Will
-
Content count
26 -
Last visited
Posts posted by Will
-
-
Kai peaks tundma meeletut survet, et see aasta ära võita. Ma loodan, et see midagi ta ettevalmistuses ära ei riku sest, et kui ta see aasta ei võida siis ma kahtlen kas ta suudaks sellest üldse tagasi tulla.
-
1. jackson; 2.roden; 3.wolf
-
Shawn Roden näeb küll võimas välja!
-
Kõik võtted on lubatud
-
Ma vajan neid kindaid, et kunagi suuremaks ja tugevamaks kui Imre Vähi saada.
-
Video:
Mis saaliga tegemist on? Ma eeldan, et Tartus tehtud video ikkagi?
-
2 Harjutust, mis töötavad kõige paremini on Kummardatult kangi tõmbed vastu kõhtu (Bent over row) ja lõuatõmbed. Kui sa suudad iga nädal lisada oma lõuatõmmetele 1-2 kordust sama tehnikaga, on korralik selg garanteeritud.
Miks mainisin Bent over row'i on see, et tehti mingi uuring, et mis harjutus hõlmab prontsentuaalselt kõige rohkem lailihast, siis leiti, et see harjutus on kõige effektiivsem.
Olen kasutanud kummardatult kangi tõmmet pea-aegu et igas oma seljatrennis alates treeningustaaži algusest peale ja võin julgelt väita, et see on teinud seljast minu kõige tugevamaks osaks füüsises.
Muidugi peaks ka mainima selle harjutuse õigest sooritamise tähtsuse. On suur oskus teha seda õigesti ja korraliku tunnetusega.
-
Keegi täna Galileod vaatas? Eriti viimast lugu, milles olev jutt oli täielik idiootsuse tipp. "Tahad kaalust alla võtta, söö kummikomme, sest need ei sisalda rasva" - no kuule
Tavaline populaarteaduslik väide. Tegemist ei olnud ju toitumisalase saatega - tegemist oli suvalise teadussaatega.
Nende väide oli pigem, et nendele teistele toitudele eelistada kummikomme.
Imo. parem soovitus kui mõned muud dieedid, mis soovitavad päevas juua 3 tassi musta teed ning söögiks peotäis rosinaid.
-
Ja see 100+kg filee ei oleks muljetavaldav?
-
Väga paranoiline suhtumine...
-
Püramiidiskeemi järgi treenides on tegemist ju täiusliku treeninguga, mis hõlmab endas nii aeglase kui ka kiire reaktsiooniga lihaskiude ja annavad juurde lihase massi ning jõudu.
Mina näiteks ei kujutagi ette treenida samade raskustega alati. Kunagi ju ei tea, kuivõrd on lihas valmis mingit raskust võtma. Ükspäev võib 100kg tunduda jube raske ning mõnel päeval palju kergem. Olenevalt siis sellest, kuidas on lood olnud une, toitumise ja stressiga.
Ma võtan esimesi seeriaid, kust ma ülesse hakkan ehitama soojendusseeriatena, aga alati lähen failureni välja. Igas seerias.
Nt: hantlitega rinnapress
20kgx12(kerge soojendusseeria, otsin lihastunnetust ning viin vere töötavatesse lihastesse)
25kgx8-10(tavaliselt siis eelmise trenni tulemus, mida üritan kas korrata või mõne kordusega ületada)
SIINKOHAL siis tunnetuse järgi otsustan kas võtta järgmine hantel raskuselt või mitte. Ütleme, et tunnen ennast piisavalt hästi, et võtta suurem hantel
Tuleb 27kgx4 (vähe kordusi aga lihas saab läbi töötatud ning selle harjutusega on nüüd läbi töötatud kõik lihaskiud)
Enne muidugi on omal kohal ka väga väikeste raskustega soojendusseeriad. Aga see tuleb ka alati olenevalt, et mitmenda harjutusega tegu ja kuidas enesetunne on.
-
Praegu nähtu põhjal arvaks et 1.heath 2.cutler 3.martinez 4.greene 5.wolf või johnnie jackson
Mind üllatasid positiivselt just johnnie jackson ja shawn roden. Mõlemad väga tasemel.
Pettumus tuli aga siis kui nägin ronny rockelit. Alla igasugu arvestust imho.
