Jump to content

Mr W

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Mr W

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 25.03.1989
  1. Lõuatõmbed

    Kuidas treenida jõusaalis lõuatõmbeid, kuidas tuleks seeriad paika panna jne. Kas lõuatõmbeid tuleks treenida selja treeningu päeval või tuleks lõuatõmmete treeninguks võtta jõusaalis eraldi päev? Milliste lihaste tugevus mängib suurt rolli lõuatõmmete rohkuses, kas nende lihaste tugevamaks treenimine teeb lõuatõmmete tõmbamise palju lihtsamaks, või tuleks ainult lõuga tõmmata ja mitte väsitada ennast teiste harjutustega?
  2. Lõuatõmbed

    Kuidas treenida jõusaalis lõuatõmbeid, kui teha lõuatõmbeid seljatreeningu päeval, siis kas treeningut tuleks alustada lõuatõmmetest või tuleks teha seda kõige lõpuks peale seljatreeningu harjutusi. Või oleks kõige parem teha lõuatõmbeid eraldi päeval?
  3. Mul on natuke lapsik küsimus, millest on ka palju räägitud. Kas suured treenitud lihased ja mass annavad palju eeliseid ühes tõsisemas kakluses? Kuidas jõusaal mõjutab üleültse kaklemist ?Paljud sõbrad ja tuttavad on palju selle üle pead murdnud, et mis see muskel ja suurus ikka loeb, mida suurem oled seda aeglasem ka, kui kiirust ja oskust pole, saab kohe tänaval peksa jne Mis on ikkagi tõde?
×