Jump to content

nightq

Kasutajad
  • Sisu loend

    621
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Postitused posted by nightq


  1. Hästi öeldud Holgeril.

    Kui Su laps kaalub 100kg, siis tuleks niikuinii Sinuga juttu teha, et laps normaalsesse kehakaalu tagasi saada. Lapsevanemad võiksid oma lastest hoolida ka. Mõned on geneetliselt paksud, aga see ongi juba hälbega inimene ja teine teema.

    Selle õiguse annab riiklik hindamissüsteem. Aga kindlasti tuleks läheneda ka õpilasele individuaalselt - tuleks hinnata ka tema pingutusi ja tahet paremaks saada. Kui aga inimene ei püüa ennast parandada, tähendab seda, et tal on kodune töö tegemata ja võin hinde "1" välja kirjutada. Kui mul on matemaatikas kodune töö tegemata, siis küll kirjutatkse "1" päevikusse. Ma ei näe põhjust, miks need kaks asja peaksid erinevalt hinnatavad olema? Kodune töö on kodune töö - pole vahet, mis aines.

    Hästi öeldud Holgeril.

    Kui Su laps kaalub 100kg, siis tuleks niikuinii Sinuga juttu teha, et laps normaalsesse kehakaalu tagasi saada. Lapsevanemad võiksid oma lastest hoolida ka. Mõned on geneetliselt paksud, aga see ongi juba hälbega inimene ja teine teema.

    Selle õiguse annab riiklik hindamissüsteem. Aga kindlasti tuleks läheneda ka õpilasele individuaalselt - tuleks hinnata ka tema pingutusi ja tahet paremaks saada. Kui aga inimene ei püüa ennast parandada, tähendab seda, et tal on kodune töö tegemata ja võin hinde "1" välja kirjutada. Kui mul on matemaatikas kodune töö tegemata, siis küll kirjutatkse "1" päevikusse. Ma ei näe põhjust, miks need kaks asja peaksid erinevalt hinnatavad olema? Kodune töö on kodune töö - pole vahet, mis aines.

    Puhtalt hüpoteetiline olukord, aga ma ise kogesin seda omal nahal, olles päris priske laps. Mõistagi polnud see mu enda valik. Laps pole süüdi, et kodune toitumine vale on. Samuti pole tal võimalik seda ise muuta, kui vanemad paadunud magusaarmastajad on. Kuhu ma tahan jõuda on see, et tihtipeale näevad õpetajad õpilast vaid enda tunnis ning pole kursis, milline on kodune olukord, kui suur on stressitase seoses teiste õppeainetega, millised on suhted kaasõpilastega jne.

    Maailm ei ole must-valge.


  2. mis peab olema igal noormehel suuteline teha.

    Sul on õpilane a, kes kaalub 70kg ning õpilane b, kes kaalub 100kg. Esimesele on lõuatõmme tunduvalt kergem.

    Kui mina oleksin nüüd priskema õpilase vanem, kes on ebaõiglases olukorras, siis kütan su ###### nii kuumaks kui

    vähegi võimalik. Igale kehatüübile peab olema jõukohane harjutus.

    Kui jõusaali tuleb ülekaaluline ja treenimata klient, siis personaaltreener ei määra talle kunagi programmi, mis

    liiga raske on. Kui selline printsiip kehtib kõikides treeningsaalides, siis mis annab teile volituse kõiki lapsi ühe pulga

    järgi hinnata?

    • Upvote 1
    • Downvote 1

  3. Praktiseeriva kehalise kasvatuse õpetajana ei saa ma öelda ka kahjuks muud, kui loetutut ainult kinnitada. Asi ongi veel kahetahuline. Üks asi on see fakt, et nii tõesti on, nad on tõesti armetud. Ja teine asi on see ja seda näha, kuidas seda masendavat tendentsi ikka enam ja järjest rohkem soositakse. Periooditi ja nii mõnegi lapsevanema silmis olen siin kodukülas oma nõudmiste osas päris kurjategija staatuses. Kusjuures, panen käe südamele...ma tõesti ei nõuagi midagi erilist, nõuan seda, mis võiks natukese pingutamise või lühikese harjutamise tulemusena vähegi elementaarne olla ära teha. Mis puutub spordipäevadesse, siis tõepoolest on spordipäevi, kus liialdamata on olnud 1/3 kuni ligi pooled vabastuspaberitega. Spordipäev on tänapäeval lastele justkui suur karistus!!!

    Trimmis mõistus on alati füüsilisest tugevusest parem. Elame maailmas, kus nohikud otsustavad, kuhu me arenemas

    oleme ja kellelegi ei saa füüsisega tegelemist peale suruda. Liha võib olla paljudel nõrk, aga intelligents niidab kui vikat.

    Keda kotib palju keegi joosta suudab, kui tänapäeva väljakutsed on sootuks teist masti?

