Jump to content

alaska

Kasutajad
  • Sisu loend

    9
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

1 Neutraalne

alaska

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 17.01.1985
  1. Rinnalt surumine nõrk.

    Ja peale 5x5 tee ka 3x3 ning siis jalle pikemaid seeriaid.
  2. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    Kui keegi õiget tehnikat ette näitab, siis õpib kõige paremini.Rebimisel saavad selg ja jalad, eriti selg väga suure koormuse.Samuti peavad olema tugevad õlad ja tugev haare.Minul näiteks väsivad käed esimesena ära,kuna haare on nõrk.Tõukamisel töötavad samuti selg ja jalad väga tugevalt.Mul väsivad õlad seal esimesena.Tõukamisel,et vahepeal õlgu puhata,tuleb pommid rinnale lasta ja hoida.Keha tuleb kallutada tahapoole.Tehakse ka särk märjaks,et pommidel rohkem pidamist oleks.Nii lihtsam hoida.Rebimisel tuleb selja ja jalgadega pommile hea kiirendus anda ning üleval ära fikseerida.Näidata on lihtsam, kui rääkida. Eestil hetkel kõvemad mehed tõukavad kahte 24 kilost pommi 100-130 korda.Rebivad parema ja vasaku käega kokku 200-240 korda.Rebiksid rohkemgi,aga võistlustel on 10 minutiline ajalimiit. Kehakaalus -85 kg peaks tõukamise 30 ja rebimise 100 medali saama.Oleneb muidugi võistlustest.
  3. Treening

    5x5 annab lihasmassi ja suurendab jõunäitajaid.Samal ajal mõlemat soovides, on see suurepärane treeningkava.Kui soovid suruda veel rohkem, tee 3x3.
  4. ühe lihasgrupi treenimise sagedus

    Kui olla algaja, siis kahel-kolmel korral nädalas kogu keha treening.Treeningul igat lihasgruppi 3 seeriat.Olles edasijõudnu,siis jah igat lihasgruppi kord nädalas on väga hea.Ise teen kolm jõutrenni nädalas.Suuri lihasgruppe 10-12 seeriat ja väiksemaid 8-9 seeriat.Korduste arv seeris on 5-15.Näiteks kükk 5x5,jalapress 4x8 ja jalgade sirutused 3x15- need siis kõik ühel jalapäeval.Ainult biitsepsit, kõhtu ja säärt teen 2 korda nädalas.Siiani areng päris hea.
  5. 1.Kaido Leesmann 2.Alex-Edward Raus 3.Siim Rast 4.Gunnar Kuusnõmm 5.Rene Poljakov 6.Tarmo Pärna.
  6. Vajaks abi kava leidmisel.

    Mine Fitness.ee pealehele,tööriistade alt võta lahti treeningkavad. Sealt leiad häid kavu.Mulle meeldis 5x5 jõutõstekava algajatele.Saad lühematele seeriatele ka pikemaid peale teha.
  7. PALJU ÕNNE SÜNNIPÄEVAKS, OTT KIIVIKAS!

    Palju õnne !
×