Jump to content

evari

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

evari

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 21.07.1982
  1. ujumine

    Kõi komentaarid on teretulnud.ujumine hommikul on minule suur nauding,aga pärast südame puperdamist pole julgenud ujuda.tänan vastuste eest.
  2. ujumine

    tervist.käin nädalas ujumas kuskil 6 kuni 5 korda.hommikuti 6.30.ujun kuskil üks kuni kaks km krooli.ühe kilomeetri aeg on 19.4.kolm km tunnis.olen harrastus sportlane 32 aastane 1,83 pikk, kaalun 88kg.Ujumist olen õppinud interneti kasutades.ujunud olen kuskil aasta.viimasel ajal,kohe peale koormust teeb süda vahelööke või jukerdab korraks ,kui olen veel vees.samas enesetunne ei ole halb.samas mõni nädal on kõik ok ujun 2km 40 min ja ei mingeid vahelööke.ujudes kontrollin,et hingamine oleks korras jne.ise arvan ,et tegu on ülekoormusega.sest varem oli uneaega 9 h nüüd on 7h.või käin liiga tihti ujumas.äkki mingi toitaine puudus ,näiteks raud,magneesjum.Ja koormustest oli korras.Aga kolesterool oli 8.Lugesin,et südamelihas ei saa piisavalt hapniku.Ja näiteks joostes ja peale jooksu kõik on korras ei ole vahelööke.tahaks väga teada mida teie arvate, milega võiks tegu olla, või mis teie arvate.ette tänades.
  3. Südameprobleemid

    Perearst ei oska midagi öelda. Kas äkki on mõistlik teha intensiivsest anaeroobsest treeningust paus ning keskenuda aeroobsele? Arst soovitas panalgiini, olen lugenud, et pigem hommikul võtta kaaliumi ja õhtul magneesiumit. Kas selle kohta oskate midagi öelda? Hetkel teisi vitamiine ei võta.
  4. Südameprobleemid

    Tere Vabandan, et teid tülitan ,kuid sooviks teie nõu. Olen 30-aastane meesterahvas 183 cm pikk 92 kg. Olen tegelenud erinevate spordialadega ning alates septembrist alustasin MMA treeninguga. Peale seda tekkisid puhkeajal rahulikus olekus tunda andma südame vahelöögid, eriti pikali olles. Varem on tekkinud samasugused lisalöögid peale jõusaalis käimist. treeningu ajal on kõik korras. Rahulikus olekus on pulss 55-60. Olen teinud ka koormustesti - kõik korras , näiteks koormustaluvus 2,2W/kg, koormuse alguses vererõhk 126/71 ja lõpus 190/44. Samuti on tehtud ehhokardiograafia ja on korras.Käin ka jooksmas - jooksen tavaliselt pulsiga 125-135 8km ja kõik on ok. Ükskord oli ka peale jooksmist, sügavalt sissehingates paar vahelööki. .. Kas on võimalik, et mulle sellised rasked spordialad ei sobi või on mõni muu võimalus? Ette tänades ja tervitades
×