Jump to content

euro

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

euro

  • Tase
    Vaatleja
  1. Eks ma kahtlustasin ka natuke ,et loodus on Su säärtega väikese `geneetilise vimpska` mänginud ,kuid ilma treeninguta poleks nad ikkagi nii head kui nad praegu on. Mainisid ,et säärtes on punaste aeglaste lihaskiudude suur osakaal ja need pidavat alluma hästi pikkadele seeriatele.Kui pikk on pikk seeria ,20 kordust ,30 kordust ? Ja kui mitu seeriat oleks optimaalne teha? Oleks huvitav Sinu arvamust kuulda? Samas olen ka ise täheldanud,et pikemad seeriad justkui mõikavad paremini(15-20 kordust ) Tean seda,mis ühe peal toimib ei pruugi teise peal hästi töötada.Olen nii ja naapidi säärt proovinud treenida,mingi areng on olnud ka ikkagi 37 pealt 41-ni,aga nüüd on arengul punn ees juba pikemat aega nagu kännu taha oleks jäänud.Näiteks enda puhul kui nüüd võrrelda sääre ja selja treeningut siis,selja puhul tunned kuidas iga harjutus läheb õigesse kohta ,aga sääre korral ,täis läheb aga pole ikakgi päris see. Võimsad reied on kenad küll,ainult siis kui sääred ka vastavalt proportsioonis on.Aga punnis reied ja tikk sääred,minu silma jaoks pole seal küll midagi ilusat.
  2. Olen näinud ja selge on see,et Oti säärtele on raske kellelgi midagi vastu panna siinsetel lavalaudadel,sellest tingitud ka minu uudishimu.
  3. Esimene tõsisem jalatrenn ja säärtele ainult kaks harjutust,samas kui reiele tuleb 15-20 seeriat.Miks sääred nii vähe vatti saavad?
×