Jump to content

viritondel

Kasutajad
  • Sisu loend

    20
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

viritondel

  • Tase
    Algaja
  1. ateena olympiks

    ei tea kas on aga vibu laskmine las olla sest see on ikka suht hea ala seal vaja täpsust ning tugevat kätt ja nats kordinatsiooni kah mitte pole toores pumpamine ja kommi neelamine(steroidi)
  2. MA lihtsalt lähen hasarti ja siis kirjutan käbe kirja ära ja yle ei kontrolli. Selles on point.
  3. Lihas mägi on aeglasem sa suudad kõrvale põigelda teisex kui suured tugevad lihased sul näos on. Närvi punkti on ikkagi rämedalt vaja ja ma arvan et sul assis on kah äkki mõni närvi punkt. Kas sa oled kunagi pigistand endal kõrva tagalt näo akkab ikka valus. Kyynarnukki oled ära nii löönd kunagi et sul kogu käsi valus. Seal on punkt ja ribide vahel on punkt ja meele kohast ärme parem räägigi. VOT TAK!
  4. Barbaaar kuule sa unustad ära et kiirus on kah oluline ja täpsus. Kui ika teine plokib su löögid ja teeb sulle paar kiiret laxu siis siin lihaselisusest vähe abi sest sa vist ei tea või oled unustanud et võitluskunstides õpetataxe ja harjutataxe lööma närvi punktidesse. JA seee pole yldse meeldiv.VOT TAK.
  5. MA arvan et ma ei rääkind tai chist vaid karatest. VOT TAK.
  6. ISe olen 7 aastat karateega tegelenud. Päris hea asi on arendab mitme kylgselt ja kerge kaaal tuleb kasuks seal on vaja teravaid ja tugevaid lööke ja jõudu on ikka vaja kogu. Treener meil on teisipäeviti 6nda musta vööga jaapanlane tema karjub koguaeg ta on hästi lyhike ja suured lihased kui siiski on ta terav ja kiire. Ning yhe korra tuli eri kylaline õpetama jaapanist 2meetrine suur kapp ja tal olid kah ikkagi teravad löögid ja suur jõud taga mina hoidsin matti ja tema lõi korra jalaga oli lend ikkagi suur. Nii et karates on kõike vaja. VOT TAK.
  7. Küsimus venituste kohta?

    sänx taaskord!!
  8. Küsimus venituste kohta?

    Küsuimus siis oleks selline et kui kaua tasub venitada ja et kas liigsest venitusest võib kah midagi juhtuda näiteks liigutused muutuvad aeglasemaks tuleb mingeid muid vigastusi või midagi?
  9. Kas on nii?

    olen 7 aastat tegelend karateega. tegelenkah edasi ja kerge jõustikuga tegelen kah. MUl olex vaja tugevaid teravaid liigutusi ja sellex mul vaja vähe kaalu.
  10. Kas on nii?

    Kas on nii, et kui teed pidevalt trenni ja ei anna piisavalt taastumis aega saad väiksed, aga vastupidavad ja tugevad lihased? Kas on ka eelis sellisel juhul jooksmisel kuna kaalu on vähem ja saab teravamad liigutused?
  11. Kas on võimalik?

    tänan akkan siis suvel nats rohkem kangi vääänama ja siis sygisel edasi oma kergejõustikuga.
  12. Kas on võimalik?

    Kas on võimalik see et sa sprindid kiiresti ja surud ja tõstad igat pidi palju. Et nagu miukse treeninguga sellist asja olex võimalik teostada kui on?
  13. Laiad õlad

    See et eeldan et ujumine teeb õlad laiaks kuna kõikkidel ujujatel laiad õlad mine uju tee sprindi ujumist ja kestvust. Ja ohhoo märkadki et oled laia õlgne mees.
  14. Kysimus???

    ma 177cm ja kaal näittab 67kg
  15. Kysimus???

    ma olen sust pikem ja paksem aga kahtlen et ma surun midagi 60mnega niiet khuul.
×