Jump to content

mokdv

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

mokdv

  • Tase
    Vaatleja
  1. Kreatiin

    Kreatiini kasutamisel on omad ohud. Keha toodab tegelikult ise kreatiini aga vähem kui sa seda lisandiga sisse sööksid. Nüüd kui hakkad lisandina võtma võib juhtuda et keha lõpetab selle tootmise või toodab küll aga vähemal määral. Kõige halvemal juhul võib juhtuda et keha "unustabki" selle tootmise ära.
  2. On nähtud ka palju mehi kes on istunud süstla ja tableti otsas aga kes sellegi poolest midagi ei saavuta. Samas paljast andekusest jääb ka väheks. Tegusid teevad need mehed kes on tarbinud teatud aineid ja kes samas on ka piisavalt andekad (kellele juba looduse poolt on mingi eelis antud) ja kes oskavad valetada ja silmakirjalikud olla. See on karm tõde aga nii see on. Kas sa Ott oled kunagi kusagil avalikult öelnud et ei ole mitte kunagi ühtegi sellist ainet kasutanud mis praegusel hetkel on Eestis sinu spordiala puhul sinu liigas keelatud ainete nimekirjas? Ei ole vist otseselt nii öelnud? Alati on võimalik näiliselt justkui küsimusele vastata, aga tegelikult vastuse sisu on selline et tegelikult ei kinnita ja samas ei lükka ka ümber.
  3. Oleme sattunud. Ta ei tea kes ma olen.
  4. Mida siin enam kontrollida, sa ju ise tead väga hästi kui kaua aega peale metaka kasutamist proov positiivne võib olla. Mainitud noormees ON tarvitanud. See ei tähenda seda et ta ka edaspidi tarvitab ja ametlikult vahele jääb.
×