna lihasvalu

    Kas siis peaks seeriaid vähendama, või raskusi?
  8. Rinna lihasvalu

    Tere. On siis selline probleem, et pärast esmaspäevast rinna ja triitsa trenni on hullem lihasvalu, just rinnalihastes. Hakkab pihta tavaliselt teisipäeva teisest pooleks ja tihti on isegi kuni reedeni. Esimestel päevadel on valu üsna terav, kui isegi õrnalt puutuda ja isegi trepist alla kõndides on tunda . Teiste lihastega mul seda probleemi pole, ainult võibolla väike lihasvalu trennijärgsel päeval. Jõusaalis olen käinud üle aasta natuke. Rinnale teen 12 seeriat trenni.
  9. Kreatiin

    Sel juhul soovitaks kulbiga segada.
  10. Kreatiin

    Palju siis vett peaks panema kui teha 5gr kreatiini ja 35gr dekstroosi?
  11. Kreatiin

    Aga kui kreatiini näiteks dekstroosiga võtta, siis kuidas seda tarbita? Veega kokku segada ja juua või lahmin niisama suhkrut lusikaga?
  12. Hera 80 vs Pro Isolate

    Okei, toon siis oma mingisuguse toitumiskava kooli aja sest see on pigem probleemsem. Hommik 8- 9:00 umbes - Kohv koorega, muna, paar võileiba (sepik või sai) singi või juustuga. Lõuna 12:00- 13:00 umbes - Kartul või riis; hakklihakaste/singi-seene kaste/kana-hakk pallid või muu taoline ja piim 18:00-19:00 umbes - Põhimõtteliselt midagi sama mis lõunalgi, st. mingi praad. 22:00-23:00 umbes - Kohupiim, mõnikord midagi muud ka näksin natuke. Ega see toitumine korras päris ei ole küll. Pigem on kooli ajal mure, et ei ole aega süüa lihtsalt. Näiteks kui olin suvel 2,5 kuud kodus ja tegin trenni ning sõin lihtsalt hästi palju, võtsin kohe selle ajaga 4,5kg juurde, aga praegu kaal suht seisab. Ja ka see on täiesti tavaline, et kaal kõigub päeva jooksul 1,5 kilo ringis. See on tavaline asi et hommikul ärgates olen 71,5kg ja õhtul 73 kilo. Olgu siis juba öeldud ka et pikkus 188cm, vanus 18.
  13. Hera 80 vs Pro Isolate

    Aga kas see, et Heral on suurem rasvasisaldus, aitab paremini ka massi juurde saada? Kuna mul on ülikiire seedimine, on massi päris raske saada.
  14. Hera 80 vs Pro Isolate

    Tekkis selline küsimus siis, et kumba oleks mõtekam osta treeningjärgseks taastusjoogiks + lihasmassi kasvuks, kas Pro Isolate või Hera 80?
×