Jump to content

Elusulg

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Elusulg

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 26.08.1990

Profiili informatsioon

  • Sugu
    f
  1. Explosive Bodyweight training

    Plahvatust kui palju
  2. Millist mineraalvett eelistate?

    Ka minu meelest on Vytautas kõige parem, näitajad on sellel päris korralikud. Kvaliteedi maitset on tunda. Toon välja just klaaspudeli varjandi, sest seal on soolamaitset vähem tunda kui pastmasspudelis.
  3. Nojah, kohanemine keskonnaga ja kõige lihtsamate asjade tarbimine. Kui nad oleks koguaeg puginud krõpse ja kokat ja muud rämpsu, siis oleks näidud veidike teised. Keha võtab ja areneb/taandareneb või kasvavad muud võõrkehad külge. Tuleb kasutada neid, mis on looduse poolt algselt olemas, mitte inimese poolt loodud "imeasju".
  4. Soovin koormatäie õnne suurele, tugevale ja ilusale Imre Vähile!
  5. Kui endiselt saab midagi pakkuda, siis ma valiks A variandi, juhul kui kirja veidikene allapoole viia, siis ei hakkaks silm liialt rändama. Muidu on väga hea tervik. Tublid!
  6. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    Tubli!
  7. Tõeline mure - kaal ei lange

    Mõningad väiksed soovitused ka minu poolt! Kui kohviisu on suur, siis soovitaksin viljakohvi, see on palju tervislikum ja maitseb ka paremini(eriti piimaga) ja ka suhkruta (üpriski odav). Suhkrud võiks tõesti kõrvale jätta. Need teevad kehale kurja, samuti ka nisujahu, need mõlemad käituvad kehas halvasti, nimelt viivad vajalikud ained välja. Maitsevad need muidugi hästi aga palju paremaid asju on võimalik eeltöötlemata looduslikult kasvavatest toorainetest teha. Minu arust kõige parem on mõelda võimalikult lihtsatest toiduainetest(kättesaadavamatest), need on üldjuhul paremad kui hakata erilisi asju välja mõtlema (vahest võib ka noid vaja minna). Ise võib neid kokku panna kuidas tahes. Isetehtud hästi tehtud! Aga kui väga magusasõber olla, siis mesi ja õietolm. Neid võib pea iga asja sisse toppida (õietolmu mitte üle päevadoosi). Näiteks ise tegin endale kaasa pikale reisile õietolmuga vett, läks päris huvitavat värvi. Kuid, kui maitsega ära harjuda (väga setsiifiline maitse), siis on päris hea energiaallikas nagu ka järgmine aine. Kohe kindlasti soovitaksin kakaod, magustamata, kange (need kibedad). Kakao on ülimalt kasulik, kui mureks on kaal aitab ka langusele natuke kaasa. Muidugi see ei ole ainuke kasulik omadus, neid on ikka rohkem. Pea nendes kõikides ainetes on tohutult palju antioksudante Juurde võib lugeda kakaost siit: http://tomlangford.wordpress.com/2010/02/0...acao-superfood/ Loodan, et sain natuke mõtlemisainet/valikuid juurde anda. Edu! Ka puuviljadega ei tasuks liialdada. Ning aedviljad pala juures ei teeks halba.
  8. Oled tubli ja oskad end analüüsides jõuda heade tulemusteni. Jätka samas vaimus, kui vähegi saad! Toetan Sind nii kuidas saan.

    Edu Sulle, kallis! ;)

  9. Fitness.ee KÄTEKÕVERDUSMÄNG: vaata, kes vōitis!

    Oleks imetore, kui võistlusvideote juures oleks ka tehtud kätekõverduste arv. Siis on parem vaadata ja kindel olla, kui hakata ise lugema, isegi kui lõpus on öeldud arv.
  10. Olev Annus 60. Palju Õnne!

    Õnnitlused!
×