Jump to content

Siiliplatsenta

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Siiliplatsenta

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 11.03.1988
  1. Rinnatreeningu anomaalia

    Teadlikult mitte. Homme proovin.
  2. Rinnatreeningu anomaalia

    Vastupidi peaks loogiliselt võttes ka arendama, mõlemad on ju analoogsed, kuigi mitte identsed liigutused. Ma ei ole selline, kes käib üle päeva jõhkralt rinnalt surumas, et suvel saaks Pärnu rannas ilma särgita ringi koperdada uhke näoga, rohkem kui rinda teen ma jõutõmmet, erinevaid kükke ja õlgu, et veits parandada oma korvpalli vormi suveks. Lihtsalt teiste harjutustega ei ole niisugust probleemi millegipärast. Muidu tänud soovituste eest, tuleb siis kiiremas korras raskuste ja seeria pikkustega katsetama hakata.
  3. Rinnatreeningu anomaalia

    3x nädalas, igas päevas 5 harjutust, 1-2 jalgadele, 1-2 surumist ja 1-2 tõmbamist olenevalt konkreetsest päevast. Kui midagi kuskilt valutab, siis selle asja jätan tegemata.
  4. Rinnatreeningu anomaalia

    Tere kogenud jõusaalijad! Umbes 2 kuud tagasi hakkas toimuma enda arust üpriski imelik muutus rinna treenimisel: kangiga surumisel hakkasid raskused vähenema, kuid hantlitega surumisel tuli jõudu juurde nagu varemgi. Nüüdseks olen jõudnud sellisesse seisu, et kangi ja hantlitega surumise raskused on võrdsed, ennem oli see vahe umbes 15 kg. Treenin praegu 5x5 kava järgi, toitumine on korras. Oskab keegi kommenteerida, milles võiks olla konks? Kangiga surumisel tuleb kohe selline nõrk tunne, samas teiste suurte harjutuste nagu jõutõmme, kükk, surumine pea kohale jms korral seda probleemi pole.
×