Jump to content

Rafen

Kasutajad
  • Sisu loend

    9
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Rafen

  • Tase
    Vaatleja
  1. 5 päeva treeningkava

    tekkis veel üks küsimus, et siin mõnes kohas väidetakse et kükitada tuleks nii, et puusad jääksid allapoole põlvi, teises kohas räägitakse jälle vastupidist juttu. kudias siis see õige on? Olen kuulnud ka, et sügavkükke tehes või oma põlved ära rikkuda, on sellel jutul ka tõepõhi all?
  2. Toidu lisad

    Tere! Tekkis küsimus, et tekkis mõte hakata võtma toidu lisasid näiteks valgu lisa kuna ma piimatoodetevastu allergiline olen siis jääb teoreetiliselt mul toidust saadud valgust väheks eriti kui tihti jõusaalis käia. Seega tahtsingi küsida, et kas on mõttet ja kui siis mida soovitaksite võtta? Ise olen jõusaalis käinud vaheldva eduga u. 2 aastat kuid varem lingeid lisandeid võtnud pole. Tahtsin küsida ka kreatiini kohta. Kas seda on mõtet kasutama hakata ja kuidas ta aitab? tänan! EDIT: ehk saaks mõni moderaator selle teema õigesse alafoorumisse tõsta kuna antud teema sattus kogemata valesse kohta.
  3. 5 päeva treeningkava

    selline küsimus veel, et kuidas see püsti surumine välja näeb?
  4. 5 päeva treeningkava

    Olgu nii. Kuid küsimus siiksi, kas mingeid kergemaid harjutusi siis jõusaali vahepeale saaks teha? ma ei mõtlegi niiväga raskustega vaid just oma keha massi kasutades harjutusi. ja küsimus ka jõutõmbe kohta. kuna ma ise seda varem teinud eriti ei ole. Siis kas selles videos räägitakse õiget juttu? Sest ühes kohas räägitakse jõutõmbe kohta ühte juttu ja teises kohas teist juttu.
  5. 5 päeva treeningkava

    ahah seda tahtsingi teada. Loodan et see kava on siis piisavalt effektiivne. Aga kas nende treening päevade vahel mingit kergemat trenni võib teha? Kui võib siis ehk keegi oskaks midagi soovitada. Ning küsimus veel selline et kas sellele kavale võin kõhulihaste ja seljalihaste harjutused raskustega juurde liita? tänan.
  6. 5 päeva treeningkava

    no see tähendab seda et ei ole tunnet et ma oleksin väsinud. Ei ole tunnet et oleks trenni tehtud. Lihtsalt mulle tundub 3 hajutust trenni kohta vähe.
  7. 5 päeva treeningkava

    no see kava mille mina kirja panin mind näiteks pärast trenni läbi ei võta, kuigi raskused on sellised, et iga seerja on peaaegu maksimumini. Aga kas 3 harjutust päevas kuidagi väheks ei jää?
  8. 5 päeva treeningkava

    selge, tänan. kuid ehk oleks võimalik soovitada mõni 5 päevane kava. Antud kava ei tundu piisavalt koormust pakkuvat.
  9. 5 päeva treeningkava

    Minu 5 päeva treeningkava, mille kohta tahakas targemate nõuandeid kuulda. I päev Rinnalt surmine 3x6-8 bitsepsi kangiga alt haardes 3x8 bitsepsi kangiga pealt haardes 3x8 hatliga istudes käekõverdamine rinnale 3x8 hantliga kukla tagant käte sirutamine ülesse 3x8 kaldpinnal lendamine 3x8 kaldpinnal hantlitega surumine 3x8 II päev Kükid kangiga või plokil 3x8 jalapressil jalgade kõverdamine 3x8 päkkadele tõusud plokil 3x8 plokil istudes säärte sirutamine 3x8 plokil kõhuli säärte kõverdamine 3x8 III päev rinnalt surumine 3x6-8 kaldpinnal rinnalt surumine 3x8 kaldpinnal rinnalt hantlitega surumine3x8 plokil rinnale tõmbed 3x8 plokil kuklale tõmbed 3x8 ette kallutades hantlite tõmbed rinnale 3x8 IV päev Hantlitega küljele kallutamised 3x8 püsti lendamised 3x8 arnoldi press 3x8 prantsuse stiilis rinnalt surumine 3x8 kangiga õlgade tõsted 3x8 V päev rinnalt surumine 3x8 küljelt hantli tõsted enda ette ülesse 3x8 kangi tõsted püsti asendis rinnale 3x8 kaldpinnal hantlitega rinnat surumine 3x8 kaldpinnal lendamine hantlitega 3x8 kangiga randme kõverdamised pealtjaardes/althaardes , istudes käevarred põlvedel 3x12-15 pingil hantli tõmbed rinnale 3x8 (vasak käsi ja vasak põlv toetavad pingile, parem jalg on maas ning parem käsi suunatud põranda poole ning seejärel käe kõverdus kuni rinna vastu. on "pool-käpuli" asend) Paluks kõigi targemate abi, mida enda kava juures muuta ja kuidas taoline kava üldse sobiks. Loodan et saate kõigist kirja pandud harjutustest aru, kuna ei tea korrektset nimetust iga harjutuse kohta. Kusjuures iga päev on lisaks nendele harjutustele ka kõhu ja seljalihaste tavalised harjutused 3X25 koos raskustega.
×