splint
Kasutajad-
Content count
40 -
Last visited
Community Reputation
1 NeutraalneAbout splint
-
Rank
Algaja
- Birthday 06/11/1979
Kontakteerumise viisid
-
Website URL
http://
Profiili informatsioon
-
Sugu
m
-
-
Interests
TUUKER
-
Aga ega monohüdraati kasutades siis vastupidavusalade tulemused ometi halvene Et sooviks arengut siiski mõlemas- nii vastupidavuses, kui ka jõus.
-
Pealkirja ja kirjelduse lahtriga ongi nagu kõik öeldud-küsitud, kui siis veel äkki niipalju et millise firma oma, siin (amazoni poes) neid rohkem kui paar
-
splint started following järgmine toidulisand?
-
Sooviks teada mis võiks olla järgmine toidulisand mida tarvitada. Tõenäoliselt võiks neid olla ehk rohkemgi aga siiski nimetagem järgmisena oluliseima. Praegu tarvitan- Tai Kanei Whey Lemonit. Ise plaanisin osta glutamiinpeptiidi (tai kane)- kas olen õigel teel? Eesmärk on kasvatada lihasmassi
-
Lisada võiks veel et pole algaja jõusaalis- käia(u. 10 a.), kuigi toidulisade alal pole just suurem spets.
-
Sooviks teada mis võiks olla järgmine toidulisand mida tarvitada. Tõenäoliselt võiks neid olla ehk rohkemgi aga siiski nimetagem järgmisena oluliseima. Praegu tarvitan- Tai Kanei Whey Lemonit. Ise plaanisin osta glutamiinpeptiidi (tai kane)- kas olen õigel teel? Eesmärk on kasvatada lihasmassi
-
Lisada võiks veel et pole algaja jõusaalis- käia(u. 10 a.), kuigi toidulisade alal pole just suurem spets. Lisaks muudele nõuannetele ootan siiski ka Oti enda soovitust.
-
-
splint joined the community
-
palju tast tolku on ei tea aga olen isegi kunagi tarvitand.
-
mul aegajalt sama asi, olen ka kuulnud et asi võib olla magneesiumi puuduses- sõin ja aitas !
-
Eks tulemused tulevad vast kõikide kaalude kohta korraga- aga teada tahaks küll, jahh- kogu ülevaadet.
-
Räägivad et korra nädalas peaks päris hea olema.
-
Palun mullegi ja kui saad aega äkki vastad ka küsimusele foorumis "rusikale". Tänks! imrealljarv444@hotmail.com
-
Mina olen tarbind u. peotäie rosinaid. Võrreldes banaaniga on see siis kas vähe- palju, või äkki hoopis mitteefektiivne?