-
Kail väga muljetavaldav mass see aasta. Siiani natuke kahtlesin tema jutus, kuidas see aasta on tal kõik täppi läinud, aga nagu näha, siis jutul on ka alust. TASE!
-
2nd call, from the left - Wilder - Anthony - Keene - Brown - Harris#11 Looks gorgeous to me. Very nice lines and very aesthetic.
-
Võitja ei selgugi,käib hea litter ja saali katus lendab minema.Loodab aga,et nii ei lähe siis tullakse teadagi kelle uksetaha.
wat?
-
1.Phil Heath
2.Jay Cutler
3.Kai Greene
4.Dennis Wolf
5.Victor Martinez
6.Dexter Jackson
7.Ronny Rockel
8.Troy Alves
9.Hideata Jamagishi
10.Johnnie Jackson
-
küsimus lihtne, kas keegi kasutab gainereid, kas annab see midagi juurde ka ? ise olen proovinud aga ei saa küll aru et toimiks.Jah. Massilisajad töötavad. Võin kinnitada.
-
Rinnalihastega on selline teema,et kui rinna ülaosa kinnitus pole just geneetika poolest hea või muidu ei kasva siis alumist osa kõvasti rammides võivad tekkida ebaproportsionaalne areng mis meenutab naise rindu.Ise pole küll massi teinud kuid aastatepikkuse treeninguga on nimetatud probleem tekkinud vaikselt.
Samuti on rinna keskosas märgatav gap mis seda veelgi võimendab.
Muul juhul anna aga rinnale valu,kel see ikka nii väga arenenud oleks:)
Ma ei ole elu sees ühtegi meest näinud, kelle rinnalihas kaugeltki meenutaks mulle naise rinda. Vb on asjad seal teistmoodi, kust sa pärit oled
-
Teema idee oli selles, et teada saada palju eestlastest "miscereid " on. Sellest ka küsimus, u aware. Järelikult pole sa asjaga kursis. Aga kui kõik sinu jaoks nii piinlik ja kohutav on siis pane pea teki alla ja ära majast välja mine.Strong nerds.
-
U mad?Kui sa väheke asja backgroundi teaksid siis on mu püstitatud teema ja küsimus igati adekvaatne.
Ei ole kusjuures. Igaüks kes teab millest sa räägid näeb, et kui mõttetu teema see on.
Internetis on sobiv nimetus sinusuguste kohta - "newfag".
Piinlik hakkab...
-
Naljakas on näha inimesi veel, kes seda ei usu. Varsti on juba kuu aega möödas, võiks nagu juba aru saada
Mees, ma tean et raske on seda endale tunnistada, aga Zyzz on läinud.
Igasugu väited, et ta veel elus on, on kinnitamata ja absurdsed. Samal ajal kui kõik väited tema surma kohta on kinnitatud ja tõestusega. Ja ära arva, et ma ütlen seda sellepärast et ma ei ole kogu materjaliga tutvunud. Olen ja tean, mis jutud liiguvad.
-
Ainuke asi, mida ma näen praegu on see, et jalapäeval saab nelikpea tohutult koormust, kuid kakspea vaid veerand sellest.
Kas siis lisada juurde või käärküki asemel üks neist harjutustest :
Romanian dealift -
Good morning -
Mõlemad väga head harjutused. Muidu väga soliidne kava, anna siis ka teada millalgi, kuidas seda otseselt sooritada on, saavad äkki teisedki siit eeskuju võtta
-
Rääkimata sellest, et suitsukala kolesterooli tasemed on ka üsnagi kõrged. Kui üldse süüa siis väga harva.
-
Kuressaare spordikeskuses on olemas küll treener kes korraldab seal ka jõusaali ringtreeninguid.
Nimeks on Raigo Saar (?), kui infoletist uurida, siis kindlasti osatakse seal täpsemalt treenerini juhatada.
THE Olympia weekend 2013
in Võistlused / Events
Posted · Report reply
Jay teeb ka enne 2013 Olümpiat video-blogi "24/7"
Räägib kõigest ja näitab kõike, mida ta selle aasta olümpiaks valmistudes teeb - http://musculardevelopment.com/team-md-blogs/jay-cutler-blog/11955-cutler-s-comeback-part-9.html