Jump to content

BaerModa

Kasutajad
  • Sisu loend

    7
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

BaerModa

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 20.04.1995
  1. Mass

    Rohkem valku, vähem süsivesikuid ja rasva? Korralikud söögikorrad, teatud kellaaegadel. Ma pole kunagi trenni teinud, aga ma võtsin ennast kätte ja hakkasin sugulase algatusel jõusaalis käima. Sellest sai minu uus armastus. Need lihased, mida ma olen elujuuksul vähegi kasutanud peamiselt sääred (elan 3'mandal korrusel ja pean igapäev üles-alla käima. Trepist käies olen harjunud mitte täistallaga astuma.) Ja seega on mul sääred tugevad. Püsti, pukipeal, kang turjal teen säärt 170kg'iga 8'sasi seeriaid. Mul isa ja vanaisa tegid tõstmist, klassikalist siiski, niiet mul suhtkoht geenides juba pikalt tõstmine sees. Kui toitumise saaks ka korda, oleks super, ehk teen miskit kunagi isegi ära
  2. Mass

    Hetkel söön niiviisi: Hommikusöök : 7:30 Lõuna : Koolis proovin süüa kaks korda 10:45(11:45) ja 12:45 Õhtusöök : Trennipäevadel söön peale trenni(ma tean et see pole hea, aga mul pole valikut) kuskil kell 17:30 ja siis õhtul, kui kõht tühjaks läheb, kuskil 8-9 paiku, söön banaani või õuna.
  3. Mass

    Rämpstoitu ma ei söö, samas pole ka minu eesmärgiks saada saledaks nagu kulturistid. Olen ennast pühendanud pigem jõutõstmisele ning ainult ilusa väljanägemise pärast ma ei muretse. Kui mul tekib nälg toidukordade vahel, kas ühe õuna oleks võimalk ära süüa? Tavaliselt olen ma söönud õuna, kui esimesed märgid näljast ilmnevad. Elaks ma üksi oleks mul palju lihtsam oma toidukava kui sellist reguleerida, kuid koos vanematega elades pean sööma seda mis teised. Lõuna on mul tavaliselt koolis ning seal pole ka suurt valikut.
  4. Mass

    Mida mõtlete toitumise korda saamise all?
  5. Mass

    söögikava mul kahjuks pole jah, ma olen alles nii alguses et ma teen omale toonust põhimõtteliselt.
  6. Mass

    Paari kuu eest hakkasin rohekem muna, kodujuustu, petti ja sellist valgurikast toitu sööma. Peale trenni paar muna ja igal võimalusel kui kõht on tühi söön jälle paar muna. Mul on see probleem ka, et kui ma söön korralikult, 3 korda päevas kõhu täis ja vahepeal midagi ei söö, siis mul jääb energiast puudu. Trennis on nõrkus ja üleüldse, puberteedi aeg, keha vajab rohkem kui tavaliselt.
  7. Mass

    Olen 15 aastat vana (20. aprill saan 16), 184cm pikk ja kaalun 113 - 116.5kg. Jõusaalis olen käinud kuskil kaheksa kuu paika ja geenidest antud jõudu mul nagu peaks olema. 140kg kükk ja 160kg jõutõmme. Hetkel on treeneri poolt koostatud, kuu aega kestev jõukava. Jõusaalis käin 4 korda nädalas ja kahel korral peale jõusaali käin iga nädal ujumas. Ujun umbes nii pool tundi. Toitumist ma ei jälgi, söön kõike mis energiat annab. Ma olen juba väikesest saati olnud ülekaaluline ja mu vanemad on ka suuremad. Kõige rohkem rasva on mul kõhu peal, külgedel ja reite siseosas. Ülejäänud keha nt. käed, sääred ja nägu on mul rasvast peaaegu vaba. See tähendab et mul pole topeltlõuga ega midagi. Mure on siiski selline, et kas ma peaks oma kaaluga midagi ette võtma?
×