Jump to content

Eger1

Kasutajad
  • Sisu loend

    11
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Eger1

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 06.06.1992
  1. Kas kava on hea kaalulangetamiseks?

    Aitäh kõigile abi eest, üritan asja tõsisemalt käsile võtta
  2. Kas kava on hea kaalulangetamiseks?

    Aga keda te sealt fitnessi lehe pealt soovitaksite ise, mis kogemused kellegil on või mingid jutud, et kes teeks kõige asjalikuma kaalu langetus kava, see tehakse ikka personaalselt eks. Ette tänades, Eger.
  3. Kas kava on hea kaalulangetamiseks?

    Mis teised kah arvavad, see on päris kallis ma vaatan sinna 40 euro juurde, et kas see on väärt sellist summat? :S
  4. Kas kava on hea kaalulangetamiseks?

    Aitäh jällegi kõigile, trennist niipalju, et eelmine aasta sai suht visalt sõidetud suuska, käisin isegi eelmisel Tartu maratonil, mida küll jala probleemide tõttu ei lõpetanud aga oli ikka saanud korralikult suusatada, muidugi mitte piisavalt, nimetan ise kah ennast kindlasti trenni koha pealt väga algajaks. Muidu sport on väga hinges, et meeldivad enamus palli alad ja niipalju kui võimalust on olen ikka alati mänginud kah ja suvel ikka vahest jooksmas käinud ja jalkat mänginud. Pulsi koha pealt niipalju, et seal 140 juures on teda nii raske hoida, ma suhteliselt kõrge pulsiga ja 140 juures on ta mul jooksulindil juba ühest jooksusammust Kas peakski alguses rohkem kiirkõnni moodi värki tegema, et niikaua kuni süda rohkem trenni saab ja pulss treenides järjest madalamale jääb. Viimane kord jooksingi lindil ainult nii väikse kiirusega nagu 6 km/h ja ega pulss oli juba kiirkõnni ajal seal 143 juures. Kangitrenni kohta niipalju, et see ei tõmba nagu mind kohe üldse, vb siis kui saan selle rasva maha joostud... Üks asi veel, et kas mul oleks näiteks mõtekas tellida toitumiskava, kuna ma ise nagunii selle koha pealt väga midagi ei jaga ja kui oleks siis kust kohast te seda soovitaksite, kas see üldse aitab Ette tänades, Eger.
  5. Kas kava on hea kaalulangetamiseks?

    Mul on muidu kodus olemas ka see fitshop.ee-st ostetud Fasti toode Muscle + kirjas on seal, et 100g toodet sisaldab valku 41 g, süsivesikuid 44g millest 19,6g on suhkruid, rasvu 2,8 g ja rasvhappeid 1,7g. Kas oleks kasulik ka seda jooki päevas korra näiteks teha, et toitumine parem oleks või see on ainult lihasmassi treenijaile, taga muidu kirjas, et võib kasutada ka kaalu langetades, kuna süsivesikute ja valkude suhe on 1-1le. Ette tänades, Eger.
  6. Kas kava on hea kaalulangetamiseks?

    Aitäh kõigile ja To: htilga, ma olen alatu just arvanud, et rasvu ei tohi süüa, et seda peab just toote pealt vaatama miks ta siis nii ei ole ja muidu kas pulsi hoidmine 150-160 juures on hea või peaks olema madalam, või hoopis kõrgem? Ja mille arvelt ise soovitaksid süsivesikuid kärpida, et milline oleks selline ideaalne toitumine, mis oleks võimalik ilma suuremate väljaminekuteta? Ette tänades, Eger
  7. Tere, Pöörduks siis sellise murega targemate poole, et kas järgnev kava on piisav kaalu langetamiseks, esmalt tahaks langetada kaalu ja hiljem vb hakata ka lihast vähehaaval kasvatama. Kava on siis selline: Esmaspäeval: 90 minutit ratast +300 kõhulihast +staatilised Teisipäeval: 60 minutit jooksu(lindil) +30 minutit sõudeergomeetrit (10 ehk viimase astmega) Kolmapäeval: 60 minutit jalgratast +mõned üksikud jõuharjutused +300 kõhulihast Neljapäeval: 60 minutit jooksu + 30 minutit sõudeergomeetrit Reede: Kehalise tunni laadne asi, kus pm kah tund aega jooksmist, võtab äärmiselt võhmale +300 kõhulihast +staatilised Laupäev: Puhkus Pühapäev: 30 minutit jooksu + 30 minutit ratast + 30 minutit sõudeergomeetrit + vähesed jõuharjutused Selline on siis minu praegune kava, et kas võiks midagi sellejuures muuta, et häid tulemusi saaks, või on rohkem puhkust vaja või mida? Ma üritan pulssi hoida 150 ümber, enamasti nii 155, ehk jooksulindipeal vahepeal teen kiirkõndi kah, et pulss alla läheks. Polnud varem tükk aega trenni teinud, seega ma arvan, et mõistetav. Kehakaal on hetkel 95 kilo juurde ja pikkus umbes 190 cm. Oleks soov saada kaalu ikka alla 90 kindlasti Toitumise kohapeal äkki oskate kah kuidagi aidata, üritan seda kah viimasel ajal piirata, et rämpstoitu ei söö ja alkoholi tarbin kah harva. Minu tavaline söök on nädalas selline, et : Hommikul: 1 klaas mahla 2 võileiba 1 kauss piimaga kellogseid Lõunal: Söön apelsine, mandariine, nii 5 tükki ikka kokku pluss siis näiteks banaani, õuna, vahest ostan makarone. Joogiks kas mahl või vesi. Õhtul: Enamasti on õhtusöögiks kas spagetid, makaronid, kana, kartul. Joogiks mahl, vesi või piim. Kui keegi oskab millegi kohta natukenegi näpunäiteid anda, oleksin äärmiselt tänulik Ette tänades, Eger.
  8. Suveks vormi kodustes tingimustes.

    aitäh Archangel
  9. Suveks vormi kodustes tingimustes.

    Seda küll, ega ta nüüd 1 kuuga peagi kohe ulmeline olema aga hästi vähekenegi ja mõtlesin, et suvel lasen ikka edasi ja veel ja veel ja veel Ette tänades, Eger.
  10. Suveks vormi kodustes tingimustes.

    Mis siis täpsemalt teha võiks ja palju päevas umbes, saan kasutada hantleid ja eriti midagi muud Soovikski just kõhtu ja rinda Ette tänades, Eger.
  11. Tere, oleksin väga tänulik kui keegi saaks aidata mind väikse treeningkavaga, et sooviks võtta kaalust alla veits ja ka tekitada endale kõhu ja rinnalihast. Mulle muidu meeldib väga sport ja mängin ka korvpalli ja võrku aga pole kunagi näinud jõusaali, sest elan linnast väga kaugel ja sooviks teada, kas on üldse võimalik ka kodus ennast vormi ajada. Ma siis mõtlen täpselt mida teha ja palju, 2 hantlit on mul kah muidu olemas aga need kah ainukesed asjad. Pikkus on mul muidu nii 190 cm ja kaal sinna 90 kg juurde, palju see kaal muidu olla võiks sellise pikkuse juures. Tänan juba ette ära kõiki abistajaid Eger.
×