Jump to content

FreshE

Kasutajad
  • Sisu loend

    38
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

3 Neutraalne

FreshE

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 08.09.1991

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  1. Archangel'i blogi

    Tartus asub samuti Quattromed HTI labor. Verevõtt toimub Kesklinna Polikliiniku kolmandal korrusel järjekorra alusel.
  2. Praegu ei mõeldud menstruaaltsüklist tulenevat vee kogunemist. Tegemist võib olla nt munasarjas oleva kasvajaga. See on muidugi kõige mustem stsenaarium, aga günekoloogi juures käik ei teeks halba.
  3. Fourstar proteiin?

    Olen proovinud. Kogemus proteiinipulbritega on üsna kesine, aga nendest vähestest, mida proovinud olen, oli see keskpärane, pigem halvemapoolne. Paki peal vist oli jutt suuremast kiudainetesisaldusest ja seda on juues tunda, segu on kuidagi paks ja jahuse maitsega. Kuna enne seda kasutatud valk oli kõvasti parem ja lausa meeliva maitsega, jättis uus pulber halva mulje. Pikemaajalised toidulisandite kasutajad oskaksid vast rohkem võrrelda teiste pulbritega, minule väga ei meeldinud igal juhul.
  4. jõusaaal 3x nädalas

    Väike fakt. Naistel on põhimõtteliselt paratamatu tselluliidi tekkimine. Seda aitab vältida/minimaliseerida suuremast kaalutõusust hoidumine. Naistel tekib tselluliit kuna meie kollageenikiud, mis peaks hoidma nahakude ja rasvkude eraldi, ei ole piisavalt tugevad/jäigad, nagu need on meestel. Ehk siis, kui naha alla tekib järjest rohkem rasvkude, siis see pressib ennast kollageenikiudude vahel läbi ja jääb nähtavaks muhkudena. Lisaks on meestel sõna otseses mõttes paksem nahk reitel ja tagumikul, kus see tselluliit meil elutseb. Tselluliidi tekkevõimalus suureneb vanusega, mängu tulevad hormonaalsed muutused ja üldised muutused nahas. Nii et jah, toitumise jälgimise ja trenniga saad hoida tselluliiti minimaalsena, päris ära see enam ei kao, kui ta juba on tekkinud. Öelgu kreemide reklaamid, mis nad tahavad.
  5. Kaalust alla lihaseid kaotamata?

    Kuidas sul need trennid nädala peale jaotuvad?
  6. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    Kui kunagi keemia alustest üle 1/3 kolmandiku esimese korraga läbi saab, hakkab Burk ilmselt vanaks jääma, väga legendaarne aine selles osas
  7. Vend Vähk Peab liikuma!

    Väga positiivne on lugeda, et õpetaja näeb nii palju vaeva ning tahab tunnid kõigile meeldivaks muuta. Enda kehalise kasvatuse tundidest ei ole kahjuks just kõige soojemad mälestused. Suund oli põhiliselt kergejõustikule ja kuna mina polnud just kõige sportlikum, ei kehaehituselt ega sellest tulenevalt ka tahtmise poolest, siis mulle olid kehalise tunnid tõsine piin. Võimlemine oli ainuke normaalne asi, mida ma mäletan, sest see oli lihtne ja ei tundnud ennast pidevalt jube saamatuna. Pallimängud, eriti võrkpall, ei istunud ka kohe kuidagi, kuna tegemist on tehnilise alaga, mis lisaks jõule nõuab ka oskusi. Minu polnud kumbagi, seega ka need tunnid olid paras peavalu. Meeles on ka üks või kaks tundi, kus õpetajat ei olnud aga ta oli jätnud meile aeroobika video, mille järgi pidime siis aeroobikat tegema. See oli juba rohkem minu maitse järgi. Lihtsad liigutused, kuid samas tunne, et teed trenni. Ma pakuks näiteks välja midagi rühmatreeningute stiilis, ei pea olema päris bodypump ega tantsuline aeroobika vaid midagi vahepealset. Topispallide ja muu käepärasega, et muidu spordikauged õpilased ennast kodusemalt saaks tunnda
  8. Ma arvan samuti, et janu kustutamiseks on kõige mõistlikum ikka vesi. Mis janu need kleepuvad karastusjoogid, olgu siis kaloritega või ilma, ikka kustutavad. Tavaline kraanivesi ja kuumal suvepäeval mineraalvesi ajavad asja ideaalselt ära, eriti dieedi ajal.
  9. Enesekindlus jõusaalis?

