Jump to content

FouEva

Kasutajad
  • Sisu loend

    71
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

8 Neutraalne

FouEva

  • Tase
    Värske olija
  • Sünnipäev 03.07.1988

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Jõusaali treener

    Tere, Otsin tööd jõusaali treenerina ja otsustasin, et panen siia endast lühitutvustuse. Olen läbinud Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liidu poolt korraldatud kursused ja sooritanud eksamid. Oman Kulturismi- ja fitnessi- ning jõusaalitreeneri erialaseid tunnistusi. Treeneripisik on sees olnud juba aastaid, sellega seoses olen ennast viinud kurssi treenimise, toitumise, juhtimise ja psühholoogia valdkondades. Samuti olen koostanud ka individuaalseid toitumis- ja treeningkavasid. Sügisel on mul plaanis enesetäiendamise raames läbida aeroobikatreeneri ja rühmatreeningute 3 tase. Jaapanlastel on selline sõna kasutusel nagu „Kaizen” mis tähendab eesti keeles „pidev täiustamine” (inglise keeles „constant and never-ending improvement „) ja kui ma peaksin ennast iseloomustama ühe sõnaga siis see oleks „Kaizen”. Olen positiivse ellusuhtumisega, ja alati rõõmsameelne. Enda positiivsust ja energiat üritan võimalikult paljudele jagada. Minuga on lihtne suhelda, sest oman inimestega head kontaktivõimet. Tagasisidet ootama jäädes, Janar Pilv E-mail: pilvjanar@gmail.com Suhtlus: www.facebook.com/janar.pilv
  2. Sooviks pisut nõu, menüü ja rasva %.

    Tõstatan paar küsimust ja loodan, et panen Sind mõtlema/analüüsima ja siis otsustad ise kas on vaja muudatusi teha või mitte. 1) Hommikul süsivesikud puuduvad? 2) Peekonid aknast välja ja võta näiteks 1 käär musta leiba kui Sa putru ei viitsi teha. 3) Esimene süsivesik tuleb ennem treeningut? - Ja see kah kiirelt imenduv... (Väheseid toidukordi kus ma ei läheks süsivesikute ligidalegi) 4) Kuidas ensetunne on sellise süsivesikute hulgaga?
  3. Süsivesikutevaene toitumiskava kaalu kaotuseks

    Mida helli see sai seal teeb? Kui see sai ära jätta tundus nagu päris hea juba, ainult, et liiga vähe on seda head. Hommikusöök täisväärtuslikumaks natukene, viska sai ära ja asenda see näiteks pudruga. Hommikusöök ja peale trenni võiksid süsivesikud esindatud olla, eriti peale trenni. Kui ma oleksin Sina siis ma eemaldaksin lõunalt süsivesikud ja paneks need peale trenni. Pruuni riisi õhtusöögiks(peale trenni) ja olenevalt millise trenniga tegeled(ja kui raske) ja millal trenni tegid siis sööks veel ühe korra õhtul, seekord siis köögivilju. Kas see kõik liiga ekstreemne ei ole? Kui pikk Sa oled? Mis spordiga tegeled? Kui tihti teed trenni? Kui kaua tegelenud oled? Mis tunne oli sellise menüüga?
  4. Kaal ei lange kuidagi, pigem tõuseb.

    Võta kaal, mine rõdule ja vaata, et kedagi all ei oleks ja viska ta alla. Ära lihtsalt viska vaid pane jõud kah taha, kulutad rohkem kcal. Võib tunduda kui naljana aga täitsa tõsiselt, ma millegipärast arvan, et Sa kaalusid ennast ikka väga tihti iga päev ühe korra, kui mitte rohkem? Kaaluda võiksid ennast 1 korra nädalas, minul on näiteks selleks päevaks esmaspäev. Ärkan üles ja kergendan ennast WC's ja lähen ja kaalun ära ennast, ja kirjutan üles, nagu muuseas. Tegelikult ei ole kaalul tähtsust vaid pigem on tähtis on see mis ütleb Sulle Sinu parim sõber- peegel ja muidugi kuidas Sa ennast tunned. Sinu kaalu ja pikkuse suhet vaadadest hakkan ma küll mõtlema, et mida Sul sealt veel ära võtta on? Kuna Sa tegeled aktiivselt ka spordiga, siis eeldan, et Sul on rohkem lihaseid kui modellidel. Ja siit ka soovitus, pane kinni E1, MTV jms. fashion kanalid, ära aja numbreid taga vaid ela tunde ja peegelpildi järgi. PS: Soja on mürk, aga rasvapõletuse eesmärgil on ta parim valgu pulber Sulle.
  5. Trennikaaslast Tartus