    • Upvote 3

  4. Ma olen seda kuulnud küll. Ega see päris nii ka pole et 3 sõpra liituvad ja saad kohe rikkaks. Aga kui tööd selle asjaga teha ja vaeva näha, siis mingi piirini saab seda arendada ja eesti keskmise palgaga võrreldes ikka üsna palju raha teenida. Selliste asjade levik ei ole igavene. Kokkuvõttes võid sa küll raha teenida aga ilmselt miljonäriks päris ei saa.

    Ma pole majandusteadlane ning ei oska midagi muud peale enda seisukoha midagi öelda.

    Asjal on iva vaid juhul, kui makstakse toodete müügi eest. Kui hakatakse püramiidi tegema, siis on tegu

    klassikalise "tipud võtavad koore, keskmised aga madala lurri" juhtumiga ning edasi pole mõtet rääkidagi.

    Maailmas on palju häid tooteid, mida müüakse võrgustikes, ja mis jaekaubandusse ei jõua, aga nende

    esindajad tegelevadki ainult toodete müümise ja mitte inimeste värbamisega.

    Rusikareegel: kui rahalise edu ainult toob suur kaasatavate isikute hulk, siis on toode vigane.


  5. Syntha6+NO Xplode, baby! :D

    Kes wrestleri filmi näind on, need teavad, kuidas asjad käivad ;) Seda enam, et uues filmis mängivad nad just kulturiste.. ^_^

    Marky-poiss on minumeelest ka väga märkimisväärse muutuse läbi teinud. Pesupoisist offseasoniks.

    Samast filmist.

    mark-wahlberg-pain-and-gain-image1.jpg

    no-pain-no-gain-mark-wahlberg-goes-crazy-gym_2.jpg

    Dafuq :blink:


  6. Huvitav fenomen, alati, kui on kellegi kuulsuse pilt heas vormis, hakatakse kohe loopima, et steroidi ja ma ei kujuta mis hullemat veel. Samas kui avaldatakse kogustes kulturistide ja teiste pilte sarnaseid, siis kõik kiidavad oi kui tubli, nii hea vorm jne. Huvitav miks selliseid filmistaare loobitakse kohe automaatselt "tehislihasteks", kadedus? :o

    USAs on lubatud ainete nimekirjas mitmed huvitavad asjad, mis meil aga steroidideks tembeldatud on.


  7. Kui koguaeg on sellise söögiga vormis oldud, siis seda pole küll vaja muuta. Kas 3-6 kuud tagasi juhtus midagi? Mingi elumuutus, keskonnavahetus, uneajad, psühholoogiline asi? Enamus aktiivseid noori söövad parajat saasta, aga liigutavad piisavalt ja on ikkagi vormis. Põhiliselt sellepärast, et neil on kindel rütm, millega keha harjunud . Kui sellest rütmist välja minna, hakkab igasugust jama juhtuma.

    Süsivesikurikas toitumine ei tekita ehk puberteedieas probleeme, aga hiljem küll. Kasvufaas saab läbi ja probleemid

    hakkavad pihta,

    • Upvote 1

  8. kust ma saan tead palju annab külmpressitud oliiv õli ja omega3 tabletid rasvu kui pudeli/purgi peale pole kirjutatud nendest midagi?

    1 gramm rasva on reeglina 9 kcal, välja arvatud kookosrasv. Sellel on nõksa väiksem energiasisaldus


  9. Täna lammutasin siis jalga. Kuna Ets pidi päeval varem ära käima, siis tegin seriad nii ,et kindla peale, et mitte liigselt riske võtta, et kas tuleb üles või mitte.

    Kõigepealt jooksin soojaks 3 km, peale seda sirutused ette 5 seeriat tõusva raskusega, peale seda kükke kang turjal 100kg/10, 120/6, 140/6, 150/6, 160/5, 170/5 kõik varuga ja raw. Edasi hackki 100/10, 130/6, 160/6, 180/5 kõik põhja ja kerge varuga raw. Edasi pressi 5 seeriat edasi harkkükke hantel käes 5 seeriat siis Ben Johnsonit tagaosale 5 seeriat , säärt 5 seeriat ja lõpetuseks jooksu veel 3 km.

    Positiivsele poolele tänasel päeval võib kanda ka selle, et Taanist võeti ühendust ja öeldi, et oa auhinnaraha jäi saamata ja nad soovivad selle üle kanda lisaks veel 200 € seega juba kokku 400€ + kogu see kotitäis nänni, nii et igal juhul kulud said kuhjaga tasa....Algselt pidi absoluudis olema 5 meest st. et iga kaalu võitjad, nii oli võistlusjuhendis, kuid nagu aru sain ,siis muudeti see ümber ja lasti abs. iga kati kaks paremat ja kõigile oli ette nähtud auhinnaraha, sealt ka segadus, esikolmik sai õigesti 2000€, 1250€ ja 750€.

    Homme siis käed ja nädalavahetus möödub koolituse tähe all, kaks päeva Spartas.

    Kuradi väikesed auhinnarahad, if you ask me...

×