Jump to content

Invention

Kasutajad
  • Sisu loend

    390
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    3

Postitused posted by Invention


  1. On 1.12.2016 at 0:12 AM, karmo101 said:

    ps-kas külma veega pesemine aitab rasvu põletada, lugesin et pidavat seedimist kiirendama ja pruunid rasvad pidavat aktiveeruma vms, või on see mingi suur müüt? :D


    Misasja :D Ainuke asi, mismoodi see võib su energiat kulutada on see, et keha hakkab suurel määral sooja tootma, et vältida alajahtumist. Küll aga on see kindlasti päris ohtlik (ja mõttetu). Külm vesi ise sul nüüd küll mingit rasva ei põleta.


  2. Väga ei süvene su menüüsse. Aga üle 3000kcal'i päevas? Ma söön massi ajal sinnakanti ja võtan veidi juurde ikka väga raskete trennidega. Isiklikult vähendaks raudselt kaloraaži. Lisaks vähendaks kõvasti rasva ja mõnevõrra ehk isegi süskareid ja paneks valku juurde. Rasva osakaal on sul ikka päris rõve päevas.


  3. Kas keharaskusega tehes on mõtet panna ette mingid kordusvahemikud? Kui ma teeks 3x12 kätekõverdust, ei omaks see küll mitte mingit mõju. Ise teeksin kõik eelnimetatud asjad maksimumini.


  4. Vot, mis selle polstri alt välja on tulnud. Väga viis, tõesti tubli!

    Lisandeid ei pea sööma. Kaloraaži suurenda/vähenda enesetunde järgi. Kui sa just võistlema ei plaani hakata, siis üleliia pead ei tasu selle pärast murda.


  5. Nädalaga 1.2 kilo kaotanud ja pettunud? Võta asja ikka mõistusega. See on nädalase kaalukaotuse jaoks ikka päris suur number. Saan aru küll, et tahtsid, et oleks alla 100 kilo, aga no see eesmärk tuleb järgmisel nädalal. Või on kiiret kuskile ;) ?

×