Jump to content

captjones

Kasutajad
  • Sisu loend

    24
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

captjones

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 20.12.1990

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  • Asukoht
    Tallinn

Viimase Profiili Külastajad

2 608 profile views
  1. Fitme.ee

    Tänan vastamast. Aeg on edasi läinud ja meil on valminud ka äpp, mida saad 3 päeva tasuta proovida siin: www.fitme.ee Manusesse lisatud pildil on näide, mis vahe on maailma populaarseimal toidupäevikul MyFitnessPalil ja Fitmel.
  2. Fitme.ee

    Tere foorumlased, esitlen n.ö "beeta" versiooni tasuta toitumispäevikust, mis sai valmis vorbitud. Näha saab teda siin: www.fitme.ee *beeta tähendab, et on palju asju mida võiks sinna lisada. Sellepärast olengi üks suur kõrv ja kuulan Sinu ettepanekut. Ennast paeluks sotsiaalne aspekt, igasugused väljakutsed, teiste tegevuste järgimine.. Pea natuke pulki täis, sest asju mida teha on palju aga ise kõike välja ei mõtle.
  3. Trenni.ee - teeme videoid!

    Maadlus, taipoks, mma http://trenni.ee/korrus3 http://trenni.ee/3d-treening http://trenni.ee/viimsi-tigers
  4. Trenni.ee - teeme videoid!

    http://trenni.ee/taipoks-paremsirge http://trenni.ee/reval-personaaltreening
  5. Trenni.ee - teeme videoid!

    Siim võimleb (no homo ja kõik jutud) http://trenni.ee/listing/reval-bodybalance/ seljatrenn:
  6. Trenni.ee - teeme videoid!

    @Lenovo - laik nuppu pole! @martin - 1:25 "see, mis te nüüd nägema hakkate." Jutt käib tulevikust siiski
  7. Trenni.ee - teeme videoid!

    Esimene ohver olemas Järgmiseks baastehnikate õpetused taipoksis Spartas oma ala spetsiga +akrobaatika legendaarsete oskustega treeneriga Tallinna Ülikoolis
  8. Trenni.ee - teeme videoid!

    Tere foorumlased! Teen sellist veebilehte nagu trenni.ee, kus põhirõhk on spordiga seonduvatel videotel. Lühidalt: otsin inimesi, kellest teha videoid. Inimesi, kes jagaksid spordiga seotud mõtteteri, näitaksid tehnikaid enda või kellegi kolmanda peal vms. Sisu paks olema õpetlik ning huvitav vaadata. Võib-olla lähme nt. terviserajale ja räägid jõusaali ja cardio kooslusest või vastad enimküsitud küsimustele seoses mistahes spordiga? Hea võimalus promoda oma personaaltreeneri-teenust või hoopis mingit toodet või spordiklubi või veebipoodi vms. Hit me up! (Kirjuta oma mõtted siiasamasse teemasse- vaatan foorumit 5x päevas)
  9. ajateenistuses kaalust juurde

    oli ikka ja päris kena saal oli, kuid nagu koer sai kasutada seda. pead kummardama enne mitut tüüpi ning au andma ja siis vbl saad saali tunnikeseks ja sedagi nii, et mingi tüüp sind saadab nagu lapsehoidja. muidugi enne mingi masina kasutamist on mingi tont seal kes seletab üleolevalt kuidas miskit harjutust teha, a la:" NÄE, SEE ON HANTEL.SELLE VÕTAD KÄTTE.." kogu see trenn on ajateenistuses kahtlane, mina kaotasin esimese kahe nädalaga 5kg kehakaalust, ja seda mitte heas mõttes.
  10. ajateenistuses kaalust juurde

    mainisin sõna meelepärane, ehk siis sellised inimesed, kellele meeldib ajateenistus on veidrikud (minu arvates). isegi viibinud mereväes. riigi kaitsmine ja labidatega muru niitmine on 2 erinevat asja. suur osa pundist olid sellised inimesed, kes lõbu pärast tahaksid tulistada või piinata/karistada teist inimest. mida kuradit? mullegi meeldivad relvad etc ja arvutimängud ka meeldivad aga kui noortel kõik kupli all korras pole siis.. mõtlesin et lähen ajateenistusse saan suureks ja tugevaks ayee, aga karm reaalsus= lõpuks oled kõhn monkeyface tont kellele meeldib rivis "MINAAA" karjuda, püssi lasta ja lõpuks koju saades paar kipsplaati seina sisse lasta. 0.02€
  11. ajateenistuses kaalust juurde

    ^ ehk siis ajateenistus teeb poisist mehe vms? panustaks pigem kooli, trenni, toitumise ning romantika/armastuse peale. elu on näidanud, et sõjavägi jms sõjardus on meelepärane pigem madala intelligentsi ja/või vähese empaatiavõimega inimestele.
  12. ajateenistuses kaalust juurde

    odavamatest.. lol
  13. Otsime treenitud kehaga mehi reklaami jaoks.

    forever small : ()
  14. 20 päevaga 7kg juurde (tühja kõhuga hommikul kaaludes), not bad. varsti peaks gainer ka saabuma siis saab level up'i ja tahaks üle 100kg ära panna : D kõht pole kordagi selle aja jooksul lahti läinud (olen isegi 2l piima 10 minuti jooksul alla kallanud). acidophilus pearls 1 kuulike + loperamiid kord 5 päeva jooksul siis. pärast cut'i raudselt mingi 10% lihas ainult kogu gainitud massist
  15. tahan muss'i juurde, 80-lt 95-ni & siis cuttida et saada selliseid gun'e nagu sul
×