Jump to content

goofi815

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

goofi815

  • Tase
    Vaatleja
  1. Kaalulangetamise raskus

    ma mõtlesin aja all seda, et oma kiire tegutsemise puhul- ma lihtsalt unustan söömise ära. Kindlasti võib see imelik tunduda, aga kui mul ei ole söögiisu- kuidas ma saan ennast sundida sööma . Suhtumine- kui mul on kõht täis ja ma söön kogu aeg peale, kas see kahjulik ei ole, magu peaks vahepeal puhkama ka ju. Täistopitud tunne ei ole ka hea, minule põhjustab see jõuetust. ma ei leia, et pirtsutan, aga kui viibin nädalas 4 päeval kodust 14 tundi eemal, siis kogu päeva toidu kaasa võtmine on ebareaalne. Ma ei leia, et peaksin toituma 100% õigesti. Tahan leida lihtsalt enda jaoks parimad võimalikud variandid.
  2. Kaalulangetamise raskus

    Ma olen ise ka toidu kaasavõtmisele mõelnud.. aga pool päeva kotis olnud toit ei ole eriti maitsev. Ma ei oska tihedamini süüa. Kuidas ma saan süüa kui mul on täiskõhu tunne. Teine asi on ka see, et mul ei ole reaalselt aega söömise jaoks. on päevi, kus ma söön esimese söögi kell 3 päeval, hommikupoolik on niivõrd kiire, et unustan söömise ringi jooksmise pärast ära köögiviljad on minu jaoks õudus, need lihtsalt ei lähe mul alla.
  3. Kaalulangetamise raskus

    Sellest ma räägingi, et ma ei suuda endale liha ja kapsast näost sisse ajada. Liha ei saa ma juba süüa sellepärast, et mu magu ei kannata raskesti seeditavaid toite. Ma suren ilma süsivesikuteta ära. Ja suitsetamise lisakilod ei tule ainult toitumisharjumustest. Ka ainevahetus aeglustub tunduvalt, see ei ole toiduga seotud, vaid ainetega mis suitsetamine organismile annab.. Ja kui ma viibin koolis 8-18 ja siis trenn, siis ilmselgelt eii ole söögi kohapealt suurt valikut. Kooli kohvikutes peale kinder delicide ja saiakeste midagi ei saa. healjuhul 12-00 14.00 on sooja toitu ka, muul ajal võib soojast toidust seljankat süüa.
  4. Olen 20 aastane. 168 cm pikk ja kaalun 59 kg.. Sooviks kaalu alandada.. tean, et minu baasainevahetus nõuab umbes 1400kcal. Mure on aga selles, et minu päevane kilokalorite hulk on kuskil 1200-1400. Ilmselgelt liiga vähe. Trenni teen nädalas 3-6 korda- erinevad body'd ja pilates. nt tänane söök 7.30 kaks saia juustuga, kohuke 10.00: kinder delice 15.00: 200 g kartulisalatit, pasteediga leib, pool snickeri šokolaadi, umbes kruusitäis popcorni õhtust ei ole veel söönud.. sest kõht on veel täis.. aga ilmselt 8 ajal söön midagi. Arvan, et kana ja kartulit. Ilmselgelt ei oska ma normaalselt toituda, aga ma ei suuda süüa väga palju liha ja köögivilju. Peamine soovitus on kindlasti normaalne toitumiskava. Aga ma ei näe mõtet selle alla sellist raha panna, kui ma ei tea kas ma suudan seda üldse järgida, ma ei tea milline see üldse välja nägema hakkab. Lisan ka seda, et jätsin just suitsetamise maha(5 päeva tagasi). Ainevahetus on täiesti puudulik. Ema kõrvalt olen näinud ilusaid lisakilosid, mis on tulemas. Mina neid ei soovi. Vajaks abi
×