Ak_47
Kasutajad-
Content count
307 -
Last visited
-
Days Won
1
Content Type
Calendar
Profiles
Forums
Everything posted by Ak_47
-
See on mingi Johnny Bravo test. Mitme protsendiline Johnny oled sina ?
-
Dopinguraha hankimiseks panka röövinud kulturist jäi vahele ja läheb vangi
Ak_47 replied to a topic in Uudiste ja artiklite järelkaja
Ta oleks võinud poliitikuks hakata, pääsenud tingimisi karistusega (ning raha oleks olnud lihtsam nihverdada) *khkm Eesti* Riigikokku sattumine oleks veel parem (tehku oma partei), sest siis rakenduks immuniteet/saadiku puutumatus, mis takistaks tal vangi minemast (ma ei tea küll,kas see austraalias kehtib). -
Kui sa revalisse satud, siis mina ütlen sulle kindlasti tere ! Seal on tõstepõrand ka vastu seina, mistõttu ei anna midagi kommenteerida, isegi kui tahaks .
-
Patupäeval on toitumisskeem ju sama,mis ülejäänud päevadel, st. makrotoitained tahad ikka kätte saada. Või sööd terve päeva vältel kooke ja pirukaid? Alustad soolase ja salatiga ning lõpetad magusaga. Üldine soovitus nõustajatelt on ,et enne sööma asumist, nii 15-20min. joo klaas vett. Tarbi palju kiudaineid ja ära endale küpsiseid varu . Neid suudab lühikese ajaga terve paki ära süüa,enne kui kõht märku annab. Ma eelistan ka oma magusaampsud üldkaloraaži sisse arvutada,et mitte hakata eraldi päevi selleks looma.
-
Ei ole vaja jalgratast hakata leiutama. Võta internetist 5x5 kava ja sinna juurde tee kerget aeroobset. Kui tunned,et taastud treeninguks, lisa aeroobset. Ära unusta süüa ning korralikult magada. Siin on üks näide: JB novice 5x5 http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=148036063&page=1 http://www.youtube.com/watch?&v=feY6vi6ORXo Lisaks veel stronglifts 5x5,rippetoe jms.
-
Antibiootikume ei ole mõelnud krõmpsutada?
-
Hästi tehtud. Kas klipid olid võetud erinevatel päevadel ja kokku miksitud või hoopiski n-ö. full body split ? Muusika valik oli sammuti hea - kuulsin esimest korda seda lugu ning uurima hakates selgus,et täitsa eestlase tehtud. Võibolla kui kedagi veel huvitab siis:
-
Kas ma eksin või sa siiski kohandasid oma lause Winny Puhhi loomingust: "Peegelpõrand"
-
Nipp kuidas koore-tootest valku eemaldada.
Ak_47 replied to Low Protein Forever's topic in Retseptinurk
Ma ei tea,kas ma mulle ainsana tundub, kuid siin on hakanud kooruma järjekordne psühholoogiline ning sotsioloogiline paradigma. Meenutab see kangesti sellist aega,mil archangel/holger propageeris IIFYM (if it fits your macros) söömist paari söögikorraga päevas (ja rohkem valku ühes toidukorras,kui 30g) ning üldine kasutajaskond teda sellepärast tögas. See oli vist nüüd aasta(id) tagasi, huvitav kas selle lähenemisega juhtub samamoodi -
http://www.mymodernm...ybuilders-world
-
Ma olen samas suurusjärgus sinuga ning tarbin üle 100g rasva päevas. Kaalulangetuseks olen kaloraaži napilt alla 3000 ajanud - sa selle 1900ga kaugele ei jõua.
-
Selle ühe treeningu hinnaga saad endale juba paar laksu anaboolset varianti, mis laseb istuda (olenevalt "sisestuskohast" võib siiski raskusi tekkida) ning kasvatab ka lihast
-
HDTanel - Morsast inimeseks (video) 91,2Kg-77,8Kg (ongoing process)
Ak_47 replied to HDTanel's topic in Blogid
Sealt tulevad ikka korralikud kalevipojad. Sööme hommikul putru, käime lõunal Edgari kirikus palvetamas ning õhtul kõnnime Revalisse. -
inb4 reporter/ringvaade/terevisioon/delfi vms. sellest ülekande/striimi teevad
-
HDTanel - Morsast inimeseks (video) 91,2Kg-77,8Kg (ongoing process)
Ak_47 replied to HDTanel's topic in Blogid
Tubli töö tõesti. Nagu ma aru saan, siis praegu juba hirmutad potensiaalseid vastaseid ning astud järgmine aasta ka reval cupil üles -
Rippes jalgade tõsted jalapäeval.
-
Ma võtsin üks suvi kohupiima-piimasheigi (pastoriseeritud piimaga) trennidesse kaasa. Ei juhtunud midagi erilist... mingi kõrvalmaik ehk tekib ,aga ega sellest ei otsigi mingit maitsenaudingut . Kui sa oled joonud valgupulbreid piimaga, siis tead juba omast käest, et piim on lihtsalt soojem. Kas toiteväärtus kukub 2 tunniga? Pigem pastoriseerimisega juba.
-
Kohupiim piimaga. Saad süsivesikuid ja valke.
-
Ei lõppe midagi, mu valgupulber kestab kuni 23.02.2014. Enne selle kuupäeva saabumist või ära tarbimist ei lähe keegi kuhugi!
-
Külmapaistetus või näljapaistetus. Üks kahest, need toidulisandid ei asenda ju õiget toitumist
-
It must be põhjapõdrapiim. Võrreldes eelnevate vormipiltidega, siis on ta kas a) peeglile/kaamerale lähemale liikunud või b ) suuremaks kasvanud
-
Sa, härra Toidulisand, võiksid minna FAST'i tehasesse degusteerijaks või tootearendajaks Valmista üks eestimaine kartulisalati maitsega Massgainer või verivorsti ja seapekiga valgupulber
-
Seadusandluses pidi hall olema uus must-valge
-
Kõigile kolmele korraga
-
Keefiri ja piima saad ikka igapäev juua. Liiter-kaks (piimaga ,mis on 0.5€ = 1€ 2L, sealt saad juba umbes 60g valke,80g süsivesikuid ja 40g rasvu). Koolis on piimaautomaadid, kraba julgelt (tavalised klaasid miski 250ml vist, seeläbi 4klaasi min. koolis). Proovi liha igapäevaselt süüa, ei pea olema ka loomaliha või kanaliha 24/7, viska juurde kala (mitte ajada segamini kalapulkadega,mis ei kvalifitseeru lihana imo.) näiteks. Jäta pelmeenid plaaniks C. Mõni muna juurde ja valkude arv hakkab juba jumet looma (kohupiim ka)... Süsivesikuid saad pudrust, kartulist,makaronist,riisist. Lihtsalt valmistatavad toiduained - toorainena odava,mõistliku hinnaga. Kui näiteks pakutakse koolis salatit ja kodus seda eriti ei leia, siis keskendu koolis rohelise söömisele ja piima joomisele . Sai, leib ka kandikule. Kodus süskareid ja rasva peale. See on selline umbkaudne soovitus muidugi. Nagu eelnevalt mainitud, siis kirjuta ka oma päevamenüü siia, saab täpsemalt suunata. Selle esialgse kiunu siinsete vanade kalade poolt elad üle, kasvatadki paksema naha