Jump to content

NXPS

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

NXPS

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 31.10.2010
  1. toitumine..

    tänud hea idee eest jällegi! aga kui tihti peaks käima jõusaalis? 2-3 korda nädalas oleks vast ok?
  2. toitumine..

    tänud teile mõlemale kahele viimasele vastajale ! Kuid tekkis ka küsimus, kas treening "algajate kava 1" järgi oleks ok, saades lõpuks õigele teele ka jõsaalis? Mõtlen seda, mis on siin foorumis Ott Kiivika poolt valmistatud.
  3. toitumine..

    heihei, jõudsin nüüd ka tagasi siia foorumi, kuna tõesti soovin langetada kaalu ja asjaga tõsisemalt tegelema hakata. esmalt on mul vaja ju ära õppida, et mida need süsivesikud siis endast täpsemalt kujutavad ja rasvad pakenditel. kui palju on süsivesikute ja (rasvade?) päeva norm mida tohib süüa, et need ülekaalus ei oleks? Tegelt neid ei peakski sööma väga palju, aga siiani on ette tulnud.. ning mis harjutusi jõusaalis teha, v.a jooksmine, see on juba mul plaanis. kiitus vastajatele!
  4. Mina vs. Jõusaal

    kui kohapeal jõusaalis olevalt treenerilt kava küsida, kas see siis maksab ka midagi või?
  5. toitumine..

    Tere, olen 17a noormees ning pikkust on kuskil 185cm, kehakaal on 91kg, mis ei ole ju minu vanuses normaalne? Sooviks teada, mis oleks kõige parem toitumisviis kaalu langetada? Samas välimuselt olen keskmise kehaehitusega. mida võiks jõusaalis teha veel, et kaalu langetada? (olen veel algaja). tänud kõigile, kes vastata viitsivad
×