Jump to content

Henrikix

Kasutajad
  • Sisu loend

    127
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    6

Henrikix viimane päevavõit oli December 20 2017

Henrikix's oli kõige populaarsem sisu!

Kogukonna Reputatsioon

22 Natuke juba nagu teab midagi

Henrikix

  • Tase
    Kasutaja
  • Sünnipäev 02.11.1991

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Vend Vähk Peab liikuma!

    Kergelt off-topic aga, kes sellele eesti keeles nii lolli nime nagu "klassikaline rannafitness" pani? Kas tõesti midagi paremat siis ei osanud välja mõelda?
  2. Sooviks uurida, kas pärast algust ja/või vaheajal ka sisselastakse kui esimeseks võistluspooleks kohale ei jõua tulla.
  3. Kõhurasv

    Lokaalset rasvapõletust pole olemas, tahad rasva kaotada, siis pead lihtsalt kaalus alla võtma. See, kust see rasv kaob esimesena/viimasena kiiremini/aeglasemalt on geneetiline. Tarbi vähem kaloreid või tee rohkem trenni (põleta kaloreid). Nii see käib.
  4. Vigastuste ennetamine, taastusravi jm

    Suht haige värk seal taanis, Big Brother
  5. YouTube videod

    inb4 - pro card
  6. Teistmoodi fitness, või Olegi blogi

    Et siis samasugune taastus-trenn nagu meil fitcampis oli, jah
  7. YouTube videod

  8. Põnevaid leide toidupoest.

    Rasva 1,3 aga muidu puhas suhkur. Mitte, et suhkrul midagi viga oleks aga lihtsalt teadvustama seda, et rasv ongi nö suhkruga pmst asendatud.
  9. Ats Loot YouTubes

    (isiklikult ka vastu pole tegelt)
  10. No maksab ikka küll. Kurdad perearstile probleemi, see suunab sind vajadusel füsio juurde ja sealt edasi. See on juba haigekassa kulul.
  11. Random_R'i teekond

    Mis ajast võileib sul rämpstoit on? Sa paned sinna peale siis mingeid friikartuleid ja jäätist, et ta rämpstoiduks sul muutub? Leib - hea Puhas või - piiratud koguses ( nt mahutades päevasesse rasvakogusesse) kasulikud rasvad Lisaks nt sink - hea Lisaks nt juust - oleneb juustust aga ikkagi mingi rämpstoit ka pole Kõik need foorumid teemad ja teised blogid, mis siin foorumis on, äkki teed mõne lahti ja vaatad siis. Mingist infopuudusest siin küll rääkida ei saa.
  12. pulsikell kepikõndijale

    Kepikõndijale sobib samasugune pulsikell nagu jooksjale, suusatajale, mägironijale, jõusaalis käijale.... Vaatad lihtsalt kui suurt hulka funktsionaalsust tahad, mis hinna eest ja otsid netist paar ülevaadet, kas on hea või halb.
  13. YouTube videod

    Clarence Kennedy - haige tüüp 4:13 - 290kg raw Ass-to-grass pause-squat 5:58 - 320kg raw deadlift 11:10 - 202,5kg raw bench Sama tüüp nooremana:
  14. The Aesthetic Project | YouTube

    Mõnel jookseb jutt paremini isegi kui Kiivkal, nagu näha.
  15. "Foodporn"

    Kui sa just kogu oma vitamiinide/mineraalide kogust just sellest toidukorrast ei peaks saama, siis on vahe ikka väga minimaalne. Eriti arvestades, et paljud võtavad nagunii vitamiine lisaks. Lisaks on sellele vaimselt positiivne effekt, et sa ei pea endale midagi keelama ning kui isu tuleb, siis saab see ka rahuldatud.
×