    Tähelepanu vastu pole enamasti tõesti midagi, aga kui ikka näost tulipunane ja üleni higine oled, siis väga ei taha, et keegi kuskilt nurgast sind jälgib Aga ma arvan, et sul oleks lihtsam jõusaalis, kui otsid omale kava, võta kasvõi siit samast fitness.ee-st, siis on sul kindel plaan, mida sa tegema pead ning ei ole tunnet, et eeem ei oskagi midagi teha ju siin, kõik kohad on rahvast ka täis, parem lähen ära. Võtad kava ette, ajad näpuga järge, siis ei ole nii lihtne kohe minema minna kui üks masin või pink kinni on Ja kui teed omale harjutuste põhimõtted enne selgeks, pole saalis tunnet, kas teed ikka õigesti, äkki kõik vaatavad imelikult.
  10. Ma ei väitnud, et tõsta toiduhulka ja saad kohe peenikeseks. Nagu ma juba kirjutasin, kaal tõuseb natuke, sest keha on harjunud nii väikse kogusega, mis ei saa olla normaalne, eriti sellise aktiivuse juures. Mõtlesin pikemas perspektiivis. Kuhu ta välja jõuab kui ta siit ka veel kaloried kärbib? Varsti on 1200 kalorit ja siis 1000 - pole mõistlik. Ja jooksuringid lähevad pikemaks, suvi tuleb - rohkema aega, saab veel rohkem trenni teha. Milleks? Selleks, et iga hinna eest rasvast lahti saada. Keegi ei ole mõeldud mitu aastat järjest defitsiidis olema.
  11. Minu meelest on kõike liiga vähe, olen sama pikk ja kaalun pea 10 kilo vähem ja söön peaaegu 2 korda rohkem ning aktiivuse tase on ka madalam - jõusaal 3x nädalas + igapäevaelu (ülikool, niipalju kui seda on või töö). Ma arvan, et sa peaksid kehale puhkust andma, võta paar kuud "dieedist" vabaks. Tõsta tasapisi kaloraaži, nt 100 kalorit keskmiselt iga päeva kohta. Ühel nädalal nt 1400, sest tundub, et u nii palju sa sööd, teisel 1500, siis 1600. Püüa jõuda normaalse kalorite hulgani, sest 1400 ei ole normaalne kaalu hoidmiseks ega seismiseks. Algul vb kaal jh tõuseb kilo vms, aga kokkuvõttes pole hullu. Pikalt kaloried piirates harjub keha lihtsalt ära sellega ja seadistab ennast vastavalt. Mingi 1900-2000 juures võiksid kuu või paar olla ja sealt siis vähendma hakata. Praegu tundub sul järgmine samm olevat veel rohkem trenni või veel vähem toitu, mis ei ole hea variant. Vaata paari videot, tal on päris mõtlemapanevad ideed.
  12. Ülakehale rohkem liha! (kuidas?)

    http://www.wannabebig.com/training/bodybuilding/baby-got-back/ Seal on seletatud seda push-pull asja natuke. Ja nelja päeva peale jaotatud kava on ka olemas. Keskendunud on kava seljale, kuid seal on soovituslikud harjutused ka jalgadele ja muule ülakehale, alati võid ise juurde panna mõned hantlite või kangiga harjutused õlale ja biitsepsile/triitsepsile. Aga seljale ja proportsioonidele mõjus see kava küll hästi. Harjutuste nimede järgi saad nt youtube'st otsida, kuidas midagi välja näeb ja mida jälgida harjutust tehes.
  13. No mitte päris aga tegelen asjaga
  14. Silvar Rückenberg

    Siis vajavad vist muud kohad teipimist
  15. 49 kilo juures sul seal reitel ja tuharatel rasva nüüd väga palju küll olla ei saa. Pealegi naistel kuluvad igaljuhul korralikud jalalihased, eriti tuhar, kohe kindlasti ära. Kui rühmatrennid meeldivad, Bodypump pidavat ka lihast kasvatama. Kükke teevad nad seal vist hoolega. Lõpetuseks:
×