Jump to content

Invention

Kasutajad
  • Sisu loend

    390
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    3

Invention viimane päevavõit oli September 3 2015

Invention's oli kõige populaarsem sisu!

Kogukonna Reputatsioon

35 Jagab matsu

Invention

  • Tase
    Kasutaja
  • Sünnipäev 20.03.1987

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://www.myspace.com/MiliamaQuintet

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  • Asukoht
    Tallinn
  1. Peegel ja kaal ei näita tulemusi

    https://et.wikipedia.org/wiki/Hüpotermia
  2. Peegel ja kaal ei näita tulemusi

    Misasja Ainuke asi, mismoodi see võib su energiat kulutada on see, et keha hakkab suurel määral sooja tootma, et vältida alajahtumist. Küll aga on see kindlasti päris ohtlik (ja mõttetu). Külm vesi ise sul nüüd küll mingit rasva ei põleta.
  3. LihaseKasvatamine

    http://forums.fitness.ee/forum/76-kaalust-juurde/ http://forums.fitness.ee/forum/77-kaalust-maha/ Kõikidele küsimustele on siin vastused. Isegi otsima eriti ei pea.
  4. Taavi Merisalu Blogi

    Eriti hästi mõjub, kui samal ajal MMS'i juua
  5. extreme whey deluxe

    Käisin ostsin täna poest vorsti. Oskab äkki keegi öelda midagi mis oleks kasulik teada.
  6. Parim võimalus keha rasvaprotsendi vähendamiseks?

    Sa endast pilti ei taha panna siia? Hetkel tekstist jääb mulje, et pigem on probleem liigses enesekriitilisuses. Tee edasi jõusaali ja anna aega. Muutusteks läheb aega... Kahtlen, et sul on mingit rasvaprotsenti vaja vähendada.
  7. Hemorroidid

    Anna aega veel.... Mingit oppi pole küll vaja.
  8. trenni isu kaob ära juba!

    Ühesõnaga vasak on ilusam kui parem?
  9. Hantlite ost

    Plaanin vennale osta kangi/hantlid. Küsiks enne targematelt üle - miks näiteks see pakkumine nii odav on? http://www.hansapost.ee/p/tostekomplekt-lurich-52-kg/242777056 On oht, et raskused/kangid lähevad kohe pooleks? Ja kui panna 32mm diameetriga raskus 25mm diameetriga kangi otsa, jääb see väga logisema? Või tasuks vaadata kuskilt mujalt?
  10. Treening- ja toitumiskava

    Täiesti nõus eelpoolsete kommentaaridega. Unusta igasugune lisand praegu ära ja hakka lihtsalt sööma. Oled sa näiteks üldse teadlik, kuidas kreatiin töötab? (ilma, et sa wikist järgi vaataksid)
  11. Kaalust alla 181cm/115kg

    Jälgi mingi aja jooksul oma kaalu liikumist. Kui kukub, oled defitsiidis, kui ei kuku, on vaja teha korrektuure. Seda sa saad ainult ise jälgida Aga tulemust ära oota päevaga. Vaata, mis ta nädala-kahega teeb. Ja ole järjepidev.
  12. Kaalust alla 181cm/115kg

    Väga ei süvene su menüüsse. Aga üle 3000kcal'i päevas? Ma söön massi ajal sinnakanti ja võtan veidi juurde ikka väga raskete trennidega. Isiklikult vähendaks raudselt kaloraaži. Lisaks vähendaks kõvasti rasva ja mõnevõrra ehk isegi süskareid ja paneks valku juurde. Rasva osakaal on sul ikka päris rõve päevas.
  13. Välitrenn

    Kas keharaskusega tehes on mõtet panna ette mingid kordusvahemikud? Kui ma teeks 3x12 kätekõverdust, ei omaks see küll mitte mingit mõju. Ise teeksin kõik eelnimetatud asjad maksimumini.
  14. lihaste kasvatamine

    Vot, mis selle polstri alt välja on tulnud. Väga viis, tõesti tubli! Lisandeid ei pea sööma. Kaloraaži suurenda/vähenda enesetunde järgi. Kui sa just võistlema ei plaani hakata, siis üleliia pead ei tasu selle pärast murda.
  15. Rangluu otsa probleem

    Mul sama asi. Aga inimene ei olegi sümmeetriline, vabalt võib olla asi sellest. Lisaks võib sul ühel pool olla lihas rohkem arenenud. Aga kui segab, siis pöördu spetsialisti poole
×