Jump to content

Meril

Kasutajad
  • Sisu loend

    9
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Meril

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 02.04.1982

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Aitäh teile vastuste eest! Treenin iga kord kogu keha läbi, seda kindlasti. Kava aluseks on siinselt lehelt leitu, lisatud on aga ka paar kükki nt. JungaTrollile siitvõetud kavas on algselt kirjas need reite lähendamised-eemaldamised, piisava põhjenduse nende kasutamiseks andis ka siit lehelt leitud artikkel http://www.fitness.ee/artikkel/669/reie-sisekuljed . somps tänud hea idee eest. Esimene ringtreeningu trenn on juba järgmisel teisipäeval Loodan sealt saada aimu asjast ja sobivuse korral ka rakendada üksi treenimas käies. klain suur tänu hea lingi eest! Vaatan-töötan selle kindlasti läbi!
  2. `Keegi ei vasta... Kas väga rumal postitus, iseenesestmõistetav vastus...?
  3. Olen jõusaalis algaja, teen jõusaalis algajate kava järgi trenni 2 korda nädalas. Eesmärk keha paremasse vormi saamine. Olen kehaehituselt kõhna, kuid peale teist rasedust kogunud nö. pehmust, millest soov vabaneda. Jõusaali eesmärk on teha minust vormis saleda, et mitte olla kõhetu sale (olin seda enne lapsi). Küsimus on, et kuna ajalimiit saaliajaks väga piiratud, siis kas on õige läbida kava nii, et teen nt. harjutusi, mis kaasavad erinevaid lihaseid, kordamööda. Nt. reite lähendamine 12x, puhkuseta kohe reite eemaldamine 12X ja nii kolm seeriat. Paus ehk maks 30 sek ja järgmise paari juurde liikumine. Siis nt. jalgade kõverdamine trenazööril kõhuli 12x ja kohe puhkuseta jala sirutused ette 12X, kolm seeriat. Et siis- ajaraiskamist ja niisama jalutamist ei toimu, pulss on kogu trenni vältel kõrgel. Kordamööda teen ka selhalihaste ja kõhulihaste seeriaid. Kas nii on õige teha? Lisaks küsin veel, et kui nii on üldse õige teha, siis mis oleksid keha ülaosale need paralleelselt tehtavad harjutused, mille puhul saab puhkamata neid kordamööda teha. Kui üldse, eksole. Olen vaid neli korda käinud saalis, nii et ei ole hilja teha muutust. Ja kannatan välja hukkamõistu, kui olen kõike siiani valesti teinud Tänud teile, kes te võtate vaevaks vastata!
  4. Tere, soovin teada, kas Kuressaares on jõusaalitreenerit ja kus? Asjalikkust võiks ka kommenteerida, kes kursis. Tänan vastajaid.
×