Jump to content

Mi7

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Mi7

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 03.03.1994
  1. Ujumine

    kirjavead lihtsalt - keratiin
  2. Ujumine

    17(väga hea iga treenimiseks, kuna tulemused on tõesti märkimisväärsed), toitumist annab küll reguleerida ega see nii hull ka ei ole, kui esimeses postis välja tuli. Toitun pidevalt, mitmekesiselt, lisaks sellele võtan ka multi ja D-vitamiini[eesti oludes tuleb seda aasta läbi võtta(hoiatus, tegemist on ravimiga, enne tarvitamist konsulteerida arstiga)] Plaanid on praegu jõudu kasvatada, kuna võistelda pole mõtet, sest enne on vaja "vormi saada". Mõte on selles, kuna ma söön liha vähe, siis võiks keratiini mõõdukas koguses toidulisandina võtta. Milliseid taastajaid soovitate ujujatele? Ja mis te kertiini lisaks tarvitamisest arvate antud juhul?
  3. 15a paks neiu.

    See jutt, mida ta ajas tundub kokkuvõttes väga kahtlane. Siiski on võimalus, et keegi tegi lihtsalt nalja.
  4. Nõustun, et sai ja suhkur on uuema põlvkonna(kuulun ise ka sinna) põhiprobleemiks. Lisaks on tänapäeval inimestel aega vähe ja ei mõelda, mida suust sisse aetakse. Sealt tulebki viimase aja aina suurenev probleem, nimelt rasvumine. Näiteks kahe-kolme saiakese asemel saab osta tervelt kilo banaane.
  5. Ujumine

    2010 aasta sügisest hakkasin tegelema ujumisega, sama aasta novembrist jõusaaliga. Hetkel on plaanid ainult jõudu ja vastupidavust arendada. Mis te arvate Muscle+ist, kui toidulisandist ujujatele? Ise ei ole suur lihasööja, nii et jõu kasvatamisel oleks lisa keratiin teretulnud, või mida asjaga rohkem kursis olevad inimesed arvavad? Kehaehituselt olen mesomorf. Toitumine kõige paremas korras ei ole sellepärast, et ei ole kindat reziimi, millal söön. Aga 1-2h enne trenni; ca.30-60min pärast trenni; hommikuti ja lõunati ikka söön. Vahel juhtub, et mõni söögikord jääb vahele. Ujumisega ja jõusaaliga(mõlemaga) tegelen u. 1-3x nädalas. Ja bodypumpiga umbes 1-2x kuus. Kui aega oleks, teeks rohkem trenni.
×