Jump to content

Enn

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Enn

  • Tase
    Vaatleja
  1. veenilaiendid

    Mul ei ole veenilaiendid jalgade peal vaid sooltes. Aga arst ütles et need on väga väikesed .
  2. veenilaiendid

    Mul on veenilaiendid ja arstid keelasid trenni ära.
  3. Sul ei olegi moblat?Muidugi salgad sa oma kõhuvolte,sest seljakarvad varjavad sinu rasvase naba ära.Muide,Aleksejev on mitmekordne Eesti meister kulturismis ja mõnikord ka absoluutne Eesti meister olnud,aga sa newbkene ära lase ennast sellest segada,tule ikka julgelt riideruumist välja!Sorri,Vähk,et sinu teemas selle lolliga võitlema pean.
  4. Sind ennast ei ole näha.Tõenäoliselt oled üks nendest mõttetutest junnidest,kes Revali seina ääres mobiiltelefoniga teleturust klemmidega nabaväristajat 100 krooni odavamalt kaupleb.Muidugi,sa käid ju revalis,aga vend Vähk treenib Reval-Spordi jõusaalis.Newbe!Kui sa oma kaheksa rasvavoldi kõhupeal suudad sügiseks kuuele vähendada,siis saad ehk aru raske treeningu tundest ja hakkad ehk treenitud inimesi enda ümber rohkem tähele panema.Vend Vähk jäta rahule,kindlasti ei ole sa Reval-Spordi saalis Ott Kiivikat ja Aleksander Aleksejevit ka tähele pannud.Proovi teinekord ikka riideruumist spordisaali ka minna,ehk siis näed neid kõiki.Jõudu siis!
  5. See treener ei ole hea inimene.Tundub,et teatud ringkonnad ei ole sellise avalikustamise poolt,aga varjates tõde(nurgatagune äri) ,oleme ju kõik vastutavad noore,areneva inimese tervise eest.Mingi kahtlase kraami müügiga võib ju üht-teist teenida,aga kas müüja vastutab pärast tagajärgede eest?
  6. Raivu läts diidipääle.Nüit nakava jöumihet kosuma.Raivul vaja ju 20 kilu maha vötta.
×