Jump to content

reesi

Kasutajad
  • Sisu loend

    17
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

reesi

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 30.11.1966

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  1. Naiste veteranide bodyfitnessi pildid http://www.team-andro.com/coppermine/thumbnails.php?album=1525
  2. Millal bodyfitnessi veteranid võistlustulle üldse lähevad?
  3. http://clips.team-andro.com/watch/419de9e098d7abf025eb/werner-zenk-thomas-scheu-kurz-nach-der-masters-wm-2012 päris tore intervjuu, Scheu jagab omapoolseid kogemusi ja näpunäiteid
  4. Õnnitlused!!! Medal Eestile! Väga tubli tüdruk!
  5. Lisaksin veel, et vastust oli väga huvitav lugeda.
  6. Tänan tõesti põhjaliku selgituse eest! Tuleb välja, et tegemist on kergemat sorti raamatupidamisega...Selle jaoks on võib-olla väike programmike olemas, mis teeb kokkuvõtte nagu niuhti ära:). Koogi pean nüüd välja tegema jah, sest mis lubatud, see lubatud. Jäägu nii.
  7. Palun, kas keegi saab aidata? Väga põnev on uurida võistluse protokolli. Kui keegi oleks nii lahke ja viitsiks mulle, vanale rumalale ja võhiklikule naisterahvale selgitada täpsemalt, mismoodi nendesse ruudukestesse need numbrid tekivad. Ma saan aru küll, et näiteks 40+23 on 63 jne.,( et kohtunikke oli vist 12?), aga kuidas siis täpsemalt seda tulemust arvutatakse? Saaks siis protokolli uurimisest oluliselt rohkem infot ehk:). Tänud ette! Aga võin koogi ka osta...Kook eeldab muidugi väga põhjalikku selgitust alade lõikes (kulturism, athletic fitness, bodyfitness eraldi) . Kas kohtunikke ka üldse tutvustati? Ei mäleta...
  8. Tervitused ja õnnitlused kõigile tublidele sportlastele!!! Oli väga-väga suur rõõm näha oma silmaga maailmameistrivõistlusi Tallinnas! Loodetavasti motiveerib selline sündmus uusi noori selle alaga tegelema:).
  9. Aitäh, et sai otseülekannet jälgida!!! Järgmine kord on pilt ka kindlasti natuke parem. Hea, et oli võimalus ikkagi Tartumaalt kaasa elada!:)Palju õnne võitjatele ja elu parimat vormi novembriks!!!
  10. Kas võistlus on avatud ja kus seda siin siis näeb?
  11. Igaks juhuks juba täna hommikust saadik pöidlaid hoidnud, tore, et teatasite:). Tervitused omadele soojale maale!
×