Jump to content

priit002

Kasutajad
  • Sisu loend

    206
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Postitused posted by priit002


  1. Eks seal on muidugi. Aga ei tea ega oska oletada kui palju seal seda on. Üldine teadmine aga on, et naiste kogu nn hormoonide kompott pole lihaskasvu soodustav, selline on arhitektuuriline disain- kui palju midagi konkreetselt aga on, seda ei teagi.

    Aga karmilt peale hüpata, et mis sa üldse trenni teed , niikuinii sittagi ei muutu???Sina teed trenni ju! On ju muutunud ma oletan?On hea tunne pärast ja kui see pikapeale aitaks lihastoonust ka tekitada oleks kõik õnnelikud.Ja sa ei saa mulle vastu vaielda et naistel ei tekita lihastreening sellist meeldivat lihastoonust!


  2. Kanafilees ei olegi võrreldes sealihaga rasva.Nii et see kalkulaator näitab suhteliselt õigesti. Kuid arvestades kui kindlalt sa eitad et ei tunne nälga, siis kas sa oled need arvutslikud kogused kaalunud või paned silam jägi, sest kui ei ole , siis on sellest kalkulaatorist ikka väga vähe kasu.


  3. Esiteks need helbed ja veel mitmeid kordi päevas, täielik jama! Seal bb võiksid natuke ringi vaadate näiteks pealehel nutrition rubriiki, või ka treeningkavade juures on toitumissoovitused ka . Ja tõesti eelmistel on õigus, hakka sööma ja mitte mingeid hommikusöögihelbeid, korralikku toitu. Toitumise foorumis on küllalt näiteid, ka vanematega koos elavatele tüüpidele, muna praadimisega ikka saad hakkama, nii vähemalt 4 korraga. Pudrukeetmine hommikuks ei ole ka raketiteadus päris. Ja kõikvõimalikud lisandid ja imeasjad või tulevikku jätta. ja vut vut vut jõusaali ja kükk,jõutõmme ja rinnalt surumine, see on ka tähtsuse järjekorras,mine nägemuse järgi!


  4. Ole hea loe mõnda algajate foorumi teemat kus esimene post ütleb, et toitumine korras ja kui see välja tuuakse siis hoiavad kõik kahe käega peast kinni! Aga kui toitumine ja trenn korras ehk kava tellitud, siis küsi treenerit, eks tema eab kõige paremini mis sinu rutiini sobib!


  5. Esiteks sinu hommikusöök, kas sa oled seda kaalunud või oletad et neid neljaviljahelbeid on 100g, sest ise teein putru ja kuivainekaal 100g on ikka üüratu laar. Et äkki tasuks korra kaaluga kõik vähemalt ühel päeval söödavad asjad ära kaaluda, saad parema nägemuse kui palju sööd kui tunde järgi kaalu aimates.Ja kava kohta mingid tohutult mitmeks jagatud kavad ja imearv seeriaid korduseid ei ole need mis tulemuse kindlasti annaks. Et ei ole mõtet üleliia komplitseeritusk asja ajada ja kohe toidulisandite kallale minna, mis sest et lisandifirmad just seda tahaksid! Et soovitaks ikkagi baasharjutuse, oled sa kaalu langetamas või kogumas, ikkagi need on need mis enim lihaseid tööle rakendavad ja lõpuks ka kaalukaotuse võimalikuks teevad.Pulsikellaga katsetasin trenn kus sa 5 harjutust biitsepsit punnitad ei anna pooltki seda kalorikulu kui jalatrenn hea hunniku kükkidega!Ise järgin tükimat aega juba kava nimega 5x5, aga kui see ei sümpatiseeri siis kui ma seda ei järguiks siis küllap võtaks kas kogukeha kava või push/pull/legs jagamise.


  6. Rahatu üliõpilane võiks osata lugeda vähemalt küllalt,et osata oma toitumuist, kui mitte ümber teha, siis vähemalt korrigeerida. Toitumiskava on lihtne ja kiire vimalus eesmärgile lähenemiseks. Alati saab ka ise vähehaaval asja parandada. Ja need "rahatud" üliõpilased on esimesed kes lisandeid enda imerohuks peavad!


  7. Selle treeningkavaga võta küll hoogu maha,sest kui korralikult ikka kükki teha, siis edasijõudnud jõutõstjad tõmbavad ennast ikka 10x10 puhul ka ikka väga kinni, võta pigem 5x5 või üla alakeha, või 3 jagatud, et saksa mahutrenn nagu ka näiteks FST-7, on ikka väga koormav ja pigem sellistele kes kõike muud juba proovinud on ja siis tahaks veel midagi....


  8. Kirjuta kõik ülesse,kaalu ja loe kokku. Arvatavasti need numbrid ei ole üldse nii suured kui sa arvad. Sest õige trenni ja küllaldase kaloraaži juures küll ta tuleb juurde ja seda stabiilselt suure kaloraaži juures mitte et üks päev iga natukese aja tagant ei söögi pea-aegu midagi ....


  9. Jep, kitsa althaardega lõuatõmme maakeeli. Kui ametlikke termineid kasutada, siis sellist asja nagu "lõuatõmme" pole olemas. ;)

    Pretensioonid esitada Universitas Tartuensise võimlemiskaadrile :P

    Üks tore kehalise kasvatuse õpetaja ütles selle peale, su klassivennad võivad sulle kohe õige mitu korda vastu lõugu tõmmata, siin teemem me rippes kätekõverdusi!

    • Upvote 1
×