Jump to content

bones

Kasutajad
  • Sisu loend

    7
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

bones

  • Tase
    Vaatleja
  1. Riis tuunikala ja ananassiga

    Tundub huvitav, eks peab ära proovima
  2. Google BodyBrowser

    Päris huvitav vidin google poolt. Võimaldab vaadata inimese keha, eemaldada sealt kihte, uurida lihaseid jne. http://bodybrowser.googlelabs.com
  3. Shake enne jõusaali

    Kui treening kestab umbes 1-1,5h, siis mis peaks enne või treeningu ajal sisse jooma, et piisavalt energiat oleks kogu kava lõpuni?
  4. Põlveprobleemid

    Eks lähen lasen arstil üle vaadata, sõber arvas, et tegu võib olla põletikuga.
  5. Põlveprobleemid

    Umbes nädal aega tagasi hakkas põlvekedra peal oleva kõõluse juurest valutama. Kui näiteks autos istun siis mingi teatud ajaga hakkab põlv valutama ja pean sirutama. Kükki tehes kah annab tunda. Ei tea kas see jõusaali poolt või siis lihtsalt sellest, et ilmad külmemad. Mis tegema peaks, et seda leevendada?
  6. Olen käinud suvest saati saalis, kasutan siit saadud kava mis jaotatud kahele päevale(esmaspäeva ja reede hommik) ja lisaks käin teisipäev ja neljapäev ju jitsus. Siiani olen joonud peale igat trenni ühe vadakuvalgu sheigi(sis. natuke alla pool liitrit piima ja 3 kuhjaga supilusikat segu) kus eriti süsivesikuid ja rasvu polegi. Kas sinna sheiki peaks lisama natuke süsikaid ja äkki midagi veel?
  7. Kui kiiresti peaks peale jõusaali proteiinijoogi sisse sööma? Kas näiteks 15-20min peale saalis käiku on hiljaks jäädud maksimum tulemuste saavutamiseks? Ei tahaks eriti enda piimasi ja asju saali kaasa võtta kuna seal ei saa seda soojaks kuskil lasta.
×