Jump to content

Pille23

Kasutajad
  • Sisu loend

    34
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Pille23

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 24.06.1987
  1. Aga kuidas on võimalik, üldse mitte süüa süsivesikuid? Kas siis peabki ainult liha sööma?
  2. Mina loen süsivesikute gramme, mitte protsente. Süsivesikuid saan hommikuti nt greibist või ananassist, päevajooksul loen kokku ka sv kodujuustust, köögiviljadest ja kohupiimas. Muna, kala, kana puhul ei loe. Endalegi üllatuseks olen avastanud, et vähe sv sisaldavad ainult tomat, kurk ja lehtsalat ning redis ka. Isegi porgandit ei saa vabalt närida:D Mida võiksin veel oma menüüse lisada?
  3. Ma pidasin tegelikult silmas seda, et hoolimata suurest kalorihulgast võib/peab pähkleid süüa, sest seal on vähe süsivesikuid?
  4. Suur aitäh vastuse eest. Ma jõudsin siin vahepeal lugeda erinevaid postitusi, kus tarbitakse ainult 30 g SV... Arvasin, et peaksin ka veel rohkem vähendama süsivesikute hulka:D Aga kuidas on lood pähklitega? Palju kaloreid, aga vähe SV?
  5. Kaloreid päevas 1494 (baas on 1450, päevane 1994, tarbin -500) , kas 60 g süsivesikuid on liiga vähe? Tunnen end hästi ja kaal langeb - aga kas ka pikemas perspektiivis OK?
  6. Trenn ja kaalutõus

    No ma ka ikka üle 200g päevas süüa ei jõua. Aga selle eest õunu ja pirne sööks küll koguaeg:D
  7. Trenn ja kaalutõus

    Igal pool räägitakse ju, et puu-ja juurviljades on palju süsivesikuid ja suhkruid. St et ei tohiks süüa ei punapeeti ega ka õuna. Või tuleks vähem uskuda, kõike mida loen?
  8. Trenn ja kaalutõus

    Nojaa, olen harjunud esmaspäeviti järjest väiksemaid kaalunumbreid nägema. Ja hetkel on veidi nukker olla. Mõtlesin järgmisel nädalal hoiduda süsivesikutest. Muidu söön hoolega puu-ja juurvilju. Teab keegi häid süsivesikute vaeseid toite? Samuti sooviksin teada, kui palju süsivesikuid on palju 100g kohta. Kas alla 10g on OK? (vabandan enda võhilkust)
  9. Trenn ja kaalutõus

    Järelikult lootus, et minu lisandunud kaal on lihas, on lihtsalt lolli lohutus
  10. Trenn ja kaalutõus

    Loodame-loodame, olin hommikul suht masendunud:D
  11. Trenn ja kaalutõus

    Minu keskmine on 155, see on OK? Aga vahel läheb ka 180, kui kiirema ringi teen.
  12. Trenn ja kaalutõus

    Ma olen kaalunud 6 nädalat järjest igal esmaspäeval. Koguaeg on kaal langenud, aga eelmisel nädalal mitte, selles ongi probleem (vähemalt minu arust?!)
  13. Trenn ja kaalutõus

    Igasugune? (St näiteks kui jooksen nii aeglaselt, haigutama ajab?) Kas on oluline kui palju või kui kaua?
  14. Trenn ja kaalutõus

    Imelik küll küsida, aga mis see HIIT on? kas intervallidega pargis jooksmine käiks ka selle alla? Ja kuidas selle jooksuga siis on, kas see on tõhus vahend kaalualandamiseks (või noh, keha trimmimiseks) või on tõhusamaid viise?
  15. Trenn ja kaalutõus

    Ma jah olen pigem ikka väga algaja. Suudan joosta nii kaua ainult selle tõttu, et sunnin end jooksma. Eks ma neid ringe joostes ka ikka vahel jooksen mõne ringi üpris kiiresti. Aga ei taha end oksendama ka ajada:D sest sport peab ka ju mõnu pakkuma. Ja pigem tahakski sellised nippe mis aitavad nö "tavainimesel" tõhusalt trenni teha. Kas treenitus ja kalorite kulutamine on omavahel ka seotud? st, et mida treenitum olen seda vähem kaloreid kulutan?
×