Jump to content

kollanekutsu

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

kollanekutsu

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 01.03.1984
  1. Appi, ma lähen paksuks!

    Oletan, et mu keha võib olla küll nö "paanikareziimis", kuid mida ma siis tegema peaksin? Kui nüüd jälle normaalselt sööma hakkan, kas rasvun siis veelgi?
  2. Appi, ma lähen paksuks!

    Nahaarst kirjutaski mulle need tabletid! Olin eelnevalt kuulnud, et tabletid võivad negatiivselt kaalule mõjuda- nahaarst avaldas arvamust, et see olla müüt.
  3. Appi, ma lähen paksuks!

    Palun nõu ja abi, ei taha juurde võtta. Alustasin beebipillide tarvitamist peale pikka vaheaega (5 aastat) ja kahtlustan, et selle tagajärjel kaal tõuseb. Olen 3 nädalat tablette võtnud ja juurde tulnud 2 kg, hoolimatta sellest, et pean hetkel ekstra nö ennetavat dieeti ja teinud trenni (30-40 min velotrenazööril+ 300 kõhulihase harjutust abtronicuga). Kas süüdi ongi tabletid? Hakkasin tablette võtma ka sellepärast, et näonahk paraneks (mis ongi pisut juba paranenmud) Kas olukord stabiliseerub? Mida ma veel peaksin tegema- kas mingeid dieedi vms kaalu alandavaid preparaate kasutama (kui, siis mis mõjub?) Minu parameetrid- kaal praegu 60 kg (enne 58), pikkus 166 cm ja vanus 26. Suur tänu juba ette nõuannete eest!
×