    Hei! See mis ma pakun ei vasta kindlasti Sinu ootustele, aga ma ikkagi pakun, mine Sa tea. Ma käin Eesti Maaülikooli jõusaalis ja olen treenigutega tegelenud rohkem kui 3 aastat. Kui Sa suudad enda trenniajad sünkroniseerida minu omadega siis mul pole selle vastu midagi kui ma natukene juhendan Sind. Sinult ootan ma ainult pealehakkamist (mida Sul tundub olevat(muidu ma ei vastaks sellele teemale)). Kuna ise väga tihti siia ei satu siis just in case jätan oma kontakti, et kasuta seda kui Sul huvi on. Kontakt: https://www.facebook.com/janar.pilv
  6. Tsitaadid & mõtteterad, ja muidu lahedad ütlemised.

    "Doubters question my drive, no engine or transmission, been out of gas for a decade, just running off ambition." Allikas: Internet "Be a warrior not a worrier." Allikas: Internet “Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.” - Michael Jordan Ja viimane ja ehk kõige parem: "Pain is weakness leaving the body." Allikas: Internet
  7. Silvar Rückenberg

    Tubli töö, mad respect!
  8. Otsime treenitud kehaga mehi reklaami jaoks.

    Las Ott tuleb, ta juba 3'me eest. Aga edu otsingutel, ei tohiks olla probleeme nende leidmisel.
  9. Kui iseloomu pole kaasa antud, siis see peale sõjaväest tuleku motivatsioon on väga kerge kaduma. Eriti kui Sul üks hobidest on pidutsemine, räägin siinkohal enda kogemustest.
  10. Kui Sa menüü saad korralikult paika, ja seda jälgima õppid siis Sa ei taha eales tagasi minna sinna aega kus Sa nälgisid ja sõid pilla-palla. Sul see menüü tundub küll väga paigast olevat, kui iseloom on siis aga uuri siinset foorumit & pealehte, leiad suht palju kulda.
  11. Naerupuudulikkuse all kannatavad inimesed peavad ainevahetuse jääkide eemaldamiseks käima regulaarselt verd filtreerimas. Lugesin algul valesti.
  12. Puusadelt pekk maha

    Ilus küll ju, mis sealt enam nii väga võtta on(kui just võitluseks ei valmistu)? Minu arvates kui sealt juba veel ära võtta hakkab juba kahtlane välja nägema. Aga noh see minu arvamus/maitse. Igatahes Sul jääb see eesmärk praegu arvatavasi toitmuse taha, ja kui see on korras siis kebi jooksma välja.
  13. Maapähkel.

    Kuidas teha maapähkleid: http://www.howcast.com/videos/185793-How-To-Make-Peanut-Butter ^^ Löö 'peanut' howcasti otsingusse, ja saad neid maapähkli retsepte küllaga. Ma loodan, et teemaalgataja üritas nalja teha, pool kilo maapähklit päevas? Paar odavat valgu allikat: http://www.tallegg.ee/tooted/tootegrupid/_kulmutatud-tooted/kulmutatud-broilerimaks http://www.tallegg.ee/tooted/tootegrupid/_kulmutatud-tooted/kulmutatud-delikatess-broilerisuda
  14. Neiu soovib kaalust maha võtta

    Hedile natukene lugemist: Pähklitest: http://www.toidutare...ts.php?id=18812 HIIT'ist: http://forums.fitnes...ervalltreening/
  15. Kaalud rasvaprotsendi mõõtjaga

    Ise kasutasin mingit antillast tellitud kaalu, mõõtis värke-särke, firma hakkas B tähega vist, ei tea palju ta maksis. Igatahes sai kasutatud päris tükka aega, ja kui kasutada ainult 1'hte kaalu ja ainult 1 korra nädalas samal ajal (peale ärkamist > WC > kaaluma) siis on ta päris hea vidin millega enda progressi jälgida. Minu jälgimine:
×