Jump to content

Vitali30

Kasutajad
  • Sisu loend

    77
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Vitali30

  • Tase
    Värske olija
  1. DOPINGUPROOVIDE TULEMUSED?

    Loodame ja ootame Marek Kalmuse kulturismi tagasi!!! Marek Kalmus on paljude poiste idoliks saanud!!! Kuulsust ta on saanud ja see ei kao kuskile vaatamata selle dopingu kontrollile!!!
  2. Kergejõustiklased ja lihased

    See et kergejõustiga inimesed tegelevad ei tähenda seda et jõudu ei tee!!!
  3. Kergejõustiklased ja lihased

    Mind see imestama ei pane, sest tunen mõnda kes teeb hüpped 200kg ja ise kaalub 90kg ise olen teinud hüppeid 150kg rohkem ei ole riskinud, võib hüppe liigest vigastada väga ohtlik harjutus!!! Et rinnalt nii palju Erki Noor suurub ei pane ka imestama, vaata kui vana ta on!!!
  4. DOPINGUPROOVIDE TULEMUSED?

    Vaatamata kõigile Marekil neid fänne jätkub!!! Mareku jures võib palju õppida!!!! USA profid, vaadake neid, üelge et nad on puhtad ei ole!! USA´s on isegi sellised osarigid kus on see lubatud!!! Puhtalt ja looduslikult võimatu suureks saada nagu USA profi kulturistid võimatu!!! On ka võimalik varjata seda aga see läheb palju maksma kui hed kraami osta, meije ei ole nii rikkad et seda endale seda lubada!!! Söön ainult valku ja olen varsti nii suur nagu Arnold Shwartzneeger!!! Ei ole!!! Kahju aga nii see on paraku!!! Võib soovida ainult paremat!! Puhtus on hea, ei vaidle vastu!! Lihhtsalt minu arvamus ja vaenlasi ei otsi!! Olge tublid!!
  5. vererõhk

    Ei!!! Aga tervis peab korras olema kui jõusaali lähed!!! Edu!
  6. Mis on keelatud ja mis ei ole?!?

    Likvideeri minu kasutaja, rahvas soovi ja ka mina palun!!!! Kui minu kasutaja on läinud olen ka mina siit läinud!!! Head päeva kõigile!!!!!
  7. Mis on keelatud ja mis ei ole?!?

    Miks inimesed esitavad rumalaid küsimusi, keemija on keelatud mis on streroidid ja lubatud nendest ei ole midagi, mitte ükski steroid ei ole lubatud ja kui seda sull uriinis leijakse saad 2a võistluse keelu!!!!! Mõni arvab et mina ei tea asjast midagi, tõesti nimekiri on pikk ja steroide on palju ja need kuuluvad ravimite hulka!!!!! TAHATE MIND SIIT MINEMA LÜÜJA LASKE AGA KÄIJA!!!!!!!
  8. rinnalt surumise max

    Kas sa ei ole tähelepannud et siin tehakse rohkem nalja ja pakutakse üle kui tegelikult on!!! Mis sa tead sellest mis 200kg surujad selletavad kas oled ka 200kg suruja et saad täpselt üelda mida selletavad!!!!! Tegelikult surun max 170kg ja kavatsen võistlusel oma rekordid muuta!!!! Inimestele soovitus, olge ikka tõsised forumis ja rohkem asjast kui naljast juttu!!! Edu ja jõutõstjad võistlusel näeme!!!!!
  9. Mis on keelatud ja mis ei ole?!?

    Tahad teada mis on lubatud ja mis keelatud!!! Pane süstal ###### ja siis mine võistle saad teada, mis on keelatud!!!!
  10. rinnalt surumise max

    sooja teen 170 kg ja 200kg 3 korda ülese!!!
  11. rinnalt surumise max

    Võimatu nii noored ja nii palju rinnalt surute!!!!! Ma leijan seda et nalja tehakse rohkem kui räägitakse asjast!!! Samas võin ka üelda et olen 22a ja rinnalt surun 200kg.
  12. Palju keegi rinnalt surub

    See mis siin on, kui keegi kirjutab palju surub ei loe!!! Tehke asi ametlikuks Arnold Tokko pakkus võimaluse!!!! Asi ametlikuks siis võib vaadata, aga muidu siin võib igaüks juurde panna!!! Tased vaadatakse ametlikult fikseeritud tabeli järgi, aga mitte niisama juttu jargi!! Näiteks minu tulemus on jõutõstmises ametlikult fikseeritud!!! Edu!!!
  13. Õla jõud

    Mina küll ei usu sind jaanlepp!!! Ise kaalud 68kg ja rinnalt surud 230 kg 5korda!!!! Kas te suudate seda uskuda? Ni kerge mees Eestis ja surub nii palju!! Ei usu!!!! Jõutõstmise protokolis sellisega kaaluga meest ja sellisega tulemusega ei ole!! Nii palju kui mina võistlusel käisin sellist meest ei ole näinud!!!!
  14. Võibolla ületreening???

    Pean ka märkima, kui puhkan toitumine ei muutu !!! Päris nimodi ka ei puhka, et midagi ei tee jooksmine j.n.e ei tohiks unustada, muidu tõesti taastad seda kõike kuu aega!!
  15. Võibolla ületreening???

    Peale võistlusi see on fakt, et puhkan 2 nädalad!! Sõber ei puhanud ja ronis peale võistlusi jõusaali ja tulemus oli selline et lõhkus rinna lihase ära ja oligi punkt jõutõstmises ja ta loll oli ei läinud arsti juurde!!! Ei tea kuidas teistel aga kaks nädalad kui puhkan erilist muudatusi mull ei ole teinud!! Mina ei kaotanud nende 2 nädalaga midagi!!
×