Pille23
Kasutajad-
Content count
34 -
Last visited
Community Reputation
0 NeutraalneAbout Pille23
-
Rank
Algaja
- Birthday 06/24/1987
-
Minimaalne süsiv. päevane vajadus kui eesmärk rasvaprots. alandamine
Pille23 replied to Loorah's topic in Küsi Spetsialistidelt
Aga kuidas on võimalik, üldse mitte süüa süsivesikuid? Kas siis peabki ainult liha sööma? -
Mina loen süsivesikute gramme, mitte protsente. Süsivesikuid saan hommikuti nt greibist või ananassist, päevajooksul loen kokku ka sv kodujuustust, köögiviljadest ja kohupiimas. Muna, kala, kana puhul ei loe. Endalegi üllatuseks olen avastanud, et vähe sv sisaldavad ainult tomat, kurk ja lehtsalat ning redis ka. Isegi porgandit ei saa vabalt närida:D Mida võiksin veel oma menüüse lisada? -
Ma pidasin tegelikult silmas seda, et hoolimata suurest kalorihulgast võib/peab pähkleid süüa, sest seal on vähe süsivesikuid? -
Suur aitäh vastuse eest. Ma jõudsin siin vahepeal lugeda erinevaid postitusi, kus tarbitakse ainult 30 g SV... Arvasin, et peaksin ka veel rohkem vähendama süsivesikute hulka:D Aga kuidas on lood pähklitega? Palju kaloreid, aga vähe SV? -
Kaloreid päevas 1494 (baas on 1450, päevane 1994, tarbin -500) , kas 60 g süsivesikuid on liiga vähe? Tunnen end hästi ja kaal langeb - aga kas ka pikemas perspektiivis OK? -
No ma ka ikka üle 200g päevas süüa ei jõua. Aga selle eest õunu ja pirne sööks küll koguaeg:D
-
Igal pool räägitakse ju, et puu-ja juurviljades on palju süsivesikuid ja suhkruid. St et ei tohiks süüa ei punapeeti ega ka õuna. Või tuleks vähem uskuda, kõike mida loen?
-
Nojaa, olen harjunud esmaspäeviti järjest väiksemaid kaalunumbreid nägema. Ja hetkel on veidi nukker olla. Mõtlesin järgmisel nädalal hoiduda süsivesikutest. Muidu söön hoolega puu-ja juurvilju. Teab keegi häid süsivesikute vaeseid toite? Samuti sooviksin teada, kui palju süsivesikuid on palju 100g kohta. Kas alla 10g on OK? (vabandan enda võhilkust)
-
Järelikult lootus, et minu lisandunud kaal on lihas, on lihtsalt lolli lohutus
-
Loodame-loodame, olin hommikul suht masendunud:D
-
Minu keskmine on 155, see on OK? Aga vahel läheb ka 180, kui kiirema ringi teen.
-
Ma olen kaalunud 6 nädalat järjest igal esmaspäeval. Koguaeg on kaal langenud, aga eelmisel nädalal mitte, selles ongi probleem (vähemalt minu arust?!)
-
Igasugune? (St näiteks kui jooksen nii aeglaselt, haigutama ajab?) Kas on oluline kui palju või kui kaua?
-
Imelik küll küsida, aga mis see HIIT on? kas intervallidega pargis jooksmine käiks ka selle alla? Ja kuidas selle jooksuga siis on, kas see on tõhus vahend kaalualandamiseks (või noh, keha trimmimiseks) või on tõhusamaid viise?
-
Ma jah olen pigem ikka väga algaja. Suudan joosta nii kaua ainult selle tõttu, et sunnin end jooksma. Eks ma neid ringe joostes ka ikka vahel jooksen mõne ringi üpris kiiresti. Aga ei taha end oksendama ka ajada:D sest sport peab ka ju mõnu pakkuma. Ja pigem tahakski sellised nippe mis aitavad nö "tavainimesel" tõhusalt trenni teha. Kas treenitus ja kalorite kulutamine on omavahel ka seotud? st, et mida treenitum olen seda vähem kaloreid kulutan?