Jump to content

Daredevil200

Kasutajad
  • Sisu loend

    29
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Daredevil200

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 10.03.1992
  1. Mass Whey + Kreatiin

    Kas neid võib võtta korraga peale trenni või oleks ikka targem ühte korraga tarbida?
  2. Toidulisandite säilivus ja pikaks ajaks varumine

    Aga ütleme nii, et kui mul tuttav ostaks soomes kogused ära ja siis saadab postiteel mulle, et kas nii läheks läbi? Või toll võtab vahelt ära vms . Pole kursis sellega nii hästi.
  3. Teema ütleb kõik, niisiis kui mul on alguses plaan osta 2x 1kg kreatiini ja 4kg valgu pulbrit, et kas nad kaotavad säilivuse et pulber ei ole enam pehme vaid kõva jne. Ostan rohkem kuna siis odavam, kuid kas kvaliteet kannatab kui jätan seisma pool aastat või üheks aastat valgu pulbri topsi seisma, mis on iseenesest kinni.
  4. Home made protein bar

    Home Made Protein Bars On A Budget Make High Protein Fudge Bars For less then 49 cents per bar! Makes 5 Bars Ingredients - 8 scoops chocolate protein powder - 1 cup oatmeal - 1/3 cup natural peanut butter - 3 tbsp honey - 1/2 cup 1% milk - 3 tbsp crushed peanuts Directions 1. Mix together the protein powder, oatmeal, peanut butter, honey and milk. 2. Form into 5 bars and then roll in the crushed peanuts to finish. 3. Place in the fridge for about 30-45 mins or until solid Nutritional Facts (Per Serving - 1 Bar) Calories: 452 Protein: 50g Carbohydrates: 36g Fat: 12g
  5. kust saab odavalt valku?

    Tahaks ka teada järsku jagate kodulehekülge või on mingi teine moodus?
  6. Head rasvad

    Mis on head rasvad? Kas head rasvad on need mis väljuvad sinu kehast vms? Küllastunud rasvad on need mis jäävad kehasse? Niisiis olen kuulnud et pähliktes on häid rasvu, kuid kas päevalille seemnetes on ka häid rasvu, ja kui on kus kohas neid veel leidub. Vabandan et valesse kohta kirjutasin, pole tähele pannud seda. Moderaator võiks selle toitumise alla suunata, kui nad saavad seda teha.
  7. Peksa saamine

    Munandid ikka täiesti olemas, MMA Gladiaator rääkis ise kuidas tundis kaks väikest kera küi lõõgi sooritas
  8. Peksa saamine

    Ega sellele tüübile vastu mune lõõmine küll mingeid kahjustusi ei tee.
  9. Hantli raskuste reguleerimine

    Ise olen seda lugenud et annab raskust suurendada või siis vähendad puhkamise arvelt 5 sek aega, iga uus trenn teed 5 sek vähem puhkust, või siis alguses teed 3x3 ja iga trenn teed 1 korduse rohkem näiteks järgmine kord teed 3x4, kuni lõpuks suudad teha 5x5 ja siis hakkad vähendama aega või siis lisad raskust juurde ja viid jälle 3x3 peale. See on siis küki tegemise puhul välja toodud kuidas annab teha, kuid arvan, et teiste lihaste treenimiste puhul peaks see ka töötama.
  10. Söögi ajal joomine.

    Lisaks siis, paar päeva tagasi kuulsin sky plussis, et teadlased on tõestanud et kui pool tundi enne sõõki ära juua 2 klaasitäit vett siis selle tulemusel võetakse paar kilo alla.
  11. Uus treening

    Kõhulihaseid saad küll põrandal teha, kuid selja jaoks on lõuatõmbed ja muud harjutused. See on minu arvamus.
  12. Mis lihasgruppe tuleks koos treenida

    Mul on saadud selline kava ühelt saidilt. Ja tahaks teada kumb on efvektiivsem kas full body workout esmaspäev kolmapäev ja reede või suuremad lihasgrupid eraldi, kombineeritud väiksematega.
  13. Mis te sellisest treeningust arvate?

    Tänud
  14. Mis te sellisest treeningust arvate?

    Nii...ma olen erinevaid artikkleid lugenud ning avastasin et kükk, jõutõmme ja rinnale võtt arendavad päris palju lihast ja lisavad kehale massi. Kuid mismoodi sooritatakse jõutõmmet ja rinnale võttu ei kujuta ette. Harjutusepangast ei osanud otsida. Võiks olla nii et oleks "otsing" harjutuse pangas, et kirjutad jõutõmme ja rinnale võtt ja ongi käes Leidsin jõutõmbe kuidas sooritada kuid rinnale võtt -seda ei ole kuskilt leidnud.
  15. Mis te sellisest treeningust arvate?

    Ma ei tea keha kultuurist kuigi palju, et kuulata kas see on õige või mitte(kehale), kuid kas on mõningaid häid raamatuid, eelnevalt alustatud teemasid mis käsitlevad seda, kuidas aru saada kuidas keha reageerib erinevatele muutustele ja mida tuleks järgida või muud sellist. Ma olen teinud 3 aastat trenni(jõusaal) ja 8 aastat võrkpalli mänginud aga jh kogemus näitab, et kui palju asjadest ei tea, siis jääb ka arenemisest palju puudu ning nüüd ma olen selle käsile võtnud, et enda keha rohkem tundma õppida.
×