Jump to content

-kristomikk-

Kasutajad
  • Sisu loend

    11
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

-kristomikk-

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 26.02.1987
  1. Poksi filmide, -allatõmmatavate lõikude ja muude videode kohta.

    Siiani kõik head filmid, mis muidu transporteris cranki poolt pole kaklus filme?
  2. Poksi filmide, -allatõmmatavate lõikude ja muude videode kohta.

    Loomulikult mitte, faked löögid need lahedamad löögid ja üldse mõned. Aga lihtsalt pärast pokside vaatamist tuleb tuju trenni teha. Ja mulle alati meeldinud poksi videod filmid.
  3. Oleksin tänulik kui postitaksite filmide, veidi pikemate youtube poksivideode nimesid, linke et minu ostimist kergemaks teha. Võiksite ka poksivideodele viitavaid sõnu postitada. Ühed parimad filmid mida olen näinud on Never Back Down ja Undisputed. Tänan vastamast
  4. Ujulasse minek ja söök/jook

    mina jooks vett , sööksin ( nt. riis, sai, mesi - neis peaks olema palju süsivesikuid ) või siis jooksin proteiinipulbrit veega lahustunult , sp et seal on palju süsivesikuid ja valkusid.
  5. Kasulikud ja välistatud söögid

    okei , olen teadlik
  6. Kasulikud ja välistatud söögid

    anna nõu , kui mul mälu ei peta siis ikka soovitatakse igalpool sepikut nt piimaga süüa.
  7. Kasulikud ja välistatud söögid

    Tänud , kohe teen väiksed muudatused.
  8. Kasulikud ja välistatud söögid

    Mida siis süüa et lihased saaks vabalt areneda. Millised söögid ja joogid siis oleks kasulikud ja millised oleks välistatud trennitegijatele, see muidugi ei tähenda et kõik trennitegijad ainult süsivesikuid ja valkusid sisaldavadi toite söövad. Ja millised toidud , söögid sisaldavad süsivesikuid (sahhariisid) ja valkusid? KASULIKUD PIIM KOOS MEEGA LIHA NELJAVILJA PUDER MUNA KODU JUUST KEEFIR KOHUPIIM JUURVILJAD JA PUUVILJAD RIIS TATAR APELSIINI MAHL , ÕUNA MAHL jne PROTEINIIPULBER Tean et apteegist saab muscle pro7 ja taplette , taplette ei soovita osta VÄLISTATUD MAKARONID vb Kellel on veel midagi lisada see lisagu julgelt XD
  9. Kas teen kõike õigesti?

    Suured tänud abi eest , sain kõigile oma küsimustele vastused.
  10. Kas teen kõike õigesti?

    Mul 4x ja vahest 3x nädalas ülakeha päev ja ühel päeval tuleb kokku 20 seeriat. Igas seerias annan endast maksimumi , juba esimesel seeria lõpetades higi voolab.
  11. Kas teen kõike õigesti?

    Olen muide 15.a , teen trenni üle päeva , joogiks on vesi koos MEGAPROTEIN Muscle pro7. TRENNIKAVA: Teen kolme päeva peale kokku 12 erinevat harjutust. Pärast seda hakkavad harjutused korduma. ühel päeval teen nelja erinevat harjutust , igat harjutust 5X. TREENIN AINULT ÜLAKEHA Trenni tehes joon pro7-t , trenni lõpus venitan lihaseid ja pärast seda lähen sööma tavalisi sööke. Enne trenni tegemist tavaliselt ei söö